כ אדון ושפחה להערב, טוטאל צאט - סקס אדיר

אדון ושפחה להערב, טוטאל צאט

1
עוד דיווח מטוטאל צאט, לא יודע עם זה נפילה תחליטו אתם. כך אדון ושפחה להערב, דברנו בטוטאל צאט, ואז עברנו לוואצאפ, שלחו תמונות של השפחה טוענת שהיא בת 28, עושה הכול מהכול, ואם אני רוצה האדון גם משתתף, ואם לא הוא רק צופה. דרשו 800 שקל לשעתיים. עברנו לטלפון, אמרתי שאני יכול לשלם רק 600 שקל, אמרה שתשאל את האדון שלה, ותחזור אליי. אחרי כ 5דקות מורטות עצבים חזרה אליי עם תשובה חיובית, האדון שלה מאשר אבל רק לשעה. הסכמתי רק בגלל שסקרן אותי להיות עם שפחה. קבענו להפגש בחדרי האירוח במושב ישרש, ושאלה אותי איך אתה רוצה שאגיע? עם קולר? שרשרת? אמרתי תגיעי רגיל. הגעתי לחדר במושב ישרש, קיבל אותי האדון. תימני נמוך רזה, שאל לשלומי בחור נחמד סך הכול, העדפתי אבל שישמש כצופה בלבד. השפחה חיכתה לי על 4, ואמרה שהיא פה לשרת אותי, ותעשה כל מה שאומר לה. בקיצר לא בשבילי להיות אדון, ואמרתי נלך על סקס רגיל. בעוד האדון שלה יושב על הכורסא ומשחק בפאלפון. מציצה רימינג, ליקוק ביצים, גם אנאלי מציעה, אבל סירבתי. מתנשקת חופשי, ואז אמרה לי אתה עדין, בדרך כלל אנשים נותנים סטירות מכות, מתפרקיפ עליה. אמרתי לה שאני לא מסוגל לכל זה, וגם לא נוח לי להפליק לבחורה, אלא רק בישבן. ואז היא ערה ואמרה, אני רוצה שתבין, כל מה שאני עושה זה מיוזמתי החופשית ורצוני, אף אחד לא מכריח אותי, ואני אוהבת את זה. אמרתי זכותך אבל אני לא מסוגל להוריד סטירה לבחורה. בקיצר סקס רגיל לחלוטין היה, עם קצת ליברליות כגון רימינג, ליקוק ביצים, עוד.... עכשיו למה אוליי נפילה? אין מצב שהבחורה בת 28, נוטה יותר לכיוון ה 40. בטן קטנה קצת מלאה, פנים רואים שהיא מבוגרת, ולא פרגית, ציצי מעט נפול. אמרתי לה בעדינות שהיא ניראית יותר מבוגרת מ 28, ואמרה סליחה אני בת 29. גם האדון ניראה סביב גיל ה 40. ובסופו של דבר שלמתי 600 שקל לאישה בת 40 לסקס של שעה, לא כוסית ולא חתיכה, אישה רגילה לחלוטין. לעיתים אותה שפחה מציעה את עצמה בטוטאל צאט לבד ללא האדון, והכינוי שלה אושר, וגם מציגה עצמה בת 28. אבל בתפריט היא לא שפחה ואין אנאלי. ודורשת 600 שקל לשעה במושב ישרש, שעל החדר אתה משלם חצי, כלומר 100 שקל. מה יוצא? אתה משלם 700 שקל לשעה, עם אישה בת 40, טיפה מלאה, פנים רגילות ג'נג'ית. אבל ליברלית, תחליטו אתם האם זה שווה.

2
בוא נגדיר את זה ככה, כאשר ראית את הבחורה כאשר היא הגיעה אמור להיות הבדל עצום בין 28 ל40 והיית צריך להבחין בכך,
אם בכל זאת נכנסת עימה ועשית בה כרצונך, ועוד הציעה מעצמה דברים שלא רצית, לפי דעתי אין מדובר כאן בנפילה, אלא
הצלחה די טובה ביחס למחיר.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

3
ישר ראיתי את ההבדל בגיל, וגם כתבתי שאני לא יודע אם זאת נפילה. מה שסקרן אותי זה הרימינג. שעד אז לא זכיתי לקבל רימינג, וזאת הייתה הפעם הראשונה שקיבלתי רימינג. מאז זכיתי לקבל עוד רימינג יותר מושקע מבחורה חתיכה אמיתית , שגם נפגשתי איתה בטוטאל צאט. ארשום גם דיווח על זה בהמשך. שם גם שילמתי 600 שקל והיה סבבה. אני אנסה להשיג שוב את המספר ולשלוח לחברים פה, או שתנסו בעצמכם בטוטאל צאט.

7
אני רווק, הורים סיעודיים, אז שיצלם אז למי בדיוק הוא ישלח את זה? להיפך עם הוא צלם והפיץ רק יעלה את קרני לא? ואגב אמרו פה משהו על קונדום, אז הייתי עם קונדום, ואני מקפיד מאוד להיות עם קונדום, אפילו שהייתי בזוגיות עם מישהי, היינו רק עם קונדום, למעשה בחיים שלי לא שכבתי עם מישהי בלי קונדום, אפילו לא פעם אחת.

8
דביר,
כל הכבוד על זה שאתה מקפיד על סקס בטוח ועל הבטחון העצמי שלך להגיד שאף פעם בחיים לא עשית סקס לא מוגן.
חבל שבטלויזיה של המדינה הדתית שלנו לא מרשים להראות פרסומות לקונדומים (כאילו שאם לא ידברו על זה אז אף אחד לא יעשה סקס אף פעם) אחרת היית יכול לעשות אחלה קמפיין כמו שעשית לבנק מזרחי.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”