נשכב על הגדר אצבע פה זין שם נשכב על הגדר....
טוב חיפשתי פה בפורום אם יש דיווחים על הגברת "סקסית חדשה בבת ים" ולא מצאתי משהו אז נאלצתי לבדוק בעצמי,
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=18318 להלן קישור...
התמונות קרצו לי מאוד (זה הסגנון שאני אוהב) לבנה מעט עגלגלה עם חיוך קורן נראית בחורה שמחה וחייכנית.
טוב הבחורה בת 22 ממוסקבה..
הגעתי אליה אתמול בשעות הערב תיאום קליל ופשוט מחיר הוא 500 לשעה 400 ל40 דק'. פקידה מפנה אותי לרחוב מקביל לשדרות רוטשילד, דיסקרטיות יחסית טובה והדלת נפתחה מהר.
הגעתי אל העלמה פתחה לי את הדלת עם מחוך שחור וחיוך, התמונות אמתיות ניתן גם לראות.
שאלתי אם דוברת אנגלית אמרה שמעט ויודעת אפילו פחות ממעט, תקשורת עם הבחורה בעייתית מאוד למי שלא דובר רוסית (אני).
לפני מסירת האתנן שאלתי אותה אם ניתן להמטיר על פניה ישר אמרה שלא.
כבר מההתחלה היה רושם של בחורה עייפה וחסרת סבלנות לא יודע למה אבל לקח לי מספר שניות להתלבט ובסוף החלטתי להישאר ביקשה כסף והתעקשה על מקלחת. (לא אוהב להתקלח בדירות מגיע תמיד מקולח מהבית)
מה גם שהיו לה מלא סימנים כחולים על הרגלים סימני מכות כאלו שלא מוסיף הרבה למראה.
במקלחת נגלה לעיני סימן אזהרה קטן לא הורידה מים בשירותים ויש באסלה נייר ניגוב ושתן של הגברת.
יוצא ממקלחת ובדרך למיטה הבחורה כבר מוציאה מהפה חצי מילה שהיא עייפה ומחייכת, נכנסים למיטה מורידה את בדיה היא לבנה לבנה כמו בתמונות ישבן עגלגל ועסיסי, אבל חזה ממש ממש קטן ונערי עושה רושם של בת 14, אני לא אוהב.
בית הכנסת נקי ומגלח בנוי לתלפיות צר וגם כאן נראה נערי וטרי..
עוד דבר שלא אהבתי כפות רגליים לא נקיות ומעט ריח לא נעים בכללי.
התחילה במציצה חשופה לא מכניסה הכל אבל עדינה מאוד, למעט זה עושה רושם שלא יודעת לכבס לתלות ובטח שלא לקפל וממהרת להלביש גומי, שומרת כל הזמן על חיוך שמידי פעם נראה מאולץ. שאלתי אם מתנשקת נתנה לי חצי נשיקה ועזבה תעניין.
בקיצור הייתה מאוד מכנית השתדלה לזוז לפי הבקשות אבל זה לא מה שאני מחפש.
היה אורלי ללא גומי לאחר מכן מסיונריות ואז דוגי, גומי ירד לבקשתי והשפרצה על גופה, כל זה היה בערך 30 דקות לא הסתכלי ממש בשעון, הסתפקה בניגוב עם מגוון לח ולא נכנסה להתקלח.
לאחר כמה ניסיונות לנהל דו שיח היא מחייכת ביאוש ואומרת no בלה בלה בלה או במילים אחרות "מה באת לי פה לזיין או לזיין במוח"?
בקיצור לא אחזור ולא מהנה אם שואלים אותי לא מומלצת אבל ייתכן שבאתי ביום רע שכאב לה הראש כי היה חבילת אדוויל על השולחן.
מה גם שעוזבת בעוד שבוע.. עד כאן לשיקולכם...