כ זה בגידה ללכת למאסג'? - סקס אדיר

זה בגידה ללכת למאסג'?

1
מה קורה חברים, לא יודע אם זה המקום לשאול פה, אבל שיהיה.

אם יש חברה חודשיים ולא עישנו כלום עדיין, אבל זה רציני (ובאמת אני מתכוון לרציני), אבל העניין של הסקס (כדי להיות פשוט) הולך ממש לאט לצערי :(

אז מאז שהתחלנו (אפילו קצת לפני) לא הולך לכלום, לא לזונות, לא למסאג'ים, לא מתחיל עם בחורות אחרות, נטו הכל בשבילה, אבל העניין.. איך להסביר... קיצר, אני מתקרב עליה וכמעט ועומד לי, בא לנשק אותה וכמעט ועומד לי, חחחף ממש לא נעים, אני חושב שהיא לא שמה לב לזה (מקווה לפחות מבולבל)

אז זה נקראה בגידה ללכת למסאג' פעם אחד כדי "לשחרר" טיפה לחץ???

מה אתם אומרים?

תודה מראש לכולם

זה בגידה ללכת למאסג'?

2
אח שלי... חודשיים ועוד לא היה כלום ? זה לא סימן שהקטע המיני אצלה לא ממש חשוב לה או שהיא משתמשת במין או בעיה אחרת ?
חודש מספיק כדי לודא שאתה לא מרמה אותה, לא אחד שרוצה סטוץ ותעלם אחרי הסקס הראשון.
כבר השקעת הרבה מעבר למה שסטוציונר היה משקיע...עכשיו זה נראה כבר משחק מצידה ( בהנחה שאתם לא דתיים...) ,
הסכנה היא שגם בעוד 9 שנים כשתהיו נשואים הסקס יהיה לא משהו טבעי אלא הנשק שלה בקשר, רוצה מין, תעשה מה שהיא רוצה.
ניסית לדבר איתה על הנושא ולהבין למה היא נרתעת ?
דיבור גלוי ,כנה זה חלק מקשר בריא...
ולשאלתך: אל תשלה את עצמך. מסג' רפואי בבגדים זה לא בגידה ,אבל אין באמת הבדל בין מסג' בעירום והיא עושה לך ביד ואתה נוגע בציצים שלה למין עם זונה או עם אחרת, בגידה עם אחרת לא בתשלום. ההבדל אינו מהותי אלא טכני.
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”