שלום וברכה לחברי הפורום, אני יחסית חדש פה.
בחור צעיר שרק נכנס לעולם המקסים אך מאתגר הזה של מין בתשלום לפני כשנה וקצת, ורציתי לשתף כמה דיווחים מפורטים מהחוויה האישית שלי. יסופר בסדר כרונולוגי.
בתור באר שבעי, טבעי שכשחיפשתי נערת ליווי עשיתי חיפוש למצוא מישהי בבאר שבע. גם ככה אני רואה שלא כתבו על באר שבע פה מזמן אז אני פה כדי להחיות את הדיבור בפורום באופן כללי ועל האיזור בפרט.
החוויות שלי היו נערות ליווי שבאו אליי הביתה, בחורות שבאתי אני אליהן, מקומות של עיסוי אירוטי, ונתקלתי בנוסף בזונות רחוב.
נערות ליווי:
1. אלקסיס: כשהחלטתי להזמין אליי הביתה, תחילה התקשרתי למספר מספרים כאשר מסתבר שהרבה מהם מובילים לאותו בנאדם. ביקשתי ממנו נערת ליווי לבאר שבע לכתובת שלי והוא שלח מישהי ואמר שזה 900 שקל לשעה. הסכמתי והמתנתי. לא עבר רבע שעה וכבר הנהג שלה מתקשר אליי ואומר לי שהוא לא מוצא את הכניסה לבניין אז שארד למטה. והנה למטה אני מתקרב לרכב ויוצאת אישה טיפ טיפה נמוכה אבל נראית פחות או יותר בסדר, אני מוביל אותה למעלה אליי הביתה, ושם אצלי היא מבקשת את הכסף ואז מתחילים להתפשט. הסכימה למציצה בלי גומי. מסכימה לנשיקות. מראה חיצוני בפנים היא נראית ככה ככה, שיער חום עם אולי ברק זהוב סוג של אבל גוף שחירמן אותי בגלל שנראה סוג של שזוף עמוק, תחת סבבה וציצי סבבה. קעקוע על הבטן של דרקון, או נראה לפחות בערך כמו דרקון אם זכרוני לא מטעה בי. סביבות גיל 35 הייתי מנחש, לא היה ברור לי מה העדה/מוצא כי במבטא היה נשמע אולי שהיא ערביה או משהו בסיגנון. אבל הייתה קצת לחוצה לגרום לי לגמור, שזה קצת עיצבן. מה שלמדתי פה שאתם קוראים לו תקתוק, אז היא מאלה. הסקס היה סבבה, עשינו שהיא הייתה מעליי, אחר כך אני מעליה, ואז לקראת הסוף מציצה הפעם מקונדמת לקראת הגמירה.
בפועל משהו כמו עד חצי שעה יצא לי עד שסיימנו והיא הלכה. אבל המציצה הייתה מבין הטובות ביותר שחוויתי והסקס עצמו היה סבבה. אז בואו נגיד שירותיות 7/10, מראה 8/10.
2. אנה: בפעם אחרת שהתקשרתי לאותו איש בטלפון הוא בפעם הזאת אמר 1000 לשעה. הבחורה הגיעה והנהג שוב לכאורה לא מצא את הבניין ורצה שארד לחנייה. כבר הבנתי שכנראה הם בכוונה רוצים שאני ארד משום מה כדי כנראה להרגיש בטוחים לגבי לאן הם מכניסים את הבחורה או לפחות שיראו פחות או יותר איך אני נראה למטרת זיהוי אולי. לא יודע, מה אני אגיד לכם. בכל אופן, בחורה יצאה מהרכב, רוסייה יפת תואר צעירה, כנראה אפילו עוד לא בת שלושים (או במקרה הכי מבוגר, 30-32 כזה), עיניים חומות, שיער חום, עור לבן מאוד עם אולי שיזוף שמש קל. לזכרוני, תחת וציצי בינוניים. די גבוהה. אמרה ששמה אנה. הסתבר שהיא לא דוברת עברית וכיוון שהרוסית שלי הייתה לא משהו דיברנו באנגלית.
כשנכנסנו אליי אמרה שזה 1200. אמרתי שהאיש בטלפון אמר 1000. הופתעה ואמרה שאולי היה בלבול או שהזמנתי מישהי אחרת ושאם הזמנתי מישהי אחרת אז היא יכולה ללכת. אבל מכיוון שהיא יפיופה וכבר הגיעה אליי והיה יוצא חבל לפספס זיון עם אחת כזאת, הסכמתי למחיר שהיא אמרה לי, התפשטנו והתחלנו. המציצה הייתה סבבה, כששמתי ידיי על הראש שלה כדי להזיז אותו קדימה להעמיק זרמה על זה. בסקס כשהיא עלתה אליי תחילה החלה לנשק לי הצוואר והחזה בפראות (בקטע טוב כמובן). במזמוז זה היא חרמנה לי את הצורה אחושרמוטה. הסקס היה סבבה גם כן. היא הייתה למעלה, ואז אני, ואז אני הייתי למעלה ולקראת הסוף גמרתי בתוכה (עם גומי כמובן). עוד ייאמר לזכותה כי היא לא תקתקה בכלל, הייתה לי איתה כימיה שלא הייתה לי אם אף אחת אחרת בכלל, נחמדה והיה וייב חרמני איתה. לא התחרטתי על הכסף הרגשתי שהיה שווה כל אגורה.
מראה 9/10, שירותיות 10/10.
חוויה לגמרי GFE.
ראוי לציין שפעמיים האלו היו באזור פברואר 2023, ובשתיהן השעה הייתה סביבות 2 בלילה. לא יודע מה יכול.* להיות השתנה מאז ואם הן עדיין עובדות או לא. אם יש למישהו פרטים על אנה בבקשה לעדכן, אשמח לקבל עדכון בפרטי בנוסף לתגובה על הפוסט שלי.
האיש בטלפון כפי שציינתי פעל ממספר מרובה של מספרי טלפון. באחד מהם הוא מופיע בווטסאפ בשם המשתמש
Sex-adi
והיה אתר אינטרנט עם השם הזה, עם מספרי טלפון המקשרים אליו.
בפעם שלישית, סביבות נובמבר 2023 התקשרתי אליו. ראוי לציין שהוא לא תמיד עונה לא משנה מאיזה מספר תתקשרו. כל פעם עד שהשגתי אותו בטלפון זה היה מייאש לרדוף אחריו. אולי מיותר לציין שבבקרים הוא בכלל לא עונה. רק בערב תוכלו להשיג אותו אם בכלל. אז בפעם זו התקשרתי קצת אחרי שש בערב וכשהוא ענה ביקשתי נערת ליווי לבאר שבע. אמר רק באזור עשר או אחד עשרה תהיה אצלי. מגיעה השעה ואין הגעה ואין עדכון. מתאמץ להשיג אותו בטלפון מתקשר חופר בצלצולים והוא לא עונה בכלל. נעלם. גם בווטסאפ שאלתי למה הוא אמר שהיא תגיע בשעה ככה וככה ושום דבר מאז ולא ענה. נעלם.
מצאתי עוד בנאדם ששולח בחורה אליך, אך גם הוא לפעמים קשה להשגה בטלפון ונדיר שעונה בווטסאפ מתי שבאמת צריך. גם כן 1000 לשעה. פעם ראשונה שיצרתי איתו קשר שלח לי תמונה של מישהי שנראית על הפנים באמת אבל. סרבתי. בפעם אחרת הוא הראה לי תמונות של מישהי שנראית סבבה אבל הייתי בספק שהן אמיתיות, חששתי שבפועל ישלח לי את הכונפה שהראה לי בתמונה ממקודם. לקחתי את הסיכון וביקשתי שישלח. הכנתי 1000 שקל וחיכיתי אך גם בפעם זו אין אף אחד אף אחת ואין מענה. גם כן יש כמה מספרים שמפנים אליו. בווטאסאפ הוא מופיע עם הכינוי
Euro1305.
פעם בעבודה דיברתי עם חבר על החוויות האלה והוא זרק בשיחה שיש דרכים למצוא בטלגרם נערות ליווי. הייתה באותה תקופה כתבה בכאן חדשות על איך זירת הזנות עברה מהרחוב לרשת דרך פרסומים באתרים ובטלגרם. התפתיתי לבדוק את הנושא. מתברר שרוב, אם לא כל, מנהלי הערוצים בטלגרם של נערות ליווי מתנהלים בשיטה של תשלום מראש דרך העברה בנקאית, קוד משיכה בבנק, קריפטו, או ביט. בכלל לא במזומן. מצאתי מבין הבחורות בערוץ אחד בטלגרם אחת שהתלהבתי עליה. הזמנתי אותה לשעה כולל אקסטרות בתוספת תשלום ויצא שהייתי צריך לשלם 1500. שלחתי לבנאדם בטלגרם קוד משיכה וחיכיתי להגעת הבחורה. אממה, אחרי שהכסף נמשך, הוא התחיל לזיין לי בשכל שהייתה תקלה בכספומט והוא לא משך את הכסף והוא צריך קוד חדש. הוא אמר שאני אשלח לו קוד חדש אחרת הבחורה לא יוצאת לדרך, שזה סותר את זה שהבחורה כבר לכאורה הייתה בדרך וקרובה אליי לפי מה שאמר קודם. סירב בכל תוקף לתת לבחורה להגיע לאזור שלי כדי שפיזית אראה שהיא בכלל קיימת. כנראה הוא ניסה למשוך ממני כמה שיותר לפני שאעלה על זה שהוא עוקץ אותי. הבנתי שזו הייתה עקיצה במאה אחוז כשראיתי באתר הבנק שהמשיכה התבצעה מכספומט בחולון, כשאני בכלל בבאר שבע. בקיצור, בטלגרם יש עוקצים אז תיזהרו. אם למישהו מכם יש חוויות טובות מספקים בטלגרם של נערות ליווי, כאלה שלא עושים מזומן ורק תשלום מראש כמו שתואר קודם, בבקשה לשתף פה.
ישנם מספרים אחרים שיצרתי קשר איתם של בחורות שלא קשורות לסוכנות ליווי אלא עובדות עצמאי. הרבה מהן לוקחות בטווח של 1000 ל2000 לשעה. לא ניסיתי איתן. שמותיהן של חלק מהן הם נטלי (לא אותה אחת שבנקודה מספר 3 למטה), שרון, וג'סי סטאר. אם מישהו דגם בבקשה לשתף. ראוי לציין שג'סי סטאר לוקחת 1000 לשעה אך 600 לחצי שעה.
בפעמים אחרות החלטתי לבדוק בחורות שאני בא אליהן. מרגיש אולי מיותר לציין שמכוני ליווי באזור באר שבע אל תצפו למצוא. למרות זאת, אם מישהו מכיר/יודע משהו, אשמח שתשתפו. ובכללי אם ישנו מכון ליווי/בית זונות בארץ שפועל, נגיד באזור המרכז אם לא בדרום, בבקשה לשתף פרטים לגביו.
מארחות פרטיות:
1. נטלי: מופיעה באתרים מסוימים עם תמונות אמיתיות בשם 'נטלי היפיפיה' וכך גם בווטסאפ. בתמונות נראית סבבה. אי שם בנובמבר 2023 קבעתי איתה בווצאפ. הגעתי לביתה עם כניסה דיסקרטית, בית קרקע ברחוב מורדי הגטאות בעיר העתיקה. הגעתי לשם בסביבות שמונה בערב. אמרה שהיא בת 24. מדובר למעשה בטרנס או איך שלא תקראו לזה. מציגה את עצמה כבחורה אך לפי הקול הבנתי שמדובר כנראה בגבר שכנראה עבר ניתוחים. ראוי לציין שההבנה הגיעה עם הזמן והכתה מאוחר. בכל אופן, ציצי מרגיש סיליקון לגמרי. פות בכלל לא הבנתי מה הולך שמה ולמה היה קשה להחדיר. על פי מכר טרנס של חבר, כנראה אלה ניתוחים לא כל כך איכותיים. בכל מקרה, נטלי לא שירותית בעליל. במשך כל אורך הזמן אפס מאמץ, אדישות מקסימלית, זה היה נראה שאו כמעט ישנה או בכלל מסוממת. אני מנחש שמסוממת. מציצה על הפנים. סקס היה כמו לזיין גופה. בקיצור על הפנים, ועוד יש לה את החוצפה לתקתק. גג 20 דקות הייתי בחוץ, לא היה שווה 500 שקל לשעה שהיא דרשה. נטלי 1/10 אם להיות נדיב. לא ממליץ לאף אחד.
2. עדי: ישנם כמה מספרים שמובילים אליה, שם בתמונת הפרופיל בווצאפ יש מעט פרטים תחת הכותרת "הפינוק של עדי". גם כן בנובמבר 2023 זה היה. לאחר הנפילה הזו עם נטלי הרגשתי שהייתי צריך לפצות על זה בשביל עצמי. לאחר שקבעתי עם עדי בווצאפ הגעתי בסביבות 11 בבוקר אליה, מדובר בבניין דירות רב קומות ברחוב יד ושם בשכונה ג' שם היא מקבלת בדירתה. בחורה מרוקאית נחמדה נראית כבת 30 עד 35, נראית בסדר גמור, ציצי ותחת סבבה, עיניים חומות שיער שחור/חום כהה, מציצה הייתה טובה וללא גומי, זיון סבבה גם שאני הייתי למעלה, שהיא הייתה מעליי ושעשינו דוגי, לא מתקתקת ושירותית לספק אותי לשביעות רצוני. גם המחיר היה טוב, 300 לחצי שעה ובהחלט קיבלתי את אשר שילמתי עליו ונהנתי.
במראה הייתי אומר 8 או 9 מתוך 10. אמרה מראש בלי נשיקות. לא הרגשתי איתה את אותה כימיה או אנרגיות שהיו עם אנה או את החרמנות ששידרה, אבל הייתה חביבה. לכן שירותיות 8/10. הפינוק של עדי אכן פינוק וממליץ עליה בחום.
3. מור: דווח עליה בעבר אך מזמן. גם כן ישנם כמה מספרי טלפון שמפנים אליה. מקבלת בדירת קרקע בבניין דירות בשדרות יצחק רגר. הדיווח עליה בעבר לא תואם לחוויה עדכנית איתה. מדובר באישה ממוצא מזרחי מבוגרת כנראה סביבות 45 פלוס מינוס. שיער שחור. גוף סוג של סבבה, פנים פחות. לא כל כך התחרמנתי. תקתקנית סוג של, ניסתה לגרום לי לגמור נדמה שכמה שיותר מהר. מציצה לא מושקעת קצרה מדי, עם גומי. 400 לחצי שעה אבל בפועל היה רק איזה רבע שעה וזהו. אולי מישהו מבוגר או שבקטע של מבוגרות יצליח להנות איתה, אבל אני אישית לא ממליץ. בכל אופן, שירותיות 4/10, מראה 5/10.
4. קרן: במהלך חיפוש נרחב באינטרנט יצרתי קשר עם כל מיני מספרי טלפון של בנות או של אנשים ששולחים בנות. יש רושם שלרוב אין תזוזה בדרום בקטע הזה. הרבה מהם פועלים במרכז או בצפון ובדרום אין להם אף אחת. מבין הפרטיות שדיברתי איתן כנראה שאחת מהן נתנה לשנייה את המספר שלי ובחורה אחת פנתה אליי והציעה לי את שירותה. בווצאפ מופיע אצלה השם קרן כהן. זה היה אמצע פברואר 2024, קבעתי איתה באזור שבע וחצי והגעתי אליה בדירתה ברחבת עוזיאל בשכונה י"א. נדמה שהיא אתיופית (לא שאלתי) אבל מאלה עם גוון עור מהיותר בהירים. שיער אפרו חום עם נדמה גוונים של בלונד או שטני. בווצאפ אמרה שהיא בת 23 אך נדמה לי שהיא יותר אזור ה30. לטעמי כוסית. אממה, תקתקנית סטייל מור. היה מובן שהיא רוצה שאגמור כמה שיותר מהר. היה סקס לא משהו וגם כן מציצה קצרה ועוד יותר לא מושקעת, עם גומי. מראה 9/10 שירותיות 4/10.
זונות רחוב:
בעבר מקום אשר היה מקום ידוע להתאספותן של זונות רחוב בבאר שבע היה באזור תחנת הרכבת הישנה של צפון באר שבע לא רחוק מהאוניברסיטה. כיום, ממול לאותו כיוון, למעשה בהמשך מתחנת הרכבת צפון שיש כיום ומעונות הסטודטים, ממש בכניסה לשכונה ג' מרחוב דרך השלום בסמוך למועדון הקריקט באר שבע, החל משעות הערב המאוחרות עומדות שם נשים מבוגרות שמציעות במחירים נמוכים של כמאה שקל בלבד למציצה וזיון. אבל אלה כאלה שנראות ממש על הפנים. לא הייתי איתן ולא הייתי מציע לאף אחד לנסות. למעשה, בדרך כלל רק אחת עומדת שם. אחת שנראית שבורה לגמרי תמיד אותה אחת. לפעמים בסביבות שמונה בערב, אחת בלילה, כל שעה בין לבין. נשים אחרות באזור עומדות שם לעיתים רחוקות מאוד, זה ממה שיצא לי לראות במספר פעמים שהסתובבתי באזור. לא נתקלתי בבאר שבע בזונות רחוב בשום מקום אחר.
עיסוי אירוטי:
1.הופתעתי לגלות שזה קיים בבאר שבע. מצאתי כמה מספרים שמפנים לאותו מקום. זה היה סוף ינואר 2024, ישנו עמוד שהיה, אם זכרוני לא מטעה אותי, בפייסבוק שבו המקום נקרא "ספא לב". בתמונות ופרסומים אחרים פשוט נקרא מסאג' באר שבע. יש להם גם סניף באופקים. המקום בבאר שבע הוא דירת קרקע בצדו של בניין מגורים בשכונה ג' ברחוב חנה סנש. קבעתי בשעה שש וחצי בערב להגיע.
בקריאה בפורום בא להבנתי שישנם או שלפחות היו מקומות של עיסוי אירוטי שבפועל הבחורות מציעות שירותי מין בנוסף או במקום העיסוי, לעומת מקומות שרק מציעים עיסוי אירוטי עם הרפיה בסוף. בפרסומים בפייסבוק של המקום שמתעדכנים מעת לעת, וגם כן סטטוסים בווצאפ, ישנו מבחר של שש בנות סך הכל. בפועל בזמן ההגעה יכול להיות שלא כולן יהיו, כפי שהיה בחוויה שלי. המקום מציע ב320 שקל עיסוי מפנק וב450 עיסוי בודי.
הכל ללא סקס. בהגעתי למקום שתי בנות היו שם, סנדי וניקול. ניקול נראיתה בסדר, סנדי פחות. נכנסתי עם ניקול לחדר העיסוי. שם היא הציעה בתוספת 200 לזה שתוריד חזייה ותחתונים ואוכל לגעת לה בציצי ובתחת. הסכמתי. העיסוי היה סבבה, תחילה היא עשתה את הגב והרגליים כששכבתי על הבטן, ואז אמרה לי להסתובב והיא עשתה את הבטן וחזה. בסוף היא עשתה לי ביד תוך כדי שאני נוגע לה בציצי ובתחת. הבהירה שבפות לא לגעת. למרות שנהניתי, בדיעבד הייתי ברגשות מעורבים לגבי אם זה היה שווה את המחיר. אבל ניקול הייתי אומר מראה 6 או 7 מתוך עשר, שירות כנ"ל. נראית מוצא מזרחי, שיער שחור עיניים כהות.
2. לאחר התפטרותי מעבודתי המזורגגת ממש לא מזמן, החלטתי לנסות את מזלי באזור המרכז לראות מה אפשר למצוא שם אז המשכתי לקרוא פה בפורום פוסטים גם ההכי עדכניים וגם ישנים יותר. החלטתי, למרות דיווחים שליליים ברובם לגבי המקום, לנסות את מזלי בספא סחרוב 17 בראשון לציון. זאת כי מבין כל המקומות שדווח עליהם באזור, זה היחיד שדווח עליו שזה לא רק מסאז' עם הרפיה אלא שיש על מלא מין בתשלום. הבנתי שככל הנראה מאחר ודווקא זה מה שאני מחפש, שזה כנראה הדבר הכי קרוב שאמצא למכון ליווי.
לכן, מאיה: המקום עם כניסה סוג של הייתי אומר חצי דיסקרטית עם דלת שעליה רשום ספא סחרוב 17.
זה היה השבוע ביום ראשון, 16 ליוני 2024 ובערך סביבות שמונה או שמונה וחצי בערב. קיבלה אותי בחורה צעירה שאמרה ששמה מאיה. כששאלתי אותה את גילה אמרה שהיא בת 24. היא גם נראית בת 24. נראית אשכנזייה או אולי מזרחייה בהירה אבל כנראה אשכנזייה. עיניים כהות שיער שחור עור בהיר. נראית טוב. ציצי הייתי אומר בין קטן לבינוני. המקום הוא של עיסוי אירוטי ויש מספר בנות שאפשר לבחור מביניהן, אך היא הבהירה לי שהיא היחידה מביניהן שעושה סקס. יש בוט בווטסאפ שנותן מידע מפורט על שלושה מקומות שכנראה באותה בעלות, ביניהם ספא לנטה, ספא סחרוב 22 וספא סחרוב 17. שם מפורט במחיר שזה 300 שקל בלבד לחצי שעה. בפועל היא אמרה לי שזה 20 דקות, במידה ולא גמרתי תיתן עוד איזה כמה דקות. אבל המחיר הוא 500. אני מנחש שזה היה אצלה 500 בגלל הסקס. אמרה לי שקודם עליי להתקלח לפני הטיפול. התקלחתי והיא התחילה בעיסוי. העיסוי היה בסדר אבל הרגשתי טעון שיפור. הרגשתי שניקול מהספא בבאר שבע עשתה הרבה יותר טוב. כמובן, מתחיל בגב ורגליים כשאני שוכב על הבטן, ואז מסתובב. לאחר העיסוי הגענו לקטע הטוב. המציצה הייתה בסדר, למרות שהייתה מקונדמת. סקס עשינו גם כן שהיא הייתה מעליי, שאני מעליה, וגם דוגי. היא הייתה בסדר גמור, זה אני בפעם הזאת שהיה לי ביצוע לא משהו. כשלא גמרתי בזמן, נתנה עוד קצת זמן כדי לעזור לספק אותי למרות שהיא כבר הייתה צריכה לסיים. סה"כ נחמדה. כנראה בסביבות החצי שעה הייתי שם. נהנתי, היה שווה את הכסף. מאיה במראה 8/10 שירותיות 7/10.
מספרי טלפון יינתנו לפי בקשה אישית.
דיווחים על נערות ליווי ודירות דיסקרטיות מתקופת פברואר 2023 עד יוני 2024.
1
נערך לאחרונה על ידי Sandman ב 29 יוני 2024, 16:42, נערך פעם 1 בסך הכל.