שבוע טוב אחי למחלה את נטשה הכרתי בצ’אט המוכר, שולחת תמונות אמתיות ומגרות.
בתפריט 300 ₪ לחצי שעה ו600₪ לשעה עגולה, אנאל תוספת 200₪ ומציצה עם גומי.
קבעתי איתה לחצי שעה בצהריים, קבלת קהל בת״א לא רחוק מהים.
שעת צהריים מוקדמת אני מגיע לת״א מוצא חניה מתאם עם הגברת ונכנס אליה, פותח את הדלת כוסית על עם פנים של אסיאתית ואני מבקש חצי שעה בתוספת אנאלי. הגברת אומרת שבגלל הגודל של האיבר האנאלי עולה 600₪ במקום 200₪, ושתבינו יש לי איבר בינוני ומטה אפילו. הלכתי למקלחת וכשחזרתי היא החמיאה לי על הגוף והתחילה למצוץ עם גומי שדווקא המציצה הייתה סבבה אבל מהר מאוד עברה לסקס. התחלנו בדוגי וסיימנו במסיומרי וכשגמרתי היא אמרה לי שיש לי מזל כי בדרך כלל היא מסכימה לתנוחה אחת בלבד (wtf). התקלחתי שוב ונפרדו לשלום ולא להתראות.
גוף: 8.5
פנים:4 לא לטעמי
מציצה:7 עם גומי אבל משתדלת לרצות
סקס: 4 לא נהנתי בכלל עושה ים הצגות צורחת כאילו בסצנת פורנו עם אפרואמריקאי.
סיכום: אני אישית לא ממליץ עליה לא נהנתי בכלל! אומנם 300₪ עם כוסית כזאת אני לא מחשיב לנפילה אבל בכל זאת משהו שם לא עבד אולי הכמיה אולי שוב סימנים שאני צריך להגמל.
נ.ב אין לי את המס שלה כי מחקתי אבל בצ׳אט אפשר למצוא בקלות בתור השם נטשה מארחת וכו.
נטשה מהצ׳אט
3היי יון,
תודה רבה על הדיווח המפורט.
יצא לי להתכתב עם הנערה מספר פעמים.
האם ניתן ללקק את פרח האהבה שלה ?
או שמה היא למדה לעשות פוזות תוצרת ישראל ?
או שמה היא למדה לעשות פוזות תוצרת ישראל ?
נטשה מהצ׳אט
6לא חדשה בתחום. כבר קיים עליה שרשור ותיק יותר:
הנהלה: אפשר לאחד את שני השרשורים.
לא פגשתי בה אך לפי הדיווח של החבר יון עושה רושם שלא השתנתה. כוסית בעלת אופי לא יציב שלא מוכנה למציצה חשופה. וזאת הסיבה העיקרית שויתרתי עליה.
zooz
נטשה מהצ׳אט
8[QUOTE=חובב זוגות]היי יון,
או שמה היא למדה לעשות פוזות תוצרת ישראל ?[/QUOTE]
או שמה היא למדה לעשות פוזות תוצרת ישראל ?[/QUOTE]
אני חושב שהיא מסכימה ללקק את פרח אהבתה
נטשה מהצ׳אט
10שלום חברים אז ככה לגבי המראה הבחורה פצצה מי שיראה אותה ברחוב אין מצב שלא יוסבב את הראש מציצה טובה מאוד המלצה שלי בזיון לבקש דוגי נותנת קונטרות טובות אז ככה הייתי אצל הגברת פעם אחת כשביקשתי לתאם פעם נוספת אז המחיר כבר היה 400 טוענת ש 300 זה רק לפעם ראשונה אין לי הסבר לזה אמרתי לה שאני מעוניין להיות לקוח קבוע ולא מתאים לי לשלם 400 אז אמרה שאני יכול גם לא לבוא אז חברים למרות היותה פצצת על גם לנו יש קצת כבוד אותי היא הפסידה בתור לקוח לשיקולכם