כ מה ההבדל בין חמאס ו...חומוס ? - דף 3 - סקס אדיר

מה ההבדל בין חמאס ו...חומוס ?

21
[QUOTE=אוסקר ווילד]כמובן שצודק ידידי ערבה אנושית, אמנם כתבנו על חומוס אך לא התכוונו למסטר שף, ואף רמתם של
הסטודנטים באוניברסיטת UCLA מעניינת אותנו כשלג דאשתקד.

אותנו מעניינת כמובן תדמיתה של מדינת ישראל העכשווית,תדמית שנשחקה עד דק, תדמית שמושפעת

מהקונפליקט הישראלי פלסטינאי, ממלחמות עקובות הדם באזורנו, ישראל נתפסת כאיום מספר אחד

לשלום העולם.

ראו כיצד נתפסת תדמיתן של מדינות בעולם, גרמניה מדינת יעילות, אטליה רומנטית, צרפת אופנתית,

הודו רוחנית, לעומת ישראל המתקשרת למדינות דוגמת אירן, עירק, סרביה, בוסניה וכו' שמתקשרות

עם הרס ושפיכות דמים.

הוסיפו לכך את הפעילות הגזענית של בית המחוקקים, מכתבי הרבנים והרבניות, הקמת מחנות מעצר

לזרים, חורבן טוטלי של יחסי החוץ, התחמקות מתהליך השלום, ותקבלו את הפנים "היפות" של המדינה.

לכן רימינג מעשי כתבנו עצוב.

[/QUOTE]

העניין הוא אוסקר,
שאותם סטונדטים שטרחת לעלות מיו טיוב לא יודעים את כל פשעינו. למעשה מה שהראת בעצם הוא שיש סטודנטים באחת המכללות הטובות בארה"ב שלמעשה לא יודעים עלינו דבר. אצלי בעצם חזקת בפרזנטציה שלך את ההכרה כי לא ממש מכירים אותנו, ותו לא. מה בדיוק הקשר בין הפרזנטציה הזאת לתדמיתנו העולמית.... לדעתי כלום.
רימינג מעשי2011-01-11 19:51:19

22

אובמה היה סטודנט מצטיין. וגם מישל אישתו.

לא הבינו דבר הכי פשוט: במנטליות של מוסלמים דמוקרטיה זה חוקי האיסלם. (הפנטים שלנו לפחות לא מדברים על דמוקרטיה).

ואנחנו רגילים לדבר אל זנות של פוליטיקאים שלנו. מעולם לא ציפיתי שגב' קלינטון זונה כזאת שכדי לשמור על הכיסא תדבר דברים היא יודעת כמה שהם שקריים.

שמצרים תהפוך לתורקיה בשלב ראשון - ואני מקווה שלא ללבנון בשלב שיני - גם אז האמריקאים לא ילמדו שבחירות הם לא דמוקרטיה.

23
ערבה בחייאט זום-זום הרסת מה שיכול היה להיות פוסט נפלא על חומוסקריצה.
או לכל הפחות קצת סטלבט על בורות האמריקאי הממוצע.

יש לי את הרושם שממש בוער לך לדבר על סעד, מין , כלכלה ואחרונה ממש במיוחד על סוגיות בתרבות האסלם. אז פתח לך נושא משלך, תציג משנה מסודרת ויאללה. בוקרא פי אל מישמיש.

25
[QUOTE=SEXHUNTER]אם כולם היו יושבים מסביב לשולחן במסעדת אבו-סקסאדיר ומזמינים חומוס+פול וביצה..
היו מגיעים למסקנה שחומוס (סקס/שלום) עושים באהבה (!)

או לא עושים בכלל קריצה

[/QUOTE]

אחינו הצייד,

מי שבאמת אוהב אותי רצוי שיכניס שמן זית לחומוס שלי במקום לצאת בסיסמאות העשות הרבה מאוד רעש המלווה בתופים ומחולות. מה,לא קראת את האותיות הקטנות על הקופסה עצמה.קריצה

המציאות כנראה מוכיחה כי חומוס, שלום, ולפעמים גם אהבה- כפי שכולנו יודעים -עושים מאינטרס כלכלי.

ובציטוט ישיר מסיינפלד(המקורי, לא זה השוכן ביננו)

NOT THAT THERE IS ANYTHING WRONG WITH THAT

26
כתב למעלה אוסקר ווילד לגבי הנושא של הפוסט הזה:
[QUOTE=אוסקר ווילד]כמובן שצודק ידידי ערבה אנושית, אמנם כתבנו על חומוס אך לא התכוונו למסטר שף, ואף רמתם של

הסטודנטים באוניברסיטת UCLA מעניינת אותנו כשלג דאשתקד.

[/QUOTE]

אבל אין לי מצב רוח להתווכח עם אף אחד.

אני מתייחס בכבוד גם לנשים שעובדות בזנות וגם לגברים למשמשים בשירותי זנות.

הפורום מתאייפן ברמה מאוד גבוהה של כותבים. חשבתי לנכון להגיב בפוסט הזה של אוסקר ווילד.

כי עבורי המשתמשי בשירותי זנות קודם כול בני אדם שכרגע לצערי כולנו נמצאים במצב שרמת בטחון קיומי ירדה.

אם אני מפריע למישהו לאכול חומוס ולא לחשוב - אני מוכן לשתוק.

27
אם כבר גלשנו מחומוס לפוליטיקה, אז רק הערת תיקון לגבי ההוטו והטוטסי : להגיד שאלה טבחו באלה ואלה טבחו באלה, זו בורות בדיוק מאותה הסוג של חומוס-חמאס/ודומיהם. זה ההוטו שטבחו את הטוטסי. ובגדול. דווקא יהודים אמורים להיות מודעים לזה יותר מאחרים, אבל משום מה כאן מתייחסים לג'נוסייד של עמים אחרים כאילו זה משהו אקזוטי.
ועם כל הכבוד לבהדונס (ויש כבוד), לאבו-חסן (קצת פחות כבוד) אני מצביע בעד חומוס עוזי מנתניה.

וערבה יקר - אם כבר לדבר על פוליטיקה, לא עדיף לנגב תוך כדי ? ככה הייאוש נעשה יותר נוח.

28

[QUOTE=רימינג מעשי]

במקום לצאת בסיסמאות העשות הרבה מאוד רעש המלווה בתופים ומחולות. מה,לא קראת את האותיות הקטנות על הקופסה עצמה.קריצה [/QUOTE]

האמתי שלא..לא תמיד קריצה

מזכיר את כולבוטק עם רפי גינת ותחקיריו ..

[QUOTE=רימינג מעשי] המציאות כנראה מוכיחה כי חומוס, שלום,

ולפעמים גם אהבה- כפי שכולנו יודעים -עושים מאינטרס כלכלי.[/QUOTE]

בשביל לעשות שלום (ולא רק לשכב על הגב ושהישויות הגלקטיות יעשו את כל העבודה), צריך לעשות ולא רק לדבר עם השכנים שלנו, להכיר אותם, להתיידד עם הצדדים היפים שלהם (אם יש בכלל), לבוא מוכנים לאהוב גם את עצמנו וגם אותם, לבוא לא רק כדי לנגב חומוס אלא לשבת יחד ולנהל שיחות. לחייך ולפתוח את הלב.

תלוי איזה שלום זה יהיה...ומה ערכו האמיתי.

אחרי הכל מה שווה האינטרס הכלכלי(?).

ו[QUOTE=רימינג מעשי]

בציטוט ישיר מסיינפלד(המקורי, לא זה השוכן ביננו)

NOT THAT THERE IS ANYTHING WRONG WITH THAT
[/QUOTE]

[TUBE]9ild8w0rHQU[/TUBE]

ובסופו של עניין אחינו המעשי ..

אחרי חומוס טוב של ממש עם שאר התוספות ...יש חשק לעשות אהבה (להזדיין) אצבע למעלה

SEXHUNTER2011-02-05 15:22:44
Follow your instincts, not your horniness
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”