כ חצי צ’ט הזוי/מועדון מעריצי מין פסיכולוגית - סקס אדיר

חצי צ’ט הזוי/מועדון מעריצי מין פסיכולוגית

1

זה לא דיווח, אלא וידוי:

הגעתי לפורום בעקבותיה של הבחורה שמאחורי הניק "מין פסיכולוגית".

(אני די חדש, וגם המעט שכתבתי בפורום היה בעיקר בניק אחר ששונה בעקבות הצורך לבצע הרשמה, אבל אם מישהו חושד שאני לא אמיתי ושמדובר בניק כיסוי של הפסיכולוגית עצמה, אני מזמין את המנהלים לעשות לי "אימות" כמו שהם עושים לזונות...).

כתבתי בדיון http://sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=8486&PN=1 את המילים "בהנחה שהיא (הפסיכולוגית) אמיתית", אבל אני יודע היטב שהיא אמיתית.

למעשה, אני מכיר אותה כבר שנים. היא אמנם לא באמת פסיכולוגית, אבל אני חייב להעיד שאכן "יש אמת בפרסום": היא באמת חרמנית (כמו הניק הישן שלה), ושווה אמיתית. חוץ מזה היא בחורה טובה, ולא זנותית כפי שחלק מחברי הפורום חושבים. אני חולה עליה כבר מזמן, אבל עד עכשיו זה היה רק ברמה של ידידים. בהתחלה היא בכלל לא הסתכלה לכיוון של גברים (אלא רק נשים). לאחרונה פתאום נפתחו העיניים שלה והיא שינתה את הנטיה שלה, אבל היא המשיכה לסרב לי, בטיעון שהיא חולה עליי והיא לא רוצה להרוס את הידידות בינינו שכל כך חשובה לה (מי שראה "כשהארי פגש את סאלי" - יבין). או בניסוח שלה: "כשאני גומרת עם מישהו - אני גם 'גומרת' איתו".

למזלי היא פלטה את העובדה שהיא משתתפת בפורומים פה, ובתור מחזר בלתי נלאה כמובן הגעתי הנה בעקבותיה, בתקווה שבאוירה המינית והמתירנית של האתר הזה היא סוף סוף תיענה לי. אני מוכן לקחת את הריסק שזה יהרוס את הידידות בינינו, כי אני מאמין שמאידך יש סיכוי טוב שזה ישדרג את הקשר.

אני מקוה לקבל עידוד וטפיחות על השכם מחברי הפורום (למרות שאל תצפו לדיווח ובטח לא לציונים לאחר שאזכה סוף סוף להגשים את חלומי ולהיות איתה...).

ואם ההודעה הזאת תביא לפסיכולוגית אינספור מחזרים נוספים שיתחרו איתי על ליבה - מילא, לא נורא, לפחות עשיתי משהו טוב לבחורה שאני כל כך אוהב.

אני מניח שההודעה הזאת קצת "אוף-טופיק", אבל אני מקוה שתסלחו לי על זה, כי היא כתובה מהלב.

2

לגיל בייטס היקר - ''אף פעם אל תפסיק לחייך כי תמיד יהיה יותר גרוע''

אני יודעת שאתה חולה עלי זה כבר 5 שנים שאתה רודף אחרי,מה לא נמאס לך?עד לכינוי שלי לכאן הגעת?? אתה עוקב אחרי?!?! ואני כבר אמרתי לך משהו: שבאמת לא כדאי לך לפגוש אותי אחרת אתה תהיה גמור!! תודה רבה לך על כל המחמאות אתה באמת חמוד, קסם אמיתי, ואני חושבת שכבר אמרת מספיק איש.

לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

8

את ''פרודית'' מדי עלמתי אולי את צריכה

לשנות את הגישה שלך אם עכשיו את אומרת שאת רוצה

להיות עכשיו עם גברים אמנם אני לא זכיתי

להתייחסות ממך ואני עדיין מחכההה........

אפשר לעבוד על חלק מהאנשים ,חלק מהזמן

אבל אי אפשר לעבוד על כל האנשים,כל הזמן !!

9
[QUOTE=מין פסיכולוגית]

הוא יותר מדי טוב בשבילי אם ניפגש אני חוששת שאם אני יגמור איתו אז אני יגמור איתו...

עדיף שיישאר ככה

[/QUOTE]

ראשית אני מסמיק מהמחמאה...

לעצם העניין, אני חושב שאת מבין שנינו הטובה יותר. ואם אני צודק, אז זה מערער את הטיעון שלך...

וגם אם אני באמת "יותר מדי טוב" כלשונך, אז רציתי לומר לך שחבל שדווקא זה מונע את התפתחות היחסים. זה משאיר לך רק את הפחות טובים, ודווקא עם היותר טובים לא קורה בסוף כלום (חוץ מידידות טובה, שבמקרה שלך ושלי אני מודה שהיא באמת משהו מיוחד... אבל זה בעיקר כי את בן אדם מיוחד!).

ואת לא רק בן אדם מיוחד, אלא גם יפה מאוד (סורפרייז! לא כולן באינטרנט כוניפות דאבות, אלא יש גם חתיכות אמיתיות!). וגם חכמה.

אומרים ש-"Nobody's perfect" (אף אחד לא מושלם), אך הדפקט היחיד שאני מצליח למצוא אצלך, הוא שאת לא מוכנה לשדרג את היחסים מסתם ידידות אל מעבר לכך.

אני מצידי אמשיך לחלום עלייך ולחזר אחרייך עד שתשני את דעתך. בכל מקרה, תודה שהרשית לי להעלות את הנושא בפורום.

שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”