כ אביבית קותי ותמיר מהאח ב DE VOICE - סקס אדיר

אביבית קותי ותמיר מהאח ב DE VOICE

2
אם כבר נפתח פורום בנושא הפח הגדול 4,כמה דברים
כדי לרכוש את אביבית(ברטץ),עליו להצטייד בפנטהאוז 250 מ"ר בעל 3 מפלסים כולל מעלית,להרויח מעל 50 אלף,אחרת אין סיכוי שהיא תסתכל עליך,להיות קנאי אובססיבי כדוגמת האקס אביב,אך לא ילדון כמוהו.
מי שהכי מגיע לו לזכות הוא איתם,הדייר המדהים הזה המסוגל לעשות הכל למרות שהוא עיוור ,כמו מרתון ריצה,שיט וכ"ו
אדם בעל לב זהב ונשמה טהורה(יכולת נתינה אין סופית),ובעל חוסן נפשי היוצא מגדר הרגיל,אחריו פנונה(גם עם לב זהב) ,קותי,שחקן ערס אלים נרקסיסט,ערן-חרמן תחמן לא אכפת לו מאף אחד,סער חכם מאוד,לא מסכים עם האדאולוגיה שלו,תמיר ליצן,חכם ,עם לב טוב
וכל השאר הביתה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

4
[QUOTE=superman1979]אם כבר נפתח פורום בנושא הפח הגדול 4,כמה דברים
כדי לרכוש את אביבית(ברטץ),עליו להצטייד בפנטהאוז 250 מ"ר בעל 3 מפלסים כולל מעלית,להרויח מעל 50 אלף,אחרת אין סיכוי שהיא תסתכל עליך
[/QUOTE]
תשוקה לנשים - קדימה, צא לדרך - אביבית מחכה לך! צחוק
[QUOTE=תשוקה לנשים]איך אני לוקח אותה פרטי??? מה אינטרס להשאר בדירה ב250 שקל, שהיא יכולה לבוא לפנטהאוז המדהים שלי [/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

5
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=superman1979]אם כבר נפתח פורום בנושא הפח הגדול 4,כמה דברים 
כדי לרכוש את אביבית(ברטץ),עליו להצטייד בפנטהאוז 250 מ"ר בעל 3 מפלסים כולל מעלית,להרויח מעל 50 אלף,אחרת אין סיכוי שהיא תסתכל עליך
[/QUOTE]
תשוקה לנשים - קדימה, צא לדרך - אביבית מחכה לך!  צחוק
[QUOTE=תשוקה לנשים]איך אני לוקח אותה פרטי??? מה אינטרס להשאר בדירה ב250 שקל, שהיא יכולה לבוא לפנטהאוז המדהים שלי [/QUOTE]
[/QUOTE]

גדול... הקדמת אותי בשעה.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”