כ בבת ים - סקס אדיר

בבת ים

1
יצא לי להיות לאחרונה בבת ים , הגעתי עד הקצה הדרומי ,מלון קולוני ביץ',קומה 10, חתיכת חור , הגעתי לבחורה דרך אתר titti co il . בדרך כלל יש אמינות בתמונות אבל המחירים פסיכיים מוגזמים. בתפריט עד חצי שעה 400 , מציצה מוזרה קצת...כל הזמן שמה לי מגבונים על הביצים,כזה עוד לא היה לי, מדברת מעט מאוד עברית , חזה גדול,לא מתנשקת ,עיניים בהירות, יפה ושמנמנה. אוירה נעימה ומקום נקי , כנסו לאתר שציינתי ובחיםוש תרשמו בת ים יש שם הכל

Re: בבת ים

2
עמית הבודקק כתב: 28 נובמבר 2024, 10:39 יצא לי להיות לאחרונה בבת ים , הגעתי עד הקצה הדרומי ,מלון קולוני ביץ',קומה 10, חתיכת חור , הגעתי לבחורה דרך אתר titti co il . בדרך כלל יש אמינות בתמונות אבל המחירים פסיכיים מוגזמים. בתפריט עד חצי שעה 400 , מציצה מוזרה קצת...כל הזמן שמה לי מגבונים על הביצים,כזה עוד לא היה לי, מדברת מעט מאוד עברית , חזה גדול,לא מתנשקת ,עיניים בהירות, יפה ושמנמנה. אוירה נעימה ומקום נקי , כנסו לאתר שציינתי ובחיםוש תרשמו בת ים יש שם הכל
למה מגבונים על הביצים ?. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

4
עמית הבודקק כתב: 28 נובמבר 2024, 10:39 יצא לי להיות לאחרונה בבת ים , הגעתי עד הקצה הדרומי ,מלון קולוני ביץ',קומה 10, חתיכת חור , הגעתי לבחורה דרך אתר titti co il . בדרך כלל יש אמינות בתמונות אבל המחירים פסיכיים מוגזמים. בתפריט עד חצי שעה 400 , מציצה מוזרה קצת...כל הזמן שמה לי מגבונים על הביצים,כזה עוד לא היה לי, מדברת מעט מאוד עברית , חזה גדול,לא מתנשקת ,עיניים בהירות, יפה ושמנמנה. אוירה נעימה ומקום נקי , כנסו לאתר שציינתי ובחיםוש תרשמו בת ים יש שם הכל
שלח קישור

6
העיקר הניקיון
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”