כ פוסט בהרצה: את הריץ', את הרץ', את הריצ'רץ' נפתח - דף 4 - סקס אדיר

פוסט בהרצה: את הריץ', את הרץ', את הריצ'רץ' נפתח

32
לופין מסכים עם מירב:

[QUOTE=לופין]מירב אני איתך [/QUOTE]

לופין מסכים עם סמבטיון:

[QUOTE=לופין]

קצת הרחבת אבל אני מסכים איתך[/QUOTE]

מבולבלים? גם אנחנו מבולבל

קישקשתא2011-10-15 21:38:08
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

34
סמבטיון, איפה אתה רואה בכל הפוסט הזה איסור על פירסום שעות פתיחת הריץ רץ?

לכל בחורה בפורום הפירסומי יש פוסט משלה, בתחילת הפוסט נמצאת הודעה ראשית שאותה ניתן לעדכן יום יום-
ובכך להעביר את מקסימום המידע במינימום הזמן.

לא מדובר כאן על יציאות לחופשה (שלא נעשות כל יום) וכד' - אלא על פרסום שעות פעילות.

תאר לעצמך שכל בחורה תקפיץ את הפוסט שלה מידי יום בפרסום שעות הפעילות- לדעתי, עם הזמן, הפורום הפירסומי יאבד מהטעם שלו והעניין בו יפחת.

(ממש על אותו המשקל- יש שמלינים לאחרונה על הלעטת פוסטים בפורום המרכזי- בקשקשת, דבר הגורם לאיבוד פוקוס דיווחי ובסופו של דבר גם איבוד עניין כללי בפוסט)

למי שמפרסמת מודעה במקומות נוספים אולי זה פחות מפריע, אולי לא, אבל כמישהי שמפרסמת אך ורק בפורום - לא הייתי רוצה שיאבד העניין בפורום של הפרטיות.

לא היה כאן ניסיון ללעג. באם זה נתפס ככזה אני מאוד מצטערת ואף מתנצלת.
מבחינתי זה היה ניסיון לדבר על נושא מסוים שהפריע לי- בצורה מבדחת, היתולית, ייתכן שלא צלח לי - ועל כך ההתנצלות קריצה

זונה מאושרת2011-10-16 00:16:40
קישור לאתר הפרטי שלי:

38
שאלתיאל לא תאר לעצמו כי יקבל כל כך הרבה תשומת לב, גם אם לא ממש חיובית, בפורום כמו "פורום חצי צ'אט הזוי".
משום שהפך להיות המְנֻוָּל שכולם אוהבים - הוא מסתובב פה כולו מנופח מחשיבות ולא שם עלי זית.
זונה מאושרת2011-10-16 00:15:30
קישור לאתר הפרטי שלי:

39
[QUOTE=לופין]קישקשתא התכוונתי לשילוב, לעדכן את השעות אבל בהודעה הראשית בהתחלה וחשבתי שלזה התכוונו שניהם[/QUOTE]

אז זהו, שלא, להבא אבקשך לקרוא יותר טוב,

את החומר הנלמד... קריצה

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”