קטיה
אחרי סיבובים והתלבטויות רבות הגעתי לקטיה במודעה הזו:
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19479
אבל היה לה מראה סתמי ולא מושך אז עשיתי אחורה פנה.
עוד למרגלות הבניין התקשרתי לקטיה הזו:
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19571
האל הפוטנציאלי היה עימי.
שיחה נעימה עם הפקידה שהכווינה אותי למעבר ע"ש אבי מלכנו המדייק בקלע.
עליתי למעלה ופתחה לי בחורה רוסיה אסייתית. מן שילוב של טיה קררה ודיאן ליין. אני לא אוהב אסיתיות אבל יש בה משהו מיוחד. גוף רזה וחזק וחלק של בחורה ופנים של אישה.
מתוקה מתנשקת עמוק. יודעת לגעת בגבר.
כוס יפה עם כנפיים קצרות. יש מה לשלוק. כפות רגליים קטנות יפות.
ליקקתי ונישקתי את כולה מהרגליים עד לתחת עד לפה.
מציצה מעולה. עמוקה חזקה.
גומי וכניסה. כוס צר ומחבק.
שוב מתחיל עדין ומגביר בהתאם לתגובה.
אור ירוק.
מקפל אותה הייטב כדי שכפות רגליה יהיו בפני ןמפמפם. היא מנשקת אותי תוך כדי.
מגיעה גמירה, יורדת לריצפה ומקבלת הכל הפנים.
מדהים מדהים.
הלכה לשטוף.
אני מסיים הג'ויינט.
חוזרת למסאג' שמהר מאוד מתפתח להמשך.
אני מזיין אותה אבל קצת עייף מיום לפני.
מורידה הגומי. מכניסה אותו לפה ולוחצת קלות מאחור. משפשפת עם היד השנייה עד להשפרצה שנייה.
מקלחת. 50 טיפ ולמיטבר להחזיר אנרגיות.
500 שקלים
גוף 8.5
פנים 7
שירות 9
אחזור מהר
קטיה בת ים
6קטיה קטיה קטיה מתוקה מתוקה מתוקה בחורה מקסימה עם שרות מדהים
פתחה לי את הדלת בחורה עם שמלה אדומה נעלי חצי בלט וחולצת בטן רציתי לאמץ לחבק ולזיין אותה באותו זמן
לא נפלתי לא התעלפתי כדברי הרב אבל היא סקסית וחמודה ברמות על והיא רק רוצה שתצא מרוצה בערך גובה 1.66 שדיים בינוניים קטנים עגולים ויפים רגלים יפות ישבן חמוד וחצוף פנים חמודות ויפות כמו משנאמר בתחילת השירשור יש בפנים שלה משהו שמזכיר אסיתיית אבל בקטנה שיער שטני ןגוף שזוף
לפי טעמי בסך הכול היא בחורה חמודה ונאה והתמונות די משקפות
איך שיצאתי מהאמבטיה היא ניגבה אותי ונישקה אותי כמו תינוק וכבר אז הבנתי שאני בידיים טובות היא מוצצת טוב מכניסה את כל הזין לבפנים ואני עוזר לה ודוחף לה את הזין עוד יותר עמוק מלקקת את הביצים באהבה
הכוס שלה חם מאוד הרגשתי כאילו אני טובל את הזיגי שלי בתוך תה של ויסוצקי יש לה מנוע מקורזל אני פחות אוהב אבל ליקקתי אותו באהבה והיא גמרה בזמן שירדתי לה והיא הייתה מרוצה וגם אני קיבלתי אחלה שירות אחלה זיון עם בחורה מתוקה בשתי הפעמים גמרתי לה על הפנים קיבלה את השפריצן יוגורט שלי באהבה והלכה להתקלח יש לציין שהיא בחורה מאוד נקייה וזה לזכותה והיא מתנשקת במסירות ובאהבה
נפרדנו בנשיקה והיא ביקשה ממני שאחזור שוב
אני ממליץ עליה מי שרצה שירות טוב מבחורה מתוקה חמודה ולבבית קטיה היא הכתובת ואולי גם אני אחזור אליה שוב
כל טוב זיגי
פתחה לי את הדלת בחורה עם שמלה אדומה נעלי חצי בלט וחולצת בטן רציתי לאמץ לחבק ולזיין אותה באותו זמן
לא נפלתי לא התעלפתי כדברי הרב אבל היא סקסית וחמודה ברמות על והיא רק רוצה שתצא מרוצה בערך גובה 1.66 שדיים בינוניים קטנים עגולים ויפים רגלים יפות ישבן חמוד וחצוף פנים חמודות ויפות כמו משנאמר בתחילת השירשור יש בפנים שלה משהו שמזכיר אסיתיית אבל בקטנה שיער שטני ןגוף שזוף
לפי טעמי בסך הכול היא בחורה חמודה ונאה והתמונות די משקפות
איך שיצאתי מהאמבטיה היא ניגבה אותי ונישקה אותי כמו תינוק וכבר אז הבנתי שאני בידיים טובות היא מוצצת טוב מכניסה את כל הזין לבפנים ואני עוזר לה ודוחף לה את הזין עוד יותר עמוק מלקקת את הביצים באהבה
הכוס שלה חם מאוד הרגשתי כאילו אני טובל את הזיגי שלי בתוך תה של ויסוצקי יש לה מנוע מקורזל אני פחות אוהב אבל ליקקתי אותו באהבה והיא גמרה בזמן שירדתי לה והיא הייתה מרוצה וגם אני קיבלתי אחלה שירות אחלה זיון עם בחורה מתוקה בשתי הפעמים גמרתי לה על הפנים קיבלה את השפריצן יוגורט שלי באהבה והלכה להתקלח יש לציין שהיא בחורה מאוד נקייה וזה לזכותה והיא מתנשקת במסירות ובאהבה
נפרדנו בנשיקה והיא ביקשה ממני שאחזור שוב
אני ממליץ עליה מי שרצה שירות טוב מבחורה מתוקה חמודה ולבבית קטיה היא הכתובת ואולי גם אני אחזור אליה שוב
כל טוב זיגי
קטיה בת ים
7אז באה עלינו לטובה עוד שבת, שלפני כניסתה ידידי בין הרגליים אותת על צורכן בפריקת עול השבוע החולף. משיטוטי בפורום החלטתי להמר על הגברת, ולהלן הדוח:
שיווק: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19571
ווייז-: מעבר ישי, בת -ים
אמת בפרסום תמונות- לא אמיתיות, משקפות למעט החזה- קטן בהרבה מבתמונות.
סיירת או ניירת - פקידה לא הכי סבלנית, תיאום אמין ללא עיכובים.
פנגו, אפור, או דוח - בעייתית, מרכז העיר. (חנייה למתקשים בהבנה).
אתנן- 500 ש"ח מהון לשלטון עבור שעה ו-2 נאמברים.
מה בתפריט- פנים בעלי מראה אסיאתי, לדבריה מרוסיה, כנראה מהאזור האסיאתי שלה.
1.65, רזה מאוד, חלקה כל הגוף, שדיים עגולים קטנים מאוד, גוף של כוסית פנים של חמודה, לסיכום.
תקשורת- הרבה רוסית, קצת אנגלית.
נדל"ן- דירה מחולקת, נקייה, מרוהטת בטעם, מקלחת עם כניסה צרה מאוד - צריך להנדס את הגוף להיכנס בשל חסימות ארונות ושאר מרעין באשין.
007 - (דיסקרטיות)- הדירה בתוך בניין מגורים, בכניסה לו מספרה.
אקשן:
נאמבר 1- כבר מהכניסה שלחה ידיים, נגיעות קלות חטופות, הייתה לי הרגשה טובה. מקלחת זריזה, קצת ברבורים על ארץ הקודש- היא שבועיים פה, די בסדר לה, הכל יקר לה. אז מה אנחנו נגיד? . בכל מקרה, הייתה בבגד אדום קצרצר, שנפרדה ממנו במהרה. נשיקות וחירמונים בעמידה, יחס gfe, עברה למציצה חשופה, בשתי תנוחות, נתנה אישור להקצפה, וקיבלה באומץ עד הטיפה האחרונה.
מקלחת קצרצרה שלה ושלי, התחבקנו במיטה והתלטפנו כמו זוג טרי, נשיקות מזמוזים כובע ולעבודה. מנוע חם וצר יחסית, זיוון בשלוש תנוחות עד גמירה בעוף קפוא, כשרגליה מורמות אל על על כתפיי. מקלחת שנייה וחזרה לשמש הסתוויות, המשכתי לים ושזפתי את עיני בעוד עשרות נשים יפות ולא יפות מכל הסוגים והמינים, המאפיינות את העיר הקוסמו פוליטית- בת ים.
שורה תחתונה: מראה של 400, יחס ושירות של 500. לחזור? כן, אבל לאחר דגימות של מטרות נוספות בצ'ק ליסט.
תבואו אסטתים, תתנהגו יפה, ותקבלו אחלה חוויה.
גוד שעאבס.
שיווק: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19571
ווייז-: מעבר ישי, בת -ים
אמת בפרסום תמונות- לא אמיתיות, משקפות למעט החזה- קטן בהרבה מבתמונות.
סיירת או ניירת - פקידה לא הכי סבלנית, תיאום אמין ללא עיכובים.
פנגו, אפור, או דוח - בעייתית, מרכז העיר. (חנייה למתקשים בהבנה).
אתנן- 500 ש"ח מהון לשלטון עבור שעה ו-2 נאמברים.
מה בתפריט- פנים בעלי מראה אסיאתי, לדבריה מרוסיה, כנראה מהאזור האסיאתי שלה.
1.65, רזה מאוד, חלקה כל הגוף, שדיים עגולים קטנים מאוד, גוף של כוסית פנים של חמודה, לסיכום.
תקשורת- הרבה רוסית, קצת אנגלית.
נדל"ן- דירה מחולקת, נקייה, מרוהטת בטעם, מקלחת עם כניסה צרה מאוד - צריך להנדס את הגוף להיכנס בשל חסימות ארונות ושאר מרעין באשין.
007 - (דיסקרטיות)- הדירה בתוך בניין מגורים, בכניסה לו מספרה.
אקשן:
נאמבר 1- כבר מהכניסה שלחה ידיים, נגיעות קלות חטופות, הייתה לי הרגשה טובה. מקלחת זריזה, קצת ברבורים על ארץ הקודש- היא שבועיים פה, די בסדר לה, הכל יקר לה. אז מה אנחנו נגיד? . בכל מקרה, הייתה בבגד אדום קצרצר, שנפרדה ממנו במהרה. נשיקות וחירמונים בעמידה, יחס gfe, עברה למציצה חשופה, בשתי תנוחות, נתנה אישור להקצפה, וקיבלה באומץ עד הטיפה האחרונה.
מקלחת קצרצרה שלה ושלי, התחבקנו במיטה והתלטפנו כמו זוג טרי, נשיקות מזמוזים כובע ולעבודה. מנוע חם וצר יחסית, זיוון בשלוש תנוחות עד גמירה בעוף קפוא, כשרגליה מורמות אל על על כתפיי. מקלחת שנייה וחזרה לשמש הסתוויות, המשכתי לים ושזפתי את עיני בעוד עשרות נשים יפות ולא יפות מכל הסוגים והמינים, המאפיינות את העיר הקוסמו פוליטית- בת ים.
שורה תחתונה: מראה של 400, יחס ושירות של 500. לחזור? כן, אבל לאחר דגימות של מטרות נוספות בצ'ק ליסט.
תבואו אסטתים, תתנהגו יפה, ותקבלו אחלה חוויה.
גוד שעאבס.
הון ואון יחד לשלטון
קטיה בת ים
9ביקרתי את קטיה בעקבות הדיווחים החיוביים
יתרונות-תאום נוח,נשיקות חופשי,מציצה+גמירה בפה ללא בעיה,כל התנוחות חופשי,לא ניסיתי אנאלי אז לא יודע לגבי זה,הרגשה של חברה,גוף פצצה חזה קטן-בינוני יפה,נקייה ונעימה
חסרונות-מעט מבוגרת בפנים אבל זה זניח
בסך הכל ממליץ מאוד עוזבת ב-25 לחודש
יתרונות-תאום נוח,נשיקות חופשי,מציצה+גמירה בפה ללא בעיה,כל התנוחות חופשי,לא ניסיתי אנאלי אז לא יודע לגבי זה,הרגשה של חברה,גוף פצצה חזה קטן-בינוני יפה,נקייה ונעימה
חסרונות-מעט מבוגרת בפנים אבל זה זניח
בסך הכל ממליץ מאוד עוזבת ב-25 לחודש