כ סשה בת ים - בניין קולוני בן גוריון - סקס אדיר

סשה בת ים - בניין קולוני בן גוריון

1
לא מצליח למצוא את המודעה שלה עפ"י המספר שיש לי. לדעתי מצאתי אותי בטיטי לפני חודש-חודשיים.
שולחת תמונות מקצועיות שצולמו בחוץ (כנראה גם חוץ לארץ). פנים אסייתיות. קעקועים. ותמונה נוספת עם פירוט - 400 לחצי שעה 600 לשעה. אין רימיניג ולא אנאלי.
מפנה לדירה במלון קולוני בסוף הדרומי של דרך בן גוריון בבת ים. יחסית דיסקרטי. יש תנועה בבניין.

פותחת את הדלת סשה, דומה לתמונות אבל עם פחות פוטושופ.. גוף צ'לו אגסי (אגן מעט רחב, חזה קטן, טיפה בטן) שפחות מדבר אלי, אבל יש לה חיוך ואנרגיות טובות!
היתה לנו כימיה אז נשארתי ונהניתי. לא מתאימה לקבלני הריסות (כדברי רבנו זצ"ל) לדעתי.
רוסית, אנגלית סבירה מינוס ואין עברית.

מקלחת. נשכב על המיטה. היא מטפסת עלי. נשיקות. ליטופים צמרמורת. הגעה לחבריקו ותחילת עבודה.
יש לה את הסגנון שהולך עם הרבה רוק, עבודה משולבת של היד והפה (אבל בתכלס הפה עובד פחות) ורעש חזק של שאיבה. בתכלס, היו לי מושקעות יותר...
השפרצה, מנוחה, מקלחת, קצת קשקושים והיא שוב עלי מעירה אותו לסיבוב הבא. (אומר לעצמי שתעשה פחות עם הפה כי השיניים מתערבות יותר מדי...).
מלבישה קונדון ואני עומד לצד המיטה מכוון אותה לדוגי. מתחיל איטי. ממשיך חזק ומשחרר את כל האנרגיה שעוד נשארה בי.

מקלחת, עוד קצת קשקושים ונפרד בנשיקה.

לי היה נחמד. אולי אחזור אם אהיה בלחץ.
יש חתולה בדירה שיידע מי שאלרגי.
לא מקבלת בסופ"ש.

052-3024225
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”