אני רוצה לחלוק ניסיון שלי. הגישה שלי לסקס שונה מרובם אבל אני מקווה שמזווית אחרת אני אוסיף עוד הסבר לתופעה
אני מדור שברוסיה גלולות נגד הריון מוכרו בשוק השחור. אז היינו מזיינים עם נסיגה לאחור. למדתי את זה. היו לי חברות נשאות שהתלוננו שבעליהן גומרים מהר ומסתובבים לישון. אני נשכתי שפתיים וזיינתי ארוכות. חשבתי על דברים לא ארוטיים כדי להחזיק.
לפני הרבה שנים שהייתי בהתחלת שנות 40 נכנסתי להרגשה (שהיא חוזרת אלי לאתים קרובות) שהחיים גבריים שלי נגמרו. אמרתי לחבר שלי שאני רק חולם להוויות פעם נוספת של סקס עם בחורה בת 20. החבר שלי שאל האם גם בת 30 בסדר- עניתי שכן והוא הכיר לי אישה בת 30 אם בודדה לילדה. הרגשתי שאנחנו הולכים לרומן ובגלל יושר שלי אמרתי לה שלא יהיו לה ציפיות גבוהות. אני לא עוזב את המשפחה ואני מאהב מאוד בינוני. היא ענתה שזה לא מפריע לה, היקר היחס שלי. התחלנו יחסים, היא הייתה נהדרת אני מאוד בינוני. עברו כמה שבועות ופתאום אני מרגיש שאין לי שפיכה מהירה. אחרי איזה חצי שעה שאלתי האם אני יכול לגמור, האפ היא נהנתה מספיק. היא ענתה לי שזה פעם ראשונה שגבר שואל אותה אישור לגמור. ואז חל בי שינוי. זיינתי אותה 4-5 שעות רצופות עם המון אורגזמות שלה. אני הייתי גומר פעם- פעמיים. ככה נמשך 6 שנים. הייתי איתה 10 לילות בחודש עם אותו סקס 6 שנים. והיום אחד היא גרשה אותי.
חשבתי שאני אמות מכאב. אבל החיים נמשכים. התחלתי ברומנים חדשים שרק גרמו לי עוגמת נפש והתחלתי ללכת לזונות.
אם בטחון עצמי אין סופי ביכולת מינית שלי אני נכנס לזונה. הזיין עומד כמו אלה של שוטר. (אני הייתי נער מתוסבך ותמיד חשבתי שיש לי זיין קצר ולא אמנתי לנשים שזה לא ככה, אבל שהוא היה קשה כמו אבן ידעתי) אני חודר בכוס שלה אבל במקום שליטה בכול תנועה של הזיין הוא נופל. לא משנה איזה יופי של זונה, לא משנה כמה הזיין חזק בחדירה – הוא נופל. רוב הזמן גמרתי במציצות.
ככה המשכתי עם נשים יפות וחכמות שמצצו את דמי או פחדו מבעליהן ועם זונות שהזיין נופל מהר אחרי שנכנס.
ולפני 5 שנים החלטתי שאני נשאר רק עם זונות. אין לי כוח לרומנים חדשים.
הייתי קבוע של ק. (בגלל שהיא עובדת עדיין לא אגלה את זהותה). היא הייתה עדינה ומאושרת איתי. ואיתה התחלתי להחזיק זיקפה. והגעתי למצב שזיינתי אותה 4 כניסות עם הרבה אורגזמות שלה ובלי לגמור בעצמי. אם הייתי חוזר למחרת ק. בקשה ממני לא לאונן שיהיה לי כוח גם מחר.
אבל גם היא גרשה אותי שפעם אחת נכנסתי עם אחרת שריחמתי.
התחלתי לחפש חלופה. הייתי עובר 3 זונות שעם שתיים ראשונות זיינתי ללא גמירה ורק עם שלישית הייתי גומר.
פגשתי את קטיה משלומה 150 וגם אותה זיינתי מאוד ארוכות וגם היא גרשה אותי.
שלי הנסיכה האהובה שלי לא שייכת לסקס. שהייתי חודר בתוכה – הרגשתי התעלות רוחנית, נס משמיים. לא חשבתי בכלל על סקס איתה. לה היה חשוב שאגמור אז גמרתי מהר ושכבנו מחובקים ודברנו.
את שלי גרשו. עוד פעם חשבתי שאמות מכאב, אבל חיפשתי אחרת. ועוד פעם 2 זונות – זיון ללא גמירה. גמירה עם שלישית.
מצאתי בחורה שנקשרתי אליה. אני מרגיש שהיא לא צריכה סקס שלי ואני עוד פעם גומר מהר.
אני רואה בזיון ממושך דווקא סימן של הרמוניה מינית בין שני אנשים. אם רוצות אותי וגם אני רוצה – הזיון ארוך. אם לא רוצים – קצר או בכלל נופל.
זה גם הזדמנות שאני חוזר בי מהתקפה על רוג'ר
פשוט כול כך כואב לי שבחורות טובות צריכות למכור את גופם ושאומרים רוסיות כאילו זה מופקרות.
והן רק רוצות איכות חיים אפילו בהשפלה של זנות.