כ מה אתם הייתם עושים? -להתחיל עם בחורות?! - דף 2 - סקס אדיר

מה אתם הייתם עושים? -להתחיל עם בחורות?!

11
תגובות ושאלות לעונים

שרון תודה רבה לך ,

תולעת ספרים!!!

מגיע לך קרדיט על העזרה הקודמת שלי - שלצערי לא עזרה... אני לא מצליח להוריד את הסרטון , אבל יש לה חזה ענק מאוד תאמין לי.

-------------

זיין לבן :

כתבת:

** לא ממליץ לך לעקוב ולצלם נשים כמו שעשית. חוץ מההיבט המוסרי זה גם
מסוכן מבחינה חוקית.

מה הבעיה מההיבט החוקי? הרי זו רשות הרבים ? ומבחינה מוסרית, אני עושה עם זה לעצמי...

*** כתבת שזה יראה מוזר אם מתביישים , וצריך הדרגתי ,

אז נניח שהייתי בתחנת האוטובוס והיה את המקרה הזה של הבחורה מה הייתי צריך לדעתך לומר לה?

באותה סיטואציה של האישה ששאלה האם הייתי צריך בביטחון לומר לה :

" הקניון נמצא בדרך ובואי אני אכיר לך אותו עם כוס קפה"?

האם זיין לבן יש לך רעיון אחר?

והאם העובדה שאני לא נראה ממש טוב אלא ממוצע בוא נגיד לא תפיל אותי?

אני לא אוהב את התחושה של הדחייה!

-----------------------------------------------

מקלובין

כתבת :

אני שבוע התיישבתי לי בבית קפה אמרתי נשתה קפה ואז הגיע איזה בחורה חמודה והתיישבה לא רחוק,

הפעם אמרתי יצא מה שיצא, ווואלה יצא שישבנו ביחד ודיברנו איזה שעה וגם
קיבלתי מס' טלפון, לצערי הבחורה נשואה - על החוק הזה לא מתאים לי לעבור מה
גם לא רוצה להיות זה שמפרק משפחות גם ככה המצפון שלי רגיש.

--אז תדע שאני יותר מסמיק ויותר ביישן כי אני לא משהו בחיים וכו'

(* ) איך יצא לך להתחיל איתה? מה אמרת לה ?

אתה לא חושש מהדחיה?

13
אני לא יודע האם עצם הצילום מהווה עבירה על החוק. אולי לא. מה שכן- אם הבחורה מקבלת הרגשה לא נוחה מהנוכחות שלך ומתקשרת למשטרה ומוצאים אצלך תמונות, ורואים שצילמת אותה תוך כדי שאתה בעצם עוקב אחריה- זה בהחלט לא יפעל לטובתך. (נכון שזה לא יקרה כל כך מהר אבל עדיין...) אני לא הורשתי לדבר בשם המין הנשי אבל די ברור שמבחינת האשה, התנהגות כזו מפחידה ומעוררת סלידה. אני חושב שזה ברור מאוד. אם אתה מצלם נשים באופן כזה זה בעיניי ביטוי ילדותי לתיסכול מיני. (מסוג הדברים שחבר שבבניק שלי היה עושה כשהיה בן 16). אם אתה אומר שהעניין המוסרי הוא בינך לבין עצמיך - אז תעשה מה שנראה לך. לי באופן אישי נראה שאם אתה חושש שהבחורה שאותה אתה מצלם תגלה שאתה מצלם אותה- אז משהו לא תקין בהתנהגות הזאת.

לגבי עניין הביישנות. יש נשים שאוהבות את זה (בגבול מסויים). אני רק אומר שבאופן כללי, אם אתה מרגיש שלא בנוח- זה גם מה שתשדר וזה יגרום גם לה להרגיש שלא בנוח. זה הורס. שיחה צריכה לזרום.
אני עוסק פה בהכללות אבל: אנחנו כגברים מסוגלים לראות אשה אקראית ברחוב, לקבל זיקפה, ואנחנו מוכנים לזיין אותה במקום בלי כל צורך בשיחה. (אילו במציאות היינו עושים את זה זה כנראה היה מרגיש מאוד מוזר). אשה נורמלית זקוקה לשיחה ועוד כמה דברים לפני שהיא בכלל חושבת על סקס. מתי שאנשים אומרים לך "כן בטח שהיית צריך להזמין אותה לקפה" הם שוכחים לציין שצריך לעבור עוד כמה שלבים לפני שמגיעים למשפט "רוצה לבא לשתות משהו?". שוכחים כי זה נראה להם מובן.

וזה עניין מאוד חשוב. עוברים משלב א' לשלב ב' לשלב ג'- בסדר הזה- בלי קיצורי דרך ובלי לדלג. אני לא הייתי שם במקום אז קשה לי לתת לך עצה יותר ספציפית. קודם צריך לפתח שיחה- תגיד לה משהו הגיוני, סביר. תראה איך היא מגיבה. יכול להיות שהיא לא מיד תקפוץ לשיחה איתך- תמשיך ותנסה עוד פעם. תבא בגישה שמובן לך שהיא מעוניינת בעקרון ואתם משחקים משחק. תפתח שיחה קלה איתה. במקום להזמין אותה לקפה באותו רגע (הרי גם אתה אדם עסוק- וזה יכול להראות קצת נואש) - אז תגיד לה משהו בסגנון של "אפשר להזמין אותך ללכת לשתות משהו"- אם היא תגיד כן אז תבקש את הטלפון שלה. אחרי זה תתקשר- תדבר איתה- שיחה קלה- ותקבע זמן. אם היא מראה לך שאין לה עניין והשיחה לא זורמת אז אתה גם לא תזמין אותה. תבא בגישה שהיא לא עושה לך טובה, שהזמן שלך שווה משהו ושאת תשומת לבך אתה לא נותן סתם. (שיהיה ברור- לא כל מילה ממה שאמרתי חקוקה באבן ואפשר קצת לשחק עם לוח הזמנים- אבל העקרון של השלבים, הגישה והתשומת לב לתגובות שלה- אלה נשארים תמיד).

זה לא תמיד קל לפתח שיחה עם מישהי שאין לך איתה שום דבר במשותף. מישהי שיושבת איתך באוטובוס. הרבה יותר קל אם מדובר במישהי שיש לך אפשרות לבנות את זה לאורך זמן. למשל פקידה, עובדת בחנות, מלצרית, מישהי בחדר כושר איתך וכאלה. וגם אז- אין סיסמת קסם שתגרום לכל אשה להתאהב בך באופן מאגי

אף אחד לא אוהב דחייה. בגלל זה התפקיד של היוזם באופן מסורתי הוטל על הגבר. כי כך נשים לוקחות את הדרך הקלה. הרי מי שיוזם הוא גם זה שחושף את עצמו לדחייה. אבל אין מה לעשות- זו המציאות וכגבר, אם לא תיקח יוזמה לא יקרה כלום. אני חושב שבמשחק שבין המינים- זה בעצם אחד הקלפים הבודדים שיש לך כגבר- שאתה יכול ליזום ולהתחיל עם אשה אחרת.

אני חושב שכל אדם צריך להשקיע מקסימום כדי להראות כמה שיותר טוב. - להוציא את המקסימום ממה שיש לך. זה אומר להיות נקי- להתלבש יפה ולאכול בריא וללכת לחדר כושר. אבל במקביל אתה צריך להתעלם לגמרי מההרגשה הזאת שאתה לא נראה טוב. אתה צריך לנסות- אם לא מתאים לבחורה אז זכותה ואתה עובר הלאה ושוכח ממנה. זה כמו במכירות- אתה עושה מקסימום מאמץ מאה פעמים למכור- ואתה יודע שמתוך מאה ניסיונות 2 או 3 יגידו לך כן. ואז ה- 97 שאמרו לך "לא" הן בכלל לא חשובות.

פעם, לפני הרבה זמן, פיספסתי אוטובוס. רצתי לתחנה ולא הספקתי. הסתכלה עליי מישהי אמריקאית ואמרה לי באנגלית: "אוטובוס זה כמו אשה- תמיד תבוא עוד אחת".
תזכור את זה!

Zayan Lavan2010-5-4 3:17:52

14
זיין לבן תודה,!!! עזרת לי מאוד

אבל פה צריך טיפה לעבוד על העניין של השלבים (בעצם לב הענין עצמו)..

ומתי סוף סוף אני מנמנם על שדיה הענקיים... איך מגיעים לשלב הזה של המשמושים ... ה

(לגבי עניין נצילומים אתה צודק במשהו..)

15

התיישבתי לשתות משהו ושתי דקות אחרי זה הגיע מישהי שנראתה לי די נחמדה,

קפצתי על ההזדמנות ושאלתי, "את מחכה למישהו?"

ענתה "לא"

בא לך להצטרף אלי

ענתה - "לא" ואז צלצל הטלפון שלה ודיברה 2, 3 דקות,

התעקשתי, "אולי בכל זאת?"

אמרה, בבקשה אם אתה רוצה אתה אתה מוזמן להצטרף.

אמרתי סבבה והצטרפתי,

מפה השיחה התחילה ....

ההבדל היחיד הפעם לבין שאר הפעמים - שזה יצא בדיבור ולא רק בראש.

אמרתי לעצמי שנמאס לי כל פעם לפספס הזדמנויות.

קורה לי המון סיטואציות שאני מבחין בבחורות יפות ומתחיל לדמיין מה אני אגיד, וכל פעם כואב לי המוח והלב כי עוד פעם לא יצא כלום.

רוב הסיכויים שלא יקרה כלום בסופו של דבר אבל העיקר הוא לא לשבת לבד!!!

הבעיה העיקרית היא לא להראות כמה אתה חרמן, אחרת יגידו הוא חולה נפש, זה בפני עצמו מאוד קשה בעיקר היום שאני ממש ממש חרמן כל הזמן.

זהו בסך הכל.

17
חובב ציצענק, אין בעד מה! שלא תחשוב שאחרים לא צריכים להתמודד עם דברים דומים. רק שרוב הגברים עושים את עצמם כאילו שאין להם שום בעייה. בכלל- רוב האנשים לובשים סוג של מסכה רוב הזמן. גם אני מצאתי את עצמי במצבים כאלה שאני באוטובוס ויושבת שם מישהי שהייתי מת ללקק אותה מכף רגל עד ראשה - אבל מה לעשות- לא מצאתי הזדמנות לדבר איתה. (אי לכך ובהתאם לזאת נאלצתי במצב כזה לוותר גם על הליקוקים) אז עוברים הלאה. אל תתעלל בעצמך אחר כך.

גם נשים "עושות את עצמן". לרובן יש גם המון חוסר בטחון עצמי- אפילו אם היא מהממת. לכל אדם יש ספק עצמי. דוגמה: בחורה שהכרתי- מאוד יפה, שתמיד עושה פרצוף כזה שאומר "מי אתה חושב שאתה בכלל??"- אבל אחרי שלמדתי להכיר אותה הבנתי שכך היא בעצם מכסה על חוסר הביטחון שלה. בסופו של דבר היא נורא רצתה להכיר כבר מישהו. וגם הבחורה הכי יפה שראית באיזו במסיבה יכולה בסוף הערב ללכת הביתה לבד.

ויש עוד סיבה למה נשים מקשות בכוונה על משחק החיזור. אשה יפה יודעת שהיא יפה כי כל הזמן מתחילים איתה. ואם היא הייתה מגיבה בחיוב לכל מי שמתחיל איתה זה לא היה נגמר. אז מגיל צעיר הן מתחילות לעשות מיון. הן כל הזמן בוחנות גברים. (אולי אפילו באופן לא מודע). אז המבחן הראשון הוא שהיא עושה את עצמה לא מעוניינת ולא נגישה. אני הכרתי מישהי שאמרה לי שהיא בכוונה עושה פרצוף של מלכת קרח כדי שרק הגברים עם הכי הרבה ביטחון עצמי ידברו איתה.

ועוד הערת אגב- הנימנום על שדיים ענקיים זו התחנה האחרונה. הרי ה"משחק" לא נגמר אחרי שהזמנת אותה והיא הסכימה. גם אז יש שלבים.

mclovin - אהבתי את הסיפור שלך. בעצם הדגמת את מה שכתבתי- שכדאי קצת להתעקש ושהיא לא בהכרח מייד "תקפוץ" לשיחה איתך. אבל אתה התעקשת בצורה נחמדה, הראת לה שאתה רגוע וזה זרם יפה. - וגם לא פתחת במשפט פתיחה מעליב - פשוט הזמנת אותה לשבת איתך. אהבתי!
Zayan Lavan2010-5-4 3:20:52

18
שמעו קטע מצחיק מאוד.

היום הייתי אמור לעלות על האוטובוס בבוקר, ואני רואה משהי עם חזה ענק יורד ממנו, בקיצור לא עליתי ועקבתי אחריה

הבחורה הלכה , עד שנכנסה למקום עבודה מסויים שמגייס עובדים.

ארגנתי לי היום "ראיון עבודה" בערב - זה ראיון קבוצתי, ואני אהיה עם עוד כמה.

אני לא יודע אם היא נשואה, (יכול להיות שיש לה בטן של הריון או שהיא קצת שמנה)

אבל מדובר על בחורה כבת 25 נמוכת קומה - נשית נאה עם חזה ענק ומפלצתי@@!!!E

משהוא כמו אליאנה לא יאמן , והיא נראית סבבה.

אז השאלה איך אני אתחיל איתה ... יש פיתרוןן אני אשמע את הראיון שעה ואז ... אחרי הראיון אשאל אותה אם היא רוצה לשבת על כוס קפה ? מה אתם אומרים ?

אבל אז אולי היא נשואה / חבר / גרה עם ההורים / רוצה מחוייבות גדולה יותר?

19
היה לי קטע מעצבן בים , באמת שלא ניסיתי להתחיל עם משהי , סתם הייתי בים והייהת אישה ערסית כבת 40 שישבה שם , ישבה באיזו סככה, והיא אמרה לי בצעקות :"למה אתה חייב להיות פה , אתה לא רואה שאישה יושבת עם עצמה?!"

אז הלכתי משם - היא נראתה על הפנים וריחמתי עליה
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”