כ איזה זין , הבחורות עם הציצי הענק נעלמו - סקס אדיר

איזה זין , הבחורות עם הציצי הענק נעלמו

1

הי ידידי

סיפרתי לכם על 2 הבחורות עם הציצי הענק שראיתי

אחת מהמינימרקט והשניה מהחברת כ"א

ושניהן נעלמו לי..

בא לי לבכות ואני עצוב רציני .... כל כך רציתי לפנק אותן לנגוע בהן ואני אספר מעט עליהן

הציצי הענק מהמינימרקט

בחורה כבת 25 מבנות עדות המזרח , יפה מאוד נשית מלאה (כל כמה חודשים היא התמלאה ) עם חזה ענק ועבה

משהו בסגנון של בר התימניה אבל הוא גדל כל הזמן .... והיה מוצק ועבה

מה שהיה סקסי אצלה חוץ מהפנים העדינות , זה משהו קצת הזוי, על הציצי הענק שלה היו שערות....

אולי זה מצחיק אבל כמו פלומה כזו...

היא נראתה מסורתית , קצת ערסית כזו , ואני זוכר שקניתי אצלה כל הזמן התבוננתי כמהופנט בציצי הענק שלה....

האם הייתה לי הזדמנות? האם נקרתה בידי הזדמנות ?

לפני כמה חודשים היא אפילו ראתה אותי מתבונן בה...

אבל מה שהיה אולי מזל ואולי ניסיון היה הקטע הזה :

בחורף אני רואה שהיא הייתה לבד בקופה והיא צילמה את עצמה..!!!
ממש כך , וכמה צילומים בפלפון

היא או שדיברה עם חברה או עם משפחתה והיא אמרה שהיא מצטלמת

במקום שאני אגיד לה בביטחון (הרי אף אחד לא היה בקופה ובחנות) ,

"תשמעי אני יכול לצלם אותך ( או קי אין לי מצלמה מקצועית .. אבל בסדר..) , במצלמה יותר טובה , ואת ראויה לזה " , או בולשיט כזה , או "את נראית מעולה, או תראי מעולה"

לא עשיתי כלום

שיט !!! אני רק טוב בדיבורים ובפנטזיות ובתיאוריות ....

היא הייתה כשנה שם , או קצת פחות אבל רק בחודשים האחרונים היא גם התנהגה פרובוקטיבי והציצי שלה התענק עם הזמן ....

איזה בעסא ותיסכול

הציצי הענק של הסוכנות כ"א....

הבחורה השניה ראיתי אותה לפני כחודש בסוכנות כ"א,

ממש עקבתי אחריה והיא נכנסה לאותה סוכנות, הציצי שלה ענק והיא הייתה גמדה יפה ועדינה (טוב לא ממש גמדה) אבל נמוכה, עם ציצי ענק ומפלצתי ועומד (כמו סמדר רק יותר עומד והרבה יותר קטנה ורזה) , אומנם היא הייתה מלאה אבל לא שמנה

היא הייתה בחדר שלה, ואני נכנסתי , לברר על הבגרויות , ואח"כ היא יצאה וחשבתי שהיא תנגע בי בטעות עם הציצי הענק שלה... הוא פשוט בקושי עבר שם ..

מדהים ,

אחר כך אם אתם זוכרים היא הזמינה לכנס בערב והיא לא הייתה שם (הגעתי לא מקולח ....)

למחרת כבר לא הלכתי ולא ידעתי מה לעשות ,,,

אח"כ בדקתי יום יומיים שם והיא לא הייתה

אבל לא נכנסתי....

איזה זין

איזה זין , הבחורות עם הציצי הענק נעלמו

2
חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! איזה חולה בראש אתה... שמע יש משפט מאוד נכון שאומר:"לא תנסה לא תדע" וזה נכון מאוד לגביך, מנסיוני ככל שתשים זין ותשאל כמה שיותר בחורות לצאת איתך (כמובן שצריך "לצוד" את השאלה הזאת ולא ישר להתנפל עליה עם "בא לך לצאת איתי?!?!") ככה הביטחון שלך יעלה עד שתמצא את שדיי חייך.
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”