כ על ברזים, בחורות ומתאמי שרות - סקס אדיר

על ברזים, בחורות ומתאמי שרות

1
אני לא הולך לבחורות עובדות הרבה, פעם בחצי שנה אולי. אבל מכיוון שנפרדתי מהלא חוקית ומצב עם החוקית לא משהו, בחודשיים האחרונים התחלתי לדגות פעם בשבועיים.
בחודשיים האלה 3 פעמים מתוך 4 נתקלתי בברז מסוג זה או אחר וזה ממש מעצבן אותי.
פעם ראשונה התקשרתי בצהריים כדי לקבוע לערב. התקשרתי לאשר שעתיים לפני כדי שכשאני יוצא בערב מכפר סבא לבת ים לקבל בטלפון תשובה שהבחורה לא עובדת היום בערב כי לא הרגישה טוב. חשבתי שאולי קיבלה מחזור, אולי קרעו לה את הכוס והתחת. לא יודע. קורה.
בפעם השניה התקשרתי לתאם ושר ייצאתי לדרך. אבל שכשאני ליד הבית מקבל מהפקידה הסבר שהקודם לפני לקח עוד שעה. הופנתי לבחורה אחרת שהייתה פנויה והבנתי למה היא הייתה פנויה בעוד לראשונה העריכו. נפילה שלא הייתה כמותה הרבה זמן.
בפעם השלישית היה קטע ברז קלאסי. קובע בבוקר לצהריים. פקידה אומרת שאין בעיה והכל ובצהריים הטלפון פשוט לא עונה.
זאת תופעה די מרגיזה ולא שלא נתקלתי בה לפני, אבל לא ב75%.
מה מצב מבחינת ברזים אצלכם? איך אתם מתמודדים עם החרא הזה?
אולי נעשה שרשור דביק של פקידות ובחורות שדופקות ברזים?

3
תחתוך, בלי להתחנן כמו שאר הגמורים.

היו פעמים שראיתי בחורה בתמונות, והייתי חם עליה, ולא יצא או שדיברה אלי לא יפה הפקידה(יש 3 פקידות:אחת סבבה, השניה צעירה חולת שליטה, והשלישית קריזיונרית עם עצות לחיים.) ניתקתי והלכתי או שקבעתי במקום אחר.

התהליך הוא ככה:אני מודיע שאני מגיע(35 40) מגיע לעיר ולרחוב(עוד 10 דקות)
ולמצוא חניה(אלוהים שישמור)
הייתה פעם אחת פקידה ארורה ואומללה, שנתנה לי להגיע עד לכניסה, ולא ענתה,, אמרתי אולי עסוקה, המתנתי 10 דקות וצלצלתי, שוב, לא עונה.

התקשרתי למישהי שממש בדיוק עלתה(עשיתי ריענון, וניראתה טוב) פתאום האומללה עונה לי, ושאלתי אם אפשר לקבוע פגישה, אמרה לי אתה קובע אצל אחת ומבקש מישהי אחרת, אפילו לא טרחתי לענות, ניתקתי לה בפנים, וחזרתי הביתה.
היא בטח חשבה שאני אתחנן, כניראה שיש ארורות כאלה, שגברים מתחננים להן בטלפון, לא אני, עם כל זאת שאני מגיע לסחי הזה, עדיין יש לי קצת כבוד עצמי.
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

4
חברה זה תאגיד אין לכם על מי להתלונן ועל מי לרנן ושום חרם לא יעזור כאן תלמדו את זה
מי שחווה את החוויה הזאת וגם אני חוויתי אין מה לעשות ממשיכים הלאה אין צורך לדוש בנושא הזה יותר
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

7
שוחחתי פעם עם נערה שאמרה לי שרק 1/2 ממי שקובע מגיע ו90% מהפניות לא רציניות בכלל. הראתה לי גם הודעות מאיימות וגסות אז נכון חלק מהאשמה היא על הגבר המצואיסטי הישראלי והערס המצוי לכן יש שימוש בפקידות וכד' - כל זה מוריד מהאחריות, מהזמינות ומעלה את המחיר.

8
[QUOTE=Mickey mouse]שוחחתי פעם עם נערה שאמרה לי שרק 1/2 ממי שקובע מגיע ו90% מהפניות לא רציניות בכלל. הראתה לי גם הודעות מאיימות וגסות אז נכון חלק מהאשמה היא על הגבר המצואיסטי הישראלי והערס המצוי לכן יש שימוש בפקידות וכד' - כל זה מוריד מהאחריות, מהזמינות ומעלה את המחיר.[/QUOTE]

אני מודה שגם אני הברזתי כמה פעמים, לפעמים זה פשוט לא מסתדר.
אבל אפשר להבין אותן שהן קובעות עם כמה במקביל.
רק בגלל פרץ של חרמנות אי אפשר לשריין אותה לשעה.

קיצר, פוסט מיותר.
ברור העניין.

כשאין ציפור שיר גם תחת הוא זמיר
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”