כ פרישה (לנצח?) מהפורום - דף 3 - סקס אדיר

פרישה (לנצח?) מהפורום

21
מה אני אגיד לכם?
לא חשבתי שאנחנו כאן בענייני מוסר... גם כי ללכת לזונה יכול להתפס כדבר מאד לא מוסרי, וגם כי לקחת מהכסף המשפחתי ולבזבז על זונות ז לא מוסרי, וגם כי אפשר להביא מחלות הבייתה, וגם כי אפשר להתפס ע"י שוטר וזה יכול להגמר במבוכה גדולה לכל המשפחה...
בקיצור, בואו לא נטיף מוסר ונשתדל להנות מהחיים.
וחוץ מזה, היא בחורה נשואה, וגם אני נשוי, והיא מאד מאד אוהבת סקס וזה חסר לה בבית, וגם אני מאד אוהב סקס וזה חסר לי בבית...
וכרגע גמור מעייפות אז מסיים לכתוב, אבל אחזור מחר לספר לכם קצת סיפורים.. יש למה לצפות...
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

פרישה (לנצח?) מהפורום

22
צעיר - לא מבין מה אתה מתנצל.
אתה איש בוגר?
היא אישה בוגרת?
מישהו מאלץ מי מכם לעשות משהו בניגוד לרצונו?
בקיצור, אתם מגדירים לעצמכם את הצרכים שלכם ואתם אלו שנותנים מענה לאותם הצרכים.
אתם מגדירים לעצמכם מה מגעיל לכם ומה מגדיל לכם.
אתם קובעים את רמת האתיקה הפרטית שלכם והאם היא נגועה בצביעות, אם לאו.
אתם אלו הקובעים את רמת הדרישות שלכם מעצמכם ואת רמת המוסר האישית שלכם.
כל היללות מכיוון משטרת המוסר, הן רק יללות שנובעות מבעיות פרטיות של המייללים.
בסופו של יום, אתם אלו שעומדים מול המראה וצריכים לחיות עם הדמות הנשקפת ממנה.
מוצא חן בעיניכם מה שאתם רואים? אז סבבה.
לא מוצא חן בעיניכם? תתחילו לחשוב איך מתקנים, אם בכלל צריך תיקון ואם הוא יהיה יעיל.
שנה טובה לכולם (גם לממונים על המוסר ).
I fart in your general direction

פרישה (לנצח?) מהפורום

23
צעיר לנצח היקר...
תעשה מה שטוב לך,בגלל שאני הייתי בעבר ברומן אני רק רציתי להסביר לך שזה היה מבחינתי קטסטרופה.
מכול הבחינות.
בכול מיקרה אני אשמח לשמוע סיפורים,ולא תשמע ממני מילה יותר בנושא.

חג שמח.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

פרישה (לנצח?) מהפורום

25
צעיר לנצח יקר. מאחל לך הרבה אושר והנאה לשנים ארוכות. במשפחה כמו במשפחה נותנים עיצות. מנסיוני, אישה שמחפשת מין מחוץ למסגרת הנישואין אינה מאושרת בנישואיה ובעצם מתחילה את התהליך של פירוק החבילה שלה בחיפוש מין "שחסר לה". מתישהו תתחילו לדבר על כך. כדאי לך להגדיר לעצמך מראש, עוד לפני תקופת הבלבול, האם ברצונך לפרק את המסגרת שלך. כלל אצבע אומר, שאם היחסים בבית אינם בלתי נסבלים, כדאי לשמור על המשפחה. מפרקים משפחה מסיבה אמיתית ולא בגלל מאהבת מהצד. הסקס שאתה חווה ברומן, הוא נפלא משום שיש בו רגש רב, מה שקשה מאוד למצוא בקשר עם הנערות העובדות. אלה מגנות על עצמן ומתנתקות מהרגש. בבית, הרוטינה ואהבת האמת הורגים את האירוטיקה, את התשוקה, ואת המין.. .. ברור שיש סיכוי גבוה מאוד שזה יקרה לך שוב בנישואים הבאים..
ובנושא הכספי. בחישוב פשוט תמצא, שמאהבת יקרה יותר משרותי מין בתשלום, אלא אם כן אתה חי על חשבונה. אם היא ממשפחת טייקונים, התחשיב של ה- Break even point שונה מהותית. יתכן ומצב זה כן מצדיק את פירוק המשפחה. אולי אפילו תוכל לממן לילדים דירה קטנה (:. אם לא כך, היא תממן לילדים שלה על חשבון הילדים שלך..
בהצלחה לנצח ידידינו הצעיר

Yoda2013-09-03 22:01:59
בעולמינו יש רק שתי טרגדיות, אחת השגת מה שאתה רוצה, האחרת היא אי השגתו

פרישה (לנצח?) מהפורום

26
אספר לכם קצת על מה שעובר עלי בשלושת החודשים האחרונים..
ראשית, מדובר בבחורה בשנות הארבעים המאוחרות שלה, אבל נראת כמו פרגית קטנה!! הדבר הכי דומה שיכול לתאר אותה, זאת ניקול הגמדה מבן גוריון 22. נמוכה, רזה מאד, תחת קטן, שמורה, ציצים יפים ומתוחזקים וחיוך ענק!.
הכרנו באחד הפורומים של תפוז ולקח בערך חודש אינטנסיבי עד שנקבעה פגישת הכרות.
לאחר שהיה קליק, היו מספר מפגשים מקסימים ומחרמנים ללא סקס. ואז החלטנו שלקראת הסקס נעשה ביחד בדיקות רפואיות. לאחר מספר ימים שהתברר ששנינו בריאים, התחילה ההשתוללות.
מה אני אגיד לכם?
הבחורה פשוט אוהבת סקס. מאאאד!!! היא מודעת לעצמה ולסקסיות שלה, מודעת לעצמה ולצרכים המיניים שלה ויודעת בדיוק מה היא אוהבת. פשוט אין אצלה פוזות.
היא גם משפריצה בכמויות.
וכמובן - יודעת לפנק את הגבר שאיתה.
המימדים הקטנים שלה מאפשרים לעשות את כל הפוזות שרק אפשר לחלום עליהן. היא קלה וספורטאית ופתוחה לקבל כל פוזה וגחמה שלי.
היא מאד אוהבת למצוץ וכבר גמרתי לה כמה פעמים בפה (אבל היא לא בולעת). גם הטוסיק שלה ידע לקבל כמה השפרצות שלי בכבוד... פעם אחת היא ביקשה ממני שאשפריץ לה על החזה, ולאחר מכן היא מרחה את כל הזרע שלי על הבטן והחזה שלה, ואמרה לי שהיא לא תתקלח עד למחרת בבוקר..
כשדיברנו בבוקר היא אמרה לי שהריח שלי עדיין עליה..
אבל שיא השיאים היא המפגש ביום שלישי האחרון. מפגש לקראת השנה החדשה כאשר ברור שלא נפגש לפחות עד אחרי החג..
ואז היא הודיעה לי שהולכים לחגוג את מסיבת סוף השנה.. ויהיו הפתעות!
התחלנו במיזמוזים... התפשטנו.. שיחקנו קצת אחד עם השני... ואחרי בערך חצי שעה היא אומרת לי שעכשיו יש לה הפתעה.. הבחורה הולכת לתיק שלה (תוך כדי שאני מסתכל על הגוף הפצץ שלה בזמן שהולכת..), ופתאום מוציאה מהתיק שלה ויברטור גדול (מאד) וביצים סיניות!!
השעתיים הבאות היו שעתיים שלא אשכח בחיים שלי.
היא אוהבת את הביצים הסיניות בתחת שלה, ובזמן שמוציאים את הכדורים מהתחת שלה היא הסבירה לי בדיוק איך ומתי אני לוחץ עם הויברטור על מקומות אסטרטגיים אצלה...
הכמויות שהיא השפריצה זה דבר שאני לא אשכח עד היום האחרון של חיי.

וכן פרופסור. אתה צודק לחלוטין!
יש כאן בעיה חמורה של התאהבות! אני נפלתי מאד חזק.
ויכול להיות שאני רק הריגוש שלה וזה יגמר מתי שהוא בקרוב, אבל החוויות שאני עובר זה דברים שאני אקח איתי עד ליום האחרון בחיי.

ושום זונה לא נתנה לי וגם לא תיתן לי את החוויות שאני עובר, כי כאשר גם הרגש מעורב, זה גדול מהחיים.
ואני מתפלל שזה לא יגמר...
לעולם!!

חג שמח חברים!
צעיר לנצח2013-09-05 16:12:06
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”