היה לי מפגש חד פעמי עם קוקסינלית לא היו חדירות היה רק אוראלי ואפילו גמרנו אחד לשני בפה...לא הומו אבל זה פשוט קרה. שבועיים לאחר מכן הייתי עם מישהי ותוך כדי הסקס הקונדום נמתח ונהיה ממש דק עד שהיה נדמה לי שהוא נקרע כי התחושה היתה חזקה. עצרתי באמצע הסקס ובדקתי והכל היה נראה תקין,.
אחרי זה נכנסתי לפאניקה, שהחמירה אחרי ששלושה שבועות-חודש לאחר מכן עברתי התקף חום גבוה הקאות ועוד כל מני. חשבתי שאולי נדבקתי מHIV בגלל המין האוראלי עם הקוקס או שאולי לא בדקתי את הקונדום כמו שצריך...
הייתי בחרדות נוראיות ממש...נכנסתי לכל פורום אפשרי כדי לדעת האם ניתן להידבק מHIV ממין אוראלי, ונכתב שהסיכויים הם אפסיים/תאורטיים. דיברתי עם המוקד של הועד למלחמה בHIV ושל מרפאת לוינסקי והם הרגיעו אותי ולמרות הכל הלכתי להיבדק אצל הועד למלחמה בHIV שאחרי שסיפרתי להם מה קרה לא הבינו למה באתי, וגם דיברתי על זה עם רופא המשפחה שלי. בנוסף גם יצרתי קשר הם הפרטנר/יות ותשאלתי לגבי מצב הבריאות שלהם...מדהים כמה הן נעלבות משאלות מהסוג הזה. אבל הבהרתי שזה הכל ממקום ידידותי וממפלס חרדה גבוה שלי.
התוצאות היו כמובן שליליות... כל הבלאגן שעברתי היה סתם וירוס ופסיכוסומטי.
עם זאת, מין אנאלי לא מוגן + גמירה ועוד 2 אקטים רצופים כאלה, זה פאקינג HIGH WAY לHIV. מי שאומר אחרת טועה ומטעה.
הבדיקות המהירות לא יכולות לאתר נגיף ממפגש מיני שקרה עכשיו. צריך להמתין 3 חודשים מרגע המגע המיני החשוד לבדיקה שהתוצאה שלה מגיעה תוך חצי שעה, או 7 שבועות מהמגע המיני החשוד ואז בדיקה שהתשובה לה מגיעה אחרי שבוע.
PEP או לא...שיקול שלך. אני אומר לך שתלך להיבדק אחרי 7 שבועות, תתנזר מסקס מהאישה ותדחיק את המחשבות. תיבדק אצל הועד למלחמה בHIV, זה אנונימי, והגישה שלהם מרגיעה מאוד..
על הדרך ..צריך להמתין לפחות חודש בכדי לאתר את רוב מחלות המין, לגבי צהבת צריך 6 חודשים.
מה שחוויתי גרם לי לרדת דרמטית במינון המפגשים הללו...כיום אני מסתפק אחת להרבה זמן במסאז' בלבד.
אחרי שתצא מהסרט של הHIV יהיו לך דאגות אחרות, מבטיח לך. כי כשעל הפרק עומדים בסכנה הבריאות של האישה..וכל התא המשפחתי שלך, הסיכון הבריאותי הכי קטן בגלל המפגש הזה יכול להחריד אותך ברמות...
פתאום אתה מבין יותר בחדות כמה אתה אוהב וקשור לילדים ולאישה שלך...ושאתה לא מסוגל יותר לעשות שום דבר שיסכן אותם.
מקווה בשבילך שאתה בריא...