כ האם בחורות עובדות באמת נהנות ? - דף 2 - סקס אדיר

האם בחורות עובדות באמת נהנות ?

12
אני חושב שמי שעושה הכללות של שחור- לבן גורם לבילבול נוראי.

א. זו לא עבודה של "חוסר ברירה" - מי שטוען כך נופל לפח הפמיניסטי שאומרים שכל הנשים קורבנות וכל הגברים אנסים. זה שטויות- לא רוצה לתת לזה יחס מכובד אפילו. אם אני לא הייתי עובד הייתי מת מרעב. אבל אני לא הולך להיות ג'יגולו לגברים- אפילו אם אני יכול להרוויח בזה הרבה. באותה מידה אשה יכולה לבחור שלא לעבוד בתחום הזה. אבל הן מתמכרות לכסף ולעורך חיים של הרבה כסף. ובהרבה מקרים זה גם גולש לתאבת בצע.

ב. ברור לכולם ש(להוציא כמה מקרים יוצאי דופן), כולן עוסקות בזה בשביל הכסף ולא בשביל הסקס. כנראה שהרוב גם לא רואות בסקס הזה- תמורת תשלום- ה"חלום הרטוב" שלהן. זאת אומרת- לא על זה הן מפנטזות כשהן חושבות על סקס טוב. אבל כמעט כולן גומרות- חלק מהזמן.

ג. נשים הן זן מורכב. יש דברים שבתור גבר, לעולם לא אוכל להבין לגמרי. אבל זה שאשה גומרת (ואורגזמה = הנאה), עוד לא אומר שבסוף היום היא מרגישה טוב עם עצמה. זה שני דברים שונים.

Zayan Lavan2010-6-11 16:24:57

14

[QUOTE=רימינג מעשי]חברה , קחו בחשבון דבר אחד, לא כולן עובדות בתיקתוקיות. אני מניח שפרטיות המקבלות לקוח עד 2 ביום נהנות יותר כי אין עליהן את הלחץ, ולכן אם הפרטנר מתאים אולי יש סיכוי שהן תגמורנה. [/QUOTE]

מסכים לגמרה עם רימינג מעשי.

היחס של פרטיות הוא גם יותר אינטימי ויותר מתחשב. ואז הסיכוי לסקס אמיתי עם אופציה פתוחה לאורגזמה.

בתיקתוקיה בנוסף לרצון להתפתר מלקוח יש גם תחרות מאוד קשה בין הבנות על לקוחות חופשיים וחשוב לצאת ולתפוס.

גם שם זה קורה אבל במקרים הרבה יותר נדירים

15
לא שאנחנו שוללים את האפשרות לאורגזמה אצל בחורה עובדת אבל צריך לקחת בחשבון שגם אצל בחורה פרטית כמו אצל חברה או אשה יש זיופי אורגזמות שנועדו לתת לאגו הגברי שלנו הרגשה טובה.

אבל כמובן אצל פרטית אמיתית כזו שמקבלת לקוח או שניים ליום ההסתברות שההצגה היא לא הצגה אלה אמת היא גדולה יותר אצל םרטיות שעובדות בשיטת הסרט הנע כלומר מקבלות לקוח אחרי לקוח הסיכוי שהיא באמת מגיעה אתך לאורגזמה הוא אפסי.

מיותר לציין שאצלינו כמובן המצב שונה וכל בחורה עובדת או לא עובדת שהתמזל מזלה לבלות איתנו במיטה עוברת אורגזמה אחרי אורגזמה עקב כישורי המיטה והמגנטיות החייתית שלנו (ככה הן מספרות לנו ובחרנו לקבל את הגרסה שלהן בלי ויכוח )

אחים שלו גברים2010-6-11 18:48:13

17

[QUOTE=Zayan Lavan]אחים שלו, אני חושב שגם בתיקתוקיה הן מגיעות לאורגזמה. אני לא חושב, אני יודע. רק לא לא עם כולם- בעצם עם הרוב - לא. וזה מאוד תלוי בבחורה. הרבה בוחרות להן כמה לקוחות קבועים שאיתם הן גומרות באמת. [/QUOTE]

נכון,

אני אמרתי שגם בתיקתוקיה זה קורה לפעמים, למרות ששם העמדה הפסיכולוגית הרווחת - לא להכנס למצב רוח של זיון, לשמור על שליטה עצמית.

אבל לפעמים עם לקוחות קבועים או עם גברים שבמקרה הצליחו לגרום להתרגשות מינית - זה קורה.

בגלל שהגיל שלי וכמות תרופות משחררים אותי מצורך להוכיח יכולות מיניות (הדבר שמאפשר לי סקס יחסית טוב כי אם אני במתח זה בכלל לא עובד) ובגלל יחסי קרבה עם כמה בנות עובדות הן מספרות לי על הרגשותיהן אמיתיות, על קיווץ שרירים וטריקים אחרים.

התמונה הכוללת - בתיקתוקיה אורגזמות אורחות נדירות אבל מזדמנות פה ושם.

18

אותה שאלה שאלו פעם כוכבות פורנו, וגם שם התשובות היו חלוקות: תלוי בשותף, במשיכה, וכו' וכו' וכו'.

דעתי: כן, אבל עם אחוזים מאוד מצומצמים מהלקוחות שלהן. לדעתי עם לקוח ותיק והגייני, שיש כימיה

יש סבירות גבוהה, שכן הדבר ישפר להפליא את השירות שהוא יקבל, ובכלל דבר טוב לשני הצדדים.

הון ואון יחד לשלטון

19

זה שגם בנות של תיקתוקיות גומרות לפעמים אני יודע בוודאות.

מניסיוני האישי לחיוב ולשלילה.

אל ניסיוני חיובי לא אגיד מילה כדי לא להצחיק אחים שלו גברים.

הניסיון השלילי: בגלל שהבנות מאוד מכבדות אותי וחלקן ביחסי ידידות עמוקה, הן מספרות לי בהתנצלות שלמרות שאני האיש הכי ראוי שיגמרו איתי, אבל זה לפעמים קורה להן דווקא עם אחרים, למרות כול הרצון שלהן שזה לא יקרה בעבודה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”