כ האם בחורות עובדות באמת נהנות ? - דף 3 - סקס אדיר

האם בחורות עובדות באמת נהנות ?

21
עם כל הכנות והכבוד לחברי הפורום,

אם בחורה עובדת מיומנת תחליט לזייף אורגזמה ולספר לנו שהיא גמרה הסיכוי שלנו להבדיל בין זה לבין אורגזמה אמיתית הוא אפסי.
עם השנים והניסיון המיני המצטבר אתה יכול לסנן את הלא מיקצועיות אבל על אלה שיודעות מה שהן עושות אין לנו סיכוי לעלות.
ובלי להתיחס ספציפית למישהו, זה שבחורה עובדת מספרת לנו שהיא גומרת איתנו הוא לא אינדיקציה לזה שהיא באמת גומרת, במיוחד אם היא מאוד מחבבת אותנו ורוצה לתת לנו חיזוק לאגו.

25
אני חושב שמתוך היכרות אינטימית של האשה הספציפית ניתן לדעת רוב הזמן מתי היא גומרת ומתי לא. כמובן שזה לא מדע מדוייק. אבל זאת לא הייתה השאלה. השאלה הייתה "האם הן נהנות". התשובה מתחלקת לשניים: א. האם הן עוסקות במקצוע הזה להנאתן- התשובה היא - הרוב המוחלט - ממש לא. ו-ב. האם הן גומרות חלק מהזמן: התשובה היא "כן" - על אף שאנחנו לא תמיד יודעים מתי ויש הרבה זיופים.

26
[QUOTE=זונה מאושרת] סיפרו לי שיש דווקא דרך חד משמעית
לקבוע, פיזית, האם הנאנחת התורנית מזייפית או לא, היום בערב
אני אבדוק את הנושא על עצמי ואם זה נכון אני מבטיחה לשתף אתכם
בבדיקה ובממצאיה... [/QUOTE]

עוד מעט הסקרנות תהרוג את החתול...

מתי את חוזרת עם דיווח?

27
אני לא אתיימר להיות מומחה בתחום אנאטומיה אבל אולי מירב מתכוונת לעניין הבא. למיטב הבנתי, בזמן אורגזמה, השרירים הווגינליים הפנימיים מתכווצים. כאילו כדי לתפוס את הזיין ולמשוך את הזרע פנימה. מי שניסה פעם לשחק עם "נקודת הג'י", (מבלי להיכנס לנושא הוויכוח בעניין נקודת הג'י)- יכול להיות שהרגיש את ההתכווצויות האלה.

28

חחחחחחחחחח

לא זיין לבן, זה לא מה שמירב התכוונה אליו, בין השאר כי זה משהו שאי אפשר למדוד או לראות בזמן אמת אלא אך ורק בזמן זיון, אבל אם הבחורה טוענת שהיא גמרה כתוצאה מכך שלשונך החמה ריקדה לה בין רגליה, איך תרגיש את ההתכווצויות הפנימיות שלה?

29
אולי הניסוי הצליח ואולי לא... מה שבטוח קיבלתי מאות טלפונים, אפילו מהוועדה לקידום מעמד האשה, מלשכת עורכות הדין, מויצ"ו, נעמת ואפילו עלו באוב כמה נשים מתנועת הפועלות מהמאה ה 19, כולן ביקשו פה אחד: לא לגלות לאדוני הטוסטסטרון את הסוד האחרון שנשאר להן
קישור לאתר הפרטי שלי:

30

[QUOTE=זונה מאושרת] אולי הניסוי הצליח ואולי לא... מה שבטוח קיבלתי מאות טלפונים, אפילו מהוועדה לקידום מעמד האשה, מלשכת עורכות הדין, מויצ"ו, נעמת ואפילו עלו באוב כמה נשים מתנועת הפועלות מהמאה ה 19, כולן ביקשו פה אחד: לא לגלות לאדוני הטוסטסטרון את הסוד האחרון שנשאר להן [/QUOTE]

בואי ננסה ניסוי מדעי.

נעשה סדרת מפגשים עד 10 אורגזמות שלך.

כול פעם שאני מנחש נכון - המפגש ללא תשלום.

כול פעם שאני טועה - התשלום כפול. מוכן שיהיו עדים מסביב.

שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”