בדיעבד לא מוצדק (בעבר אמרה אתן לך טיפול טוב) והיום: זה אני לא יכולה סקס (בגלל שהוא גדול) , אתה רוצה רק ככה , אני יכולה ביד , בלי לשאול שאלות, איתך אני לא אגמור, יש לי חבר בעל אתה בא לזיין ולגמור וזהו השאר לא עניינך.
בעבר באותה דירה הייתה נמצאת ונסה שאיתה היה זמן בלתי מוגבל + גמרה 3 פעמים . מעניין לאן נעלמה

פסד- למרות שנראית טוב (קעקוע על פני הבטן ומטה),שוקלת 70+ על פניו הציצי גדול אך מסולקן, הבחורה מסתייגת ממטרה לספק וגם כשהוצע לספק אותה חותרת לסיום הליכים ולמצב מכני שבו אין לה שום אינטרס לשרת את הלקוח.
גישה סובייקטיבית מרמרה וחסרת תועלת . בקרוב אכתוב תזה שתאזן בין המבט הפמינסטי לצד הגברי שלכאורה חש זילות אך בעצם רוצה לענג גם האישה ולא רק לבוא על יצרו.

יתרונות בשלי מזבוטינסקי 69 ליד תחנת דלק מנטה : יש מיטה +מקלחת, האקט כולל (למי שיש זין קטן בכל אופן) מסאג +הרפיה וסקס
ב30 דק , יתכן שאם מצב רוחה היה מרומם יותר , מישהו מכם היה יוצא ספק מרוצה. אה והיא רצתה גם 400 אבל שילמתי 350...
מאמין שבנוסף לפוסט הקודם סקרתי את מרבית רמת גן (אם יש מציאות/הפניות/בקשות- מוזמנים לאתר לי אותן ואפרט בהרחבה)
כעת אעבור לסקור תיקתוקיות נוספות באזור ת"א ומשם אמשיך דרומה אל התאגיד התת ימי. (מקווה שלא יהיה תופעות בזק/נזק.