כ חודש בגמילה ועוד היד נטויה - סקס אדיר

חודש בגמילה ועוד היד נטויה

1
חברים יקרים אני צופה בפורום הזה שנים רבות וגם פעיל לעיתים.
ברוך ה' אני חודש הגמילה מלאה מבנות עובדות אני חושב שמצאתי את הנוסחה . בטח יהיו עוד נפילות אבל כבר שנים רבת לא חוויתי המלחה כזאת אם זה מעניין אתכם חברים אכתוב לכם .
תנו לי את הסטייה הגדולה ביותר

חודש בגמילה ועוד היד נטויה

10
מסופר על רבי אחד שנסע המרכבה מפוארת עם סוסים משובחים ופתאום עלתה בו גאווה על חכמתו על צדיקותו ועל הסוסים המשובחים שיש לו ועוד . לאחר כמה דקות תפס את עצמו והבין שחטא בחטא הגאווה . מיד כדי להכניע את הגאווה התחיל בסוג של דמיון מודרך . התחיל בכך שהסוס היא חייה זקוק מגעיל יוצא מפיה . היא עוד .את צרכיה ברחוב כך שזאת חיה מאוסה ואין זה כבוד לרכב על חיה כזאת כמו כן התחיל לדמיין ולחשוב על היום בו הוא ימות ואיך יקברו אותו והתולעים יאכלו את גופו . וכך במשך דקות ארוכות עד שהבין שהוא אינו כלום ומירוב גועל יצא והקיא את נשמתו .
כל ההקדמה הזאת למה ..... אם תחשבו היטב על תאוות המין תבינו שאין בזה כלום . גוף האשה הוא חתיכת בשר שסהכ שונה מהגוף שלנו . תחשבו על איבר המין של האשה על המחזור שהיא מקבלת על הצרכים שהיא עושה מיזם . תחשבו טוב טוב . כמה איברי מין ביקרו שם כמה היו בפה שלה כמה מחלות זיהומים חיידקים יש בגוף של זונה פונטציאלית . ואם זה לא עוזר קחו כמה דקות עשו ביד ותרגיעו את הגוף ....אם יש לכם אישה בבית . היא תהנה מהחרמנות שלכם . פתאום תגלו שסקס עם האישה החוקית יכול להיות מנהיג מאוד ואף מפתיעה . דברו איתה על הפנטזיות שלכם בעדינות ואולי תופתעו .
אם יש לכם עוד שאלות והבהרות אשמח לענות . המלחמה קשה אבל אפשרית

בדיוק אתמול אמרתי לאישתי שאם כל הגברים בעולם היו חודש אחד לא עושים סקס . הנשים היו אונסות אותנו
תנו לי את הסטייה הגדולה ביותר
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”