*קיבלתי הערה מההנהלה שאם השרשור ימשיך לדבר על מחלות הוא יועבר לפורום הרפואי, ולא זה עצם העניין.
סקס סקס סקס!!
קבלו הצצה למקבץ שאלות ותשובות-מה נשים רוצותשואלות?
האם גבר יכול להרגיש את האורגזמה שלי?
כנראה שלא. זה נכון שאם גבר ממש ממקד בך את תשומת ליבו בזמן האקט המיני, הוא עשוי להבחין בהתכווצויות הקצביות שמתרחשות בדרך כלל בזמן שאישה מגיעה לשיא. יש גברים שתיארו את התחושה כפעימות מהירות שמקיפות את האיבר שלהם. העובדה שגברים נוטים להתרכז בריגושים שמתרחשים אצלם בין הרגליים, מסיחה את תשומת ליבם מהרטט שעובר עלייך. חוץ מזה, קחי בחשבון שאם הוא לובש קונדום, הגומי יפחית את סף הרגישות שלו.
האם יתכן שאתמכר לוויברטור שלי, או שהוא יגרום לדגדגן שלי לאבד תחושה במשך הזמן?
אין לך מה לדאוג: ידיד מזמזם לא יהפוך אותך למכורה לעינוגים חשמליים. עם זאת, חשוב שתביני שאם שימוש בוויברטור הוא הדרך היחידה שבה את מגיעה לאורגזמה, יהיה לך קשה יותר לגמור עם הפרטנר שלך. אם זה המצב, הוציאי את האורגזמה שלך לחופשה קצרה. לגבי איבוד התחושה - הוויברטור לא מקהה את התחושות בדגדגן, אבל אם את מרגישה שהצעצוע שלך פוגע ברגישות המינית, עברי למגע לא ישיר.
לכל אחת יש נקודת ג'י? אני לא מוצאת את שלי.
כל הנשים בורכו בנקודת ג'י, אותו אזור ארוגני שגודלו כגודל מטבע של שקל, הממוקם לאורך דופן הנרתיק. נגיעה נכונה בנקודה תעורר תחושה עמוקה וחמימה שיכולה להוביל לאורגזמה מדהימה, אבל זו נקודה די חמקמקה, שלפעמים כמעט צריך להוציא צוות חיפוש כדי לגלות אותה. הנה הדרך הפשוטה ביותר: החדירי לנרתיק אצבע לעומק של 3-5 ס"מ ולחצי על הדופן הקדמית. תדעי שמצאת את הנקודה ברגע שתרגישי משטח ספוגי ומעט גבשושי. המשיכי ללחוץ על הנקודה. את עלולה להרגיש כאילו את צריכה פיפי, כי נקודת הג'י קרובה מאוד לשופכה. הדחף להטיל את מימייך אמור להיעלם אחרי מספר שניות, ובמקומו יעטפו אותך גלים של עונג... במיוחד אם תלטפי בו זמנית את הדגדגן. ככל שתתקרבי לאורגזמה, את עשויה להרגיש בזרם של נוזל שקוף וחסר ריח. זה לגמרי נורמלי: גירוי נקודת הג'י מעורר שפיכה נשית אצל חלק מהנשים. גם אם את לא מרגישה את הנוזל הזה, או אם לוקח לך זמן לגלות את הנקודה וללמוד להפעיל אותה - אל תילחצי. כל אישה חווה את נקודת הג'י שלה בדרך אחרת.
לפעמים אני מפנטזת שהפרטנר שלי יקשור אותי, או על סקס עם אישה. מה זה אומר עלי?
זה לא בהכרח אומר שאת רוצה סקס כוחני, או שאת לסבית. פנטזיות הן דרך לעבד רעיונות ודימויים שמרגשים, מזעזעים או מסקרנים אותנו. בחלק מהמקרים, חלום כחול כזה עוזר לך למתוח את גבולותייך המיניים ומאפשר לך לחקור תשוקות נסתרות בלי הצורך להתמודד עם התוצאות. בפעמים אחרות, אין שום קשר בין הפנטזיות שלך ובין תשוקותייך המיניות, והן בסך הכל מעידות על היבטים אחרים בחייך. חלום על סקס עם בחורה, למשל, עשוי להעיד על רצון להתנסות מינית עם אישה, אבל באותה מידה זו יכולה להיות תגובה לסצנת נשיקה לסבית שראית בסרט. לדמיין את עצמך קשורה למיטה לא בהכרח אומר שיש לך פנטזיית אונס, אלא זה יכול להיות קשור לתחושה של ויתור על השליטה במציאות היומיומית שלך. בקיצור, לא משנה כמה מוזרות הפנטזיות שלך, אל תמהרי להסיק מהן על רצונותייך במציאות.
איך אני והוא יכולים להגיע לאורגזמה בו זמנית?
בסרטים תמיד רואים זוגות שנהנים מאורגזמות מסונכרנות היטב, ואף אחד שם לא צועק דברים כמו "רגע, רגע, תזוז קצת שמאלה... אוף, עזוב, לא משנה". במציאות בדרך כלל לא מגיעים לפסגה יד ביד. מה הסוד? תקשורת רצופה. אתם יכולים לבדוק אחד עם השני עד כמה כל אחד קרוב לשיא, תוך כדי הפעילות המינית, בעזרת משפטים כמו "את קרובה?", "אתה יכול להאט קצת?", "לגעת בך כאן?". בדיקה מילולית כזו של הערנות המינית תבהיר לכל אחד מהצדדים כמה הוא מרוגש באותו רגע, ותקל עליכם להגיע לשיא כפול.
גברים בסרטים נהנים כשנשים שורטות אותם בגב או נושכות אותם בכתפיים בזמן סקס. בחורים באמת אוהבים דברים כאלה?
רוב הגברים אוהבים את הסקס שלהם פרוע וחייתי, אז כשהפרטנרית שלהם מפגינה ביצועים פרועים במהלך הסקס, זה מרמז על נטיותיה השובבות. חוץ מזה, לגברים יש עור עבה יותר מאשר לנשים, ויש להם גם סף כאב גבוה יותר. את יכולה לבדוק את סף הכאב של הבחור שלך על ידי נשיכות קטנטנות ושריטות עדינות. תוכלי להבין ממנו אם מגע קצת יותר תקיף מוצא חן בעיניו, ואם הוא מעוניין להגביר את הקצב.
זה אפשרי לעשות יותר מדי סקס?
אם חיי המין שלך פעילים עד כדי כך שהפסקת להגיע לעבודה, או שאת בקושי מסוגלת ללכת, אולי כדאי להפחית קצת את כמות יחסי המין שאת נהנית ממנה כרגע. וברצינות - סקס הוא לא משהו שאת יכולה לקחת ממנו מנת יתר. כל עוד מתחשק לך וזה לא מפריע לשאר הפעילויות שאת רוצה לעשות, גם יחסי מין בלתי פוסקים הם בריאים לחלוטין.
האם הוא רוצה שאני אגע לו בטוסיק?
בחורים רבים אוהבים שהפרטנרית שלהם מלטפת או צובטת אותם בישבן בזמן סקס אוראלי או רגיל ושהיא תופסת להם בלחיים האחוריות, כדי להדק את איבר המין שלהם אליה. אבל יש הבדל גדול בין לגעת בישבן ובין לגשת לאזור הדמדומים שקרוי פי הטבעת שלו. יש בחורים שנהנים מליטופים עדינים באזור, ויש כאלה שממש לא בעניין. נסי לברר מה ההעדפה שלו: בזמן שאת מלטפת את איברו, הושיטי אצבע אחת אל עבר חלקת העור שמפרידה בין האשכים לישבן. עסי את האזור בתנועות מעגליות ותשאלי אותו אם זה נעים לו. אם הוא ירצה שתמשיכי, הוא יעניק לך אישור מעבר רשמי אל מאחורי הקלעים.
האם נשימה בצורה מסוימת יכולה להגביר את עוצמת האורגזמה?
לנשימה יש השפעה על קצב פעימת הלב ועל זרימת הדם בגוף, כך שהיא משפיעה גם על הגירוי המיני שלך. הנה תרגיל נשימה לדקות שלפני תחילת הפעילות המינית הזוגית: תתחילי בשאיפה עמוקה פנימה, ונסי לראות בעיני רוחך את האוויר מגיע עד לאברי המין שלך. תנשפי החוצה באיטיות, ותחזרי על הפעולה במשך כמה דקות, עד שתרגישי משולהבת ומגורה.
מהי אורגזמה בכל הגוף ואיך מגיעים אליה?
אורגזמה כזו היא אורגזמה שמשתוללת לך בכל הגוף. מדובר במטרה הסופית המקודשת של הטנטרה - תורת הזיווגים העתיקה, שמטרתה להאריך את משך הגירוי, כדי לייצר סקס הרבה יותר עוצמתי ומטלטל. כמובן שאת לא חייבת להיות חניכת טנטרה מצטיינת כדי לחוות אורגזמה כזאת. את צריכה להשקיע זמן איכות בנשיקות מכף רגל ועד ראש, עיסויים ארוטיים ומשחק מקדים שיביא אותך לסף העונג - אבל להפסיק תמיד קצת לפני הפורקן הסופי. בסופו של דבר, כשתתקרבי סוף סוף למנה העיקרית המיוחלת, תגיעי לנקודה שבה תגמרי, אחרת תתפוצצי. תאפשרי לעצמך להשתחרר... ותיסחפי בעונג שלא יפספס אף איבר בגופך.
אני לא מסוגלת לסבול מגע בדגדגן אחרי סקס, כי הוא נהיה ממש רגיש. למה זה קורה?
בזמן הגירוי, זורם דם לדגדגן וגורם לו להזדקף. ברגע שאת מגיעה לשיא, הדם מתחיל לסגת מהאזור וגורם לרגישות היתר המייסרת. יש נשים שאצלן התחושה נעלמת אחרי דקה או שתיים, ואחרות זקוקות לשעה לפני שכפתור העונג שלהן פנוי לפעילות נוספת. אם את שייכת לקבוצה השנייה, את יכולה להאיץ את משך ההתאוששות על ידי ליטופים לא ישירים, מסביב לנקודה עצמה.
לפעמים אני מרגישה שאני ממש מכאיבה לחבר שלי כשאני עושה לו ביד. יש שיטה שאני צריכה לדעת עליה?
בספק אם את באמת מכאיבה לו. תאמיני או לא, אבל התלונה העיקרית של גברים היא שבנות זוגן מענגות אותם ידנית חלש מדי. בכל מה שקשור להתנהגות תקיפה במיטה, גברים ונשים לא רואים עין בעין. עורה של אישה רגיש יותר, לכן היא מעדיפה מגע עדין, לעומת עורו העבה יותר של הגבר, שבגללו הוא מחבב התנהלות פרועה. הנה הצעה מעשית להענקת עונג ידני: החזיקי את אגרופך סביב איברו, והניעי את ידך למעלה ולמטה, תוך אחיזה יציבה בבסיס האיבר והחלקת כף ידך על העטרה. את יכולה גם לאחוז באיברו בשתי ידייך, ולהניע אותן בכיוונים מנוגדים, שיעניקו לו גירוי כפול. חשוב לזכור שלא משנה עד כמה הפעילות הידנית שלך מרשימה - היא לא שווה כלום בלי שימוש במספיק חומרי סיכה. החלקלקות חיונית ליכולת התנועה שלך, ותביא אותו לגן עדן במו ידייך.
מי שרוצה להגיב או להוסיף בעניין מוזמן