אלישה בתל אביב 2 על ידי שקע ותקע חחח נשמע כמו דיווח של אישה ולא של גבר.נו באמת לאיזה גבר אכפת אם הסבון הוא ריחני מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי ציטוט 21 דצמבר 2017, 16:25
אלישה בתל אביב 5 על ידי אוהב לאהוב לפי התיאור מאוד מתאים לאלישע "שלנו"גם הא היא היתה מתמסרת כך ציטוט 21 דצמבר 2017, 17:20
אלישה בתל אביב 6 על ידי Colombo [QUOTE=כולי שלך]קולומבו, אלישה שהייתי אצלה היום אמרה לי שהיא פעם ראשונה בארץ.[/QUOTE] שמת פלומבה. תודה. ציטוט 21 דצמבר 2017, 21:11
אלישה בתל אביב 7 על ידי חמש תלתן כולי,תודה על הדיווח היפה והמפורט.בכל זאת כמה שאלות:התמונות לא נראות אמיתיות. יש קשר כלשהו בינן לבין המציאות?איך הגוף שלה? יפה? היא רזה/מלאה/שמנה?איך הפנים? היא יפה?ומילה על המנוע. צר? ציטוט 22 דצמבר 2017, 00:22
אלישה בתל אביב 8 על ידי james lee טוב, אני מוכרח להודות שמשהו בדיווח של כולי שלך הרגיש לי סטרילי משהו. חיכיתי וחיכיתי לעוד איזה אישוש או הפרכה ומשאלה לא באו יצאתי על סמך מה שיש. תעריף רגיל של תאגיד תא 400 ו500 דרום בן יהודה. הכוונה של הפקידה האנטיפטית (שמתחילה להשמע סקסית באזניי, מה יהיה??) אלישיה באה אלינו מקייב. תשאר עוד 10 ימים. פנים חמודות. שמחה וקלת דעת כזו. מפטפטת בחינניות של בת 20 וקצת. היא יפה ומתוקה אבל יותר מתוקה. פתחה עם אותו בייבי דול שחור ועקבים גבוהים. אכן 165 בערך. מחייכת ומחבקת. לא רזה אבל כמובן לא שמנה. בטן טיפה רופסת. כפות רגליים חמודות, חפות מלק והיא יודעת להניע אותן מתחת לביצים עם קצת הכוונה. מציצה לא עמוקה (למרות שעם הקונדום לפני הכניסה נתנה ווקום חזק). ומכן לאיכות הכי חשובה- היא מקבלת הייטב. גם במבנה הגוף וגם באופי. הזדיינו חזק בכמה תנוחות וגמרתי פעמיים בגומי, מה שנדיר עבורי. (כששאלתי לגבי גמירה בפה או בפנים אמרה פשוט "בבקשה לא" וזה היה מאוד חמוד בעיני) שעה מלאה לא מלחיצה. מקלחת סבבה. אוהבת לדבר בחולמנות בין לבין. אני אוהב את זה. מי שלא, פשוט לא למשוך אותה לשם. אה, כן- חזה נהדר. לא גדול אבל ככ נעים ועסיסי. סיכום: גוף:7 פנים:7 (לא בלי חסד) שירות: 9 ציטוט 22 דצמבר 2017, 17:19
אלישה בתל אביב 9 על ידי חמש תלתן ג'יימס,כתבת דיווח יפה שממש עשה לי חשק, אבל בסוף נתת לה ציונים פושרים. 7 זה לא יותר מ"בסדר". (מה זה אומר "לא בלי חסד"?).בקיצור מבלבל. ציטוט 22 דצמבר 2017, 18:56
אלישה בתל אביב 10 על ידי james lee 7 מתוך 10 בסולם האישי שלי זה לא פושר.10: יופי מופשט9: יפות רחוקות (תמר איש שלום, סקרלט ג'והנסון וכולי)8: יפות שאפשר לראות מידי פעם ברחוב.7: יופי פשוט ונפוץ יותר.לא כתבתי כדי לפתח דיון ולשמוע השגות. רק כדי שתקבל מושג איפה היא ממוקמת בסולם הפרטי שלי. ציטוט 22 דצמבר 2017, 22:51