כ האם לשנות את דפוסי ההתנהגות כתוצאה מכמות הסודנים? - דף 3 - סקס אדיר

האם לשנות את דפוסי ההתנהגות כתוצאה מכמות הסודנים?

21
וזה רק הולך ומחמיר,בכל יום למעלה מ 170 מסתננים חוצים את הגבול ונכנסים לישראל
רימינג-היינו שמחים לשמוע מה הפתרון האדאלי(לפחות שלך) ואיך ניתן לעצור את "תופעת המסתננים"
ואני לא מדבר על בניית גדר המערכת,כי כרגע היא תקועה ועד שיסיימו לבנות אותה,מדינת ישראל תהפוך להיות "אפריקה השניה"
מומיק צודק כל מספר שתזרוק כאן לא יהיה מדויק כיון שהמספרים רק הולכים וגדלים בכל יום זה לא משהו קבוע "שנעצר"
רימינג לא רק שוויץ הסגירה יהודים לגרמנים אלא גם צרפת,הולנד,הונגריה,אוקראינה, וכ"ו
מומיק ,עיתון הארץ הוא עיתון "לאנשים" אשר חושבים שיש להם פתרון בנוגע לסכסוך הישראלי-פלשתיני,ורוצים רק להשכין שלום בישראל.

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

22
סופרמן, אם נשמור על הגדר ממצריים ברבע מהדבקות ששומרים כנגד מחבלים מסתננים מגבולות הרש"פ יש סיכוי לצמצם את מימדי מגפת ההסתננות.
רצית פיתרון, הנה אחד אפשרי , ואני מצטט בכוונה את ערוץ 7 בכדי שגם אתה וגם הקומיסר הזועם לא תתחילו להציף דמעות תנין בדבר הזיות , קונספרציות שמאל ושאר דברי הבל שיסיטו שוב את הדיון ממסלולו התקין. http://www.inn.co.il/News/News.aspx/238280

הבעיה היא שהClown היושבים בשילטון ואחראים על הסוגיה: הראשון ראש הממשלה, השני שר הפנים, ובחסותה של המדבררת צה"ל לשעבר ח"כ מירי רגב לא מנסים לפתור את הבעיה. הרבה יותר קל להם לייצר ספינים שיעודדו גזענות כנגד אותם מהגרים בססמאות ריקות מתוכן ועל הדרך לצבור הון פוליטי, כי הם לא בוחלים בדבר על מנת לשמר את שרידותם הפוליטית.

ומילה לסיום לצעיר לנצח, חשוב לשמור על סקס מוגן , אחת כמה וכמה כשמדובר בתחנה המרכזית וסביבותיה.

רימינג מעשי2012-06-01 22:37:48

23
רימינג- הנה דוגמא ומה לגבי ה"ביקור" של שרה נתניהו אצל רחל אטיאס הקטנה אני חושב ש אין כאן מעשה אציל,ראה נשות ראשי ממשלה ונשיאים קודמים, שעשו מעשי חסד אמיתים ללא ציניות וללא מצלמות !
אשת רוה"מ הנוכחי מצטלמת תמיד.

ב.
אות גוף (גבר ואשה) שעושה לכם את העוולות, הוא זה שמשתמש בצורה צינית
פופוליסטית בטרגדיה של משפחת אטיאס ז"ל, כדי לשפר את תדמיתו, ולשכך את הזעם
הלאומי נגדם, ובעזרת התקשורת האנטישמית שנחלצת לעזרתם,
וזה זועק דרשני !

24
[QUOTE=superman1979] רימינג- הנה דוגמא ומה לגבי ה"ביקור" של שרה נתניהו אצל רחל אטיאס הקטנה אני חושב ש אין כאן מעשה אציל,ראה נשות ראשי ממשלה ונשיאים קודמים, שעשו מעשי חסד אמיתים ללא ציניות וללא מצלמות !
אשת רוה"מ הנוכחי מצטלמת תמיד.

ב.
אות גוף (גבר ואשה) שעושה לכם את העוולות, הוא זה שמשתמש בצורה צינית
פופוליסטית בטרגדיה של משפחת אטיאס ז"ל, כדי לשפר את תדמיתו, ולשכך את הזעם
הלאומי נגדם, ובעזרת התקשורת האנטישמית שנחלצת לעזרתם,
וזה זועק דרשני !

[/QUOTE]

מה אטיאס, מה קשור לסודנים מה רצית לומר בעצם? לא מובן.

25
לא קשור לסודנים קשור ליושבים בשלטון: רק חזקתי את דברייך כאשר בחרתי לציין , שרעיית רוה"מ עושה שימוש ציני פופוליסטי בטרגדיה של משפחת אטיאס
כדי לשפר את תדמיתה ולשכך את הזעם הלאומי נגדם
וכך לצבור הון פוליטי

superman19792012-06-01 23:21:23

26
אין לי כוח לקרוא את הכל הדיון הזה. אבל אני חושב שצריך להקים איזה שהוא מחנה פליטים בדום הארץ ואז לאכלס אותם שם מאשר בדרום תל אביב:) אם חושבים על זה כמו שצריך זה פשוט נורא קל לעשות את זה מבלי לשלם כסף פשוט שמים להם אוהלים כמה מנגלים ושלום שלום ולא להתראות.
אני חושב שישראל צריכה להיות רק של ישראלים ולא של אנשים אחרים!!!

זאת דעתי הבלעדית

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

28
[QUOTE=yellow-horny]אין לי כוח לקרוא את הכל הדיון הזה. אבל אני חושב שצריך להקים איזה שהוא מחנה פליטים בדום הארץ ואז לאכלס אותם שם מאשר בדרום תל אביב:) אם חושבים על זה כמו שצריך זה פשוט נורא קל לעשות את זה מבלי לשלם כסף פשוט שמים להם אוהלים כמה מנגלים ושלום שלום ולא להתראות.
אני חושב שישראל צריכה להיות רק של ישראלים ולא של אנשים אחרים!!!

זאת דעתי הבלעדית
[/QUOTE]
ומה הם צריכים לעשות בשביל לאכל, לצוד לטאות? ולגבי מים, וביוב, ואשפה? בכל זאת, חמישים אלף איש פתאום באמצע המדבר זה דבר שלא הולך ברגל, מדובר בכמות אנשים השווה בגודלה לאוכלוסיות של מצפה רמון וירוחם יחדיו . ומה צריך לעשות על מנת שהם גם ישארו באוהלים ולא יחזרו למרכז, יש לך תשובות לגבי זה?

לא חשבת על זה כמו שצריך, וזה לא כל כך פשוט וקל כמו שאתה מציין. לא יזיק לך להתחיל לקרא יותר באופן כללי.

רימינג מעשי2012-06-03 00:41:09

30
יצאה השבוע כתבה מעניינת על הנושא בעיתון ידיעות אחרונות , עיתון שאני מקווה שעובר את הצנזורה של הקומיסר לענייני תקשורת בה מתאר דני אדינו אבבה,עיתנאי ישראלי ממוצע אתיופי, את החוויותיו לאחר שהתחזה לפליט מאריתראה והסתובב בתחנה המרכזית למשך שבוע ימים . בכתבה מנסה אדינו אבבה להציג את הדברים מנקודת זוויתם של הפליטים עצמם ולתאר את אורך חייהם היומיומי. זווית מעניינת הקשורה לפוסט הזה עצמו ספציפית מתואר מקרה בו ניסה לשדל זונת רחוב נרקומנית ונתקל בסירוב עקב צבע עורו. חבריו השחורים הסבירו לו כי זאת היא הנורמה הקבועה ביחסים שבין הזונות לפליטים: גם זונת רחוב נרקומנית טיפוסית הזקוקה לכסף על מנת להמשיך עם ההרגל תסרב להזדיין עם שחורים. צעיר לנצח , אתה יכול לנשום מעט יותר בקלות אם כי עדיין לא הייתי ממליץ לך להסיר כל רסן ולמרחב ללא כל מחשבה שנייה.
רימינג מעשי2012-06-03 00:31:37
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”