כ כיצד לשחק עם השבלול? או להביא בתחת ... - סקס אדיר

כיצד לשחק עם השבלול? או להביא בתחת ...

1

שאלה לי אליכם, אני הולך למסז' אצל בחורות

יש כאלו ממש נפלאות, ויש מישהי שאני ממש מת ללקק לה את השבלול, או ללטף אותו

שאלות:

1. איך אני אעשה את זה בלי שזה יחשב לתקיפה?

2. האם צריך לשטוף ידיים?

3. האם לרדת לה זה מגעיל ? זה ריח דוחה.?

4. ושאלה חשובה לא פחות, אני לא מת על תחת, אבל יש מישהי עם תחת ענק ומוצק ואני מת להכניס לה

איך אני אומר לה? האם זה מסוכן בלי קונדום? האם לבקש ממנה?

2

כל התשובות לשאלותיך אינן יכולות להיענות כאן, מן המקלדת. רוצה לומר, הכל תלוי במה שקורה בשטח ואין פק"מ (פקודת מבצע) אחידה לכל בחורה וכל סיטואציה.

למשל לגבי הנגיעות וכיצד להמשיך או לעצור - תלוי בתגובותיה. אתה נוגע קצת ורואה שהיא לא בולמת אותך, תמשיך עוד ועוד עד שתגיע ליעד אם לא תיבלם קודם. היה ותיבלם ובכ"ז תמשיך - זה כבר בעיה חוקית של תקיפה מינית ואם תחדיר אצבע לכל אחד מנקביה בלי רשות זה כבר מוגדר אונס על פי החוק (לא שאני חושב שתהיה תלונה אבל רצוי שתדע וחלב לקחת סיכונים). אני מאוד זהיר בעניינים הללו.

לשטוף ידיים רצוי עבורך ועבורה.

לשאלתך לרדת לה - האם זה מסריח??

נו באמת, תשלח את המרגל הקטן (האצבע) תריח אותה בלי שהיא תראה כלאחר יד ואם הריח טוב, לך על זה. מניין אני יודע אם הריח טוב?! יש כאלה שריחן ריח שושנים ויש כאלה שריחן ביוב עומד. הכל תלוי ידידי...

לגבי ההיא עם התחת הגדול (ראשית אשמח לקבל את הפרטים שלה - מלאות/שמנות/בעלות עכוז מפואר זה בהחלט המחלקה שלי). וגם איתה, לך לאט, תהיה נחמד וחביב, בטוח שיעזור שתהייה קבוע ומשקיען ואז אולי תצליח להבקיע...

שימון (שהפך להיות מאמן)

5

הזכרת לי בדיחה:

אחד חוטף קילקול קיבה נוראי. כל הלילה משלשל ושואג על האסלה.....

בבוקר, הוא ממהר לרופא ושואל: "דוקטור, יש לי שילשול נוראי..... האם אפשר להתקלח איתו?"

"בהחלט," עונה הרופא... "אם יש לך כמות מספיקה...... "

ולשאלתך לגבי : ". האם צריך לשטוף ידיים? "

תשובתי: אחרי - בטח!!!

Gidi2009-8-2 21:5:30

7
חחחחחח...
1. בוא נגיד שאותה בחורה לא בטוח התקלחה בשעה האחרונה (די כבר מתקלף להן העור מיותר מדי מים על הגוף..)
2. במידה וסעיף 1 נכון - אזי שעמוס השיפוצניק המזיע עם החטטים על הפנים ליקק לה 10 דקות לפניך, דחף לה אצבעות ועשה את כל אותם דברים שגרמו לך להפוף מלא נקיה למזוהמת.

בשילוב 1 ו-2, אם עדיין בא לך לרדת לה - אז כן אל תשכח לשטוף ידיים...

שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”