כ ניקול היפה מבת-ים - סקס אדיר

ניקול היפה מבת-ים

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19481

זאת ניקול. התמונות אמיתיות. קבלת קהל ברח׳ ברדיצ׳ב בבת-ים.
בחורה רזה, גוף נטול שומן, חזה בינוני-קטן פרופורציונלי, פנים ממש יפות. אומרת שבת 24, אבל נראית בת 20 גג.
לטענתה אקדמאית, אבל האנגלית לא מזהירה. מזל שיש גוגל טרנסלייט.
פעם ראשונה שלה בארץ אבל לא פעם ראשונה במקצוע העתיק.
אז המראה מצוין, אבל מבחינת ביצועים - בינוניים לחלוטין. מציצה טובה ללא חציצה וזיון לא רע בשלל תנוחות סטנדרטיות.
אין חריגים - לא אנאלי, לא גמירה בפה, לא רימינג. סקס סטנדרטי נטו.
המחירון תאגידי - 400 לפעם אחת, 500 לפעמיים. היה סבבה אבל לא אחזור.
שורה תחתונה: מראה - 9 לאוהבי הקומפקטיות, ביצועים - 7, לא לקבלני הריסות ושיפוצים.
שווה נעיצה אבל לא בלתי נשכחת.

ניקול היפה מבת-ים

9
הייתי היום, צדק צ'יקו.
הבחורה ללא ספק אחת היפיפיות שהגיעו הנה, תיכף תבינו למה אני מתלהב.

וגם ביישנית, ובהחלט לא מתאימה למקצוע.
כשאני כותב את זה, אני כותב לא בגלל שאני מנסה לפגוע בה, אלא שבאמת, כשהייתי איתה, היא שם ולא שם.
היא לא מקצועית בכלל, היא לא מרשה לנשק, או לבדוק שמן עם האצבע, אפשר לגעת שם, אבל לא יותר מזה.

באתי חרמן מת, רציתי ללכת לנסטיה החדשה, אבל הפקידה הודיעה לי אחרי חצי שעה שאין מה לבוא זה לא רלוונטי, הייתה עצבנית, כניראה קרה משהו.
החלטתי לנסות את מזלי עם ניקול.

הקיצר היא פתחה לי את הדלת, וממש הופתעתי מהיופי שלה, היא מזכירה מאוד את אמבר הרד(לשעבר אמבר דפ), אותם עיניים בול, המבנה פנים דומה, רק מה, יש לה חטטים בפנים, וחטט שהפך לצלקת בצד ימין,וחוץ מזה, פשוט יפיופה, אבל לא רוצה להיות שם.

אחרי המספר הראשון היא התנקתה וחזרה, והתחלנו לדבר, האנגלית שלה זה בקושי יחידה, הרבה ג.טרנסלייט.
אמרה שלמדה כלכלה, והיא גם מוסלמית, אבל סטייל נוצריה חילוני, יש לה שרשרת שממנה למדתי את זה.

מבחינת גוף, גוף יפה, כלומר לא מתוח ושטוח, אבל רזה עם טיפה שומן, בדיוק כמו שאני אוהב, לא מדלדל ולא שדוף, החזה הוא באיזור הבינוני, אוהבת לשחק עם הסט כל הזמן Approve בזמן שדיברנו היא מועכת אותם כזה, ומדברת איתי.
ואני מביט לה בפנים, למרות שיושבת בפיסוק מגרה מולי, אבל נתתי לה הרגשה טובה, דובבתי ודיברנו על החיים(הגיל האמיתי 24) היא ילדה מתוקה, שנמצאת שם בגלל הכלכלה המחורבנת בקאזןרוסיה.

שמתי 500 נתתי מספר אחד, דיברנו, אחר נתנה לי מאסאז, שהיה ממש מעולה, ויצאתי כשהיו לי עוד 15 דקות בשעון.
ריחמתי עליה כזה, היא לא שירותית, עשתה רושם שהיא שם מבחירה שלה, אבל לא שלמה איתה.
בעיני, היא ילדה יפה, שחושבת המון, ומעדיפה הכל מלבד סקס.

לשמחתי, הצחקתי אותה המון, צחקה המון, נתתי לה נשיקה על היד אחרי המאסאז, הייתה נבוכה מאוד, גם כשנישקתי אותה ביציאה מהדירה במצח, צחקה במבוכה.

לא אחזור, כי היא לא באמת רוצה להיות שם, כשהעזתי לשאול למה היא פה ולא עובדת ברוסיה, היא התפתלה ואמרה "זאת חופשה", וצחקה, בניסיון עצמי לטשטש את השקר.

נשארת לשבועיים, אני מניח שנשארו עוד כמה ימים.
500 שעה 400 40.

ותסלחו לי על דיווח רגשני ולא כל כך מגרה, אבל הכל אמת.

הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

ניקול היפה מבת-ים

10
מסכים עם כל מילה של גוסט.
הייתי ביום שני אחרי שלא אהבתי את המראה של קטיה.
בחורה יפה וסבלנית, אבל בהחלט סקס סתמי לחלוטין.
לא הייתה שם, גם אני לא ממש הייתי שם.

זה הבדל ענק בין כשאתה בא לזונה שלא רוצה להיות זונה לבין כשאתה בא לאשא שנולדה להיות זונה ומתמסרת למקצוע.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”