כ הגברת הפרטיות - שימוש ב-VPN - סקס אדיר

הגברת הפרטיות - שימוש ב-VPN

1
שלום לכולם.
לאור העליהום הכללי על הפורום (כחלק ממסע הצלב שמנהלות מספר פמינאציות ועיתונאיות כושלות כנגדנו), מצאתי לנכון להביא לידיעתכם שיש מבצע מוגבל בזמן על רכישת מנוי לכל החיים לשירות VPN שנראה כטוב למדי.
למי שלא יודע, VPN היא רשת וירטואלית פרטית שמאפשרת להעביר מידע באופן מבוטח ופרטי ברשת. כך למשל, אם אתה גולש בפורום ולא מעוניין שספקית האינטרנט שלך תקיים רישום על זה, ניתן לעקוף את זה באמצעות שימוש בVPN.
במצב היפוטתי בו נניח, בו מנסים לחשוף זהות של גולשים בפורום, אם הם משתמשים בVPN לספקית הגלישה אין מידע עליהם פרט לזה שהם גלשו לשרת מרוחק, אשר ממנו מתבצעת הגלישה בפועל לפורום. ספקית הVPN לא עושה רישום, וגם אם עושה לעולם לא תחשוף אותו בפני גורמים בישראל, רגולטוריים וכל שכן עיתונאיות צעקניות. אחרת כל המודל העסקי שלה יקרוס. בכל מקרה, קובן לא מבצעות רישום ו/או מוחקות אותו, מה גם שאינן כפופות לחוקי ישראל.
השימוש בשירות עצמו פשוט למדי - או באמצעות אפליקציה על הדסקטופ או הנייד, או תוסף לדפדפן שמפעילים כל פעם שרוצים לגלוש בביטחה. נכון שלעיתים יש האטה של תעבורת הרשת כתוצאה משימוש בשרת מרוחק, אבל למטרותינו אנו זה לא אמור לשנות (אגב שימוש נוסף בו ניתן לעשות בו צריך לטשטש עקבות וירטואליים זה הורדות ושיתוף ברשת, למשל טורנטים. שם להאטה בתעבורה אבל יכולה להיות השלכה).
בכל מקרה, לכל מי שמעוניין תיפשו בגוגל Windscribe lifetime VPN engadget. יש מבצע של תשלום חד פעמי של 50 דולר למנוי אצלם, במקום 90 דולר לשנה. אני מניח שהוא מוגבל בזמן.

6
לגבי השאלות שנשאלו -

כן, ניתן להשתמש במנוי לשירות גם בנייד. בדקתי לגבי אנדרויד ויש אפליקציה מסוימת שצריך להתקין.

לגבי Tor - ככלל, תגיע לאותה תוצאה או בטור או בvpn. מבחינת אנונימיות שניהם יביאו אותך למצב שלא ניתן לאתר את כתובת הIP האמיתית שלך (וכפועל יוצא "לחשוף" אותך, אם וככלל שהפמינאציות ינסו לעשות זאת אם או בלי חקיקה רלוונטית).
יש יתרונות וחסרונות לכל אחת מהשיטות. על קצה המזלג, טור יותר איטי ולעיתים נחסם על ידי הספקיות. בנוסף התפעול שלו קצת יותר מורכב למשתמש הממוצע. מצד שני - הוא חינמי. Vpn יותר מהיר ויותר מאובטח, אבל שירות איכותי עולה כסף.

חבר'ה - לא מזיק להשתמש באמצעי הגנה (תחשבו על זה כעל גומי - רק למכונה שלכם...). כל הדיונים על התחביב שלנו הולכים ונהיים יותר ויותר הזויים ומתלהמים, לא יירחק היום שינסו לצוד אותנו כמו מכשפות. אני אומר - Fuck them, they can try.

7
לא הבנתי מתי יצא (או אמור לצאת) חוק שאוסר
על צפייה בפורום הזה?
הפמיניסטיות לא צופות בפורום הזה?!
צפייה.. לא אמרתי צריכת שרותי מין.
צפייה בפורום העוסק במין.
במקביל גם צפייה בפורנו ברשת.
לא נאמר ולא יכול להיאמר שאסור.
לא כי לא ניתן (או קשה) לאכוף.. כי כאן זה לא איראן.
ניתן להגביל את גיל הצפייה. ובכביכול.. כשאתרים רושמים
שעליך "לאשר" שאתה מעל גיל חי שנים לדוגמא.

מי אמר (ואיך ניתן להצליב) שבעל הIP הוא משתמש רשום/פעיל באתר?
אגב עוד שנייה וה"יחצן התורן" מאשים אותך כבעל מניות בVPN שלא תגיד שלא נתתי הכנה..

שאלות רטוריות כמובן כי התשובות ברורה לי מן הסתם...

ביום שמדינת ישראל תתעסק בזה ברצינות
זה ביום שלא נשלח ילדינו לצבא וביום שנוכל
לעשות על האש בדמשק ואף יחלקו בקלאוות לרגל בואינו..

9
אוהביאר, מה שאמרת הוא לא הגיוני בעליל. שרות VPN הוא שירות רציני, זה כמו לפתוח ספק אינטרנט לצורך העניין (בזק בינל, נטוויזן). אלו חברות עם ציוד יקר (שרתי קצה) ותוכנה ייעודית. זה לא לקחת שרת פשוט ולפתות אנשים להצטרף. במקור, השימוש היה לארגו נים שרצו להעביר מידע באופן מאובטח, לא להסתרת IP - זה גם הימוש הנפוץ והמקובל ביותר היום בשוק הדי גדול הזה. מעבר לכך - לצורך העניין, נראה לך שמישהי, מטומטמת ככל שתהיה, תשקיע מאות אלפים עד מיליונים, כדי להרים את השירות הנדרש הדי לתפוס כמה חרמנים באינטרנט? וגם ארגונים, העלות תועלת פה לא רלוונטית עבורם לאופרציה כזו.
למען הסר ספק, השירות vpn שאני רשמתי עליו, Windscribe, הוא שירות וותיק ומדוע שיש עליו ביקורות טובות. החברה קנדית אם אני לא טועה, ומצהירה שאינה שומרת רישום (לוג) של היוזרים ויעדי הגלישה שלהם. לכל החשדנים למיניהם, יש עוד עשרות שירותי vpn, תעשו חיפוש בגוגל vpn comparison ותראו.

10
אני אכן רכשתי מינוי בחברת VPN UNLIMITED לכל החיים
יש כל הזמן מבצע כזה של מינוי לכל החיים
עשיתי זאת מסיבה אחרת
יש חברות שלא מוכרות לישראל או מפנות ליבואן הרשמי שלהן שגובה מחיר מופקע וכו

השורות עובד יופי וידידותי למשתמש
טור Thor נשמע לי מסובך מדי -אפילו לא ניסיתי
50$ לכל החיים זה חינם וזה כולל 5 מכשירים -כולל מחשב,טאבלט,אנדרואיד ואייפון

עם ציד המכשפות שעושים עלינו היום
החוק להפללת הלקוח
אולי צריך לא להתעצל ולהפעיל את התוכנה גם בשימוש בפורום

אתם יודעים שאני לא יחצ"ן ואלו חברות רציניות ואמינות ויש אפשרות בחירה בחיפוש בגוגל לכמה ספקי שרות כזה

בהצלחה
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”