כ נטלי תל אביב מהלבן - סקס אדיר

נטלי תל אביב מהלבן

1
את נטלי מצאתי באתר הלבן, שולח הודעה בוואטאספ ונטלי מיד עונה "500 לשעה בתל אביב בלי אנאלי" ושולחת מקבץ תמונות מכובד.
שאלתי לגבי רימינג וגמירה בפה ולאחר שנענתי בחיוב תיאמנו לשעת לילה מאוחרת מאוד. שאלתי אם לא תהיה עייפה בשעה כזאת אך נטלי מיד הרגיעה אותי ואמרה שלא :)

נטלי בת 32 מרוסיה כ-160 ס"מ רזה אך לא שדופה, שיער ארוך וחום, עיניים חומות, גבות מקועקעות, חזה בינוני נעים מאוד למגע ופטמות כיפיות חיוך
יש שיגידו שפניה מעט גסות אך לבביות מאוד. לא הילדה הכי יפה בכיתה אך בהחלט סקסית מאוד לטעמי. שולחת תמונות סלפי עדכניות בלי פוטושופ אז תשפטו בעצמכם :)
לא שמתי לב לשיניים (סליחה רוני) אבל גם לא קפץ לעיניי שום דבר חשוד.

מתייצב בכתובת בשעה שנקבעה ולאחר 10 דק' עיכוב מקבל הודעה לעלות.
נטלי פותחת את הדלת עם חיוך לבבי, שואלת לשמי ולשלומי עם חיבוק ונשיקה ומציעה שתיה קלה ומקלחת ללא שום מילה לגבי הכסף. כהרגלי הגעתי מקולח מגולח ומבושם אך נכנסתי בכל זאת לשטיפה נוספת של האיזורים הקריטיים.
נכנס לחדר השינה ומתחילים להתחרמן בעמידה, העור של נטלי נעים וריחני, מתנשקת באהבה ומגיבה נפלא למגע בגופה.
נשכב על המיטה ונטלי עולה עליי לעוד סשן של נשיקות ולאחר מכן עושה את דרכה דרומה לליקוקי ביצים ורימינג נעים אך עדין. אני מאמין שעם ההכוונה הנכונה היא בכיף יכולה לעשות רימינג יותר חודרני אך אני פחות בקטע של הכוונות אז נתתי לה להעמיק (או לא להעמיק) עד כמה שנוח לה.
נטלי עולה למציצה טובה מאוד ועמוקה בקצבים משתנים לפי בקשה אם כי חסר מעט וואקום לטעמי. זורמת בכיף לזיון פה.
לאחר כ-10 דק' ביקשתי קונדום ונטלי מתחילה ברכיבה מצויינת עם גניחות מרשימות כשמדי פעם היא עוברת ל grinding כיפי. משם המשכנו לדוגי כשהיא על קצה המיטה ואני עומד על הרצפה, לאחר מכן זיון עמוק וטוב במסיונרית עם נשיקות עמוקות שבמהלכו הרימה את רגליה מעלה. התחילה להתנשף בכבדות ולנסות להאיץ בי ולגרום לי להעמיק יותר אך אני כבר התפוצצתי בחליפה וניראה היה שהיא לא הספיקה ואיכזבתי אותה Embarrassed

קצת קשקושים על המיטה, סיפרה שיש לה עסק ברוסיה, שהייתה כאן גם באוגוסט ושאוהבת נורא לטייל בעולם. אמרה שתהיה בארצנו הקטנה עד ה-18 לחודש. הופעתי לשמוע ממנה שחברתה נמצאת גם היא בדירה בחדר אחר ושגם היא עובדת אך כבר ישנה כי היה מאוחר מאוד. אין לי מושג מה קורה במהלך היום אם וכאשר מגיעים 2 לקוחות ביחד והאם הן דואגות או לא לדיסקרטיות. קחו בחשבון. לאחר מכן נטלי יוצאת להפסקת סיגריה אך לא חוזרת לחדר לפני שהיא מצחצחת את שיניה מוחא כפייה

סיבוב שני מתחיל כשהיא שוכבת עליי ומנשקת עמוקות תוך כדי חיכוך מדליק של האיברים של שנינו ואז מציצה. איכשהו בסיבוב השני היא הצליחה להעמיד לי אותו עוד יותר חזק מבפעם הראשונה, המשכנו בדוגי טוב שתוך כדי היא בעצמה יזמה prone bone משובח ועמוק כשהיא נהנית מכל רגע Embarrassed הדבר היחידי שאני אוהב יותר מ prone bone זה בחורה שיוזמת את זה בעצמה :)
קינחנו בדוגי חזק בעמידה מול המראה שבחדרה תוך כדי שאני מושך לה בשיער עד לגמירה המיוחלת שגם היא הייתה שוב בחליפה צחוק

השארתי את האתנן על השולחן ונפרדנו בחיבוק ונשיקה והבטחה שאחזור :)
המספר של נטלי באתר הלבן מסתיים ב9741.
במודעה שלה כתוב "I love what I do" וזה בדיוק מה שמרגישים מהשניה הראשונה שנכנסים לדירה ועד שיוצאים ממנה.

תהנו :)

נטלי תל אביב מהלבן

2
כל הכבוד על הביקרות פטרוזיליה !! שמח שנהנת
מחפש בחורות-מתחת ל60 קילו יפות רזות וקומפקטיות

עם קיבולת (כוס רחב ולא צר+רטובות /משפריצות)

ציצי טבעי זורמות ואוהבות סקס (לקבלני שיפוצים לא הריסות בלי מתקתקות וקרות)

תינתן עמלה יפה למוצא הישר-תעזרו-תרויחו!!!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”