כ חצי צ’ט הזוי / מה הכי מבאס את הגברים ? - דף 5 - סקס אדיר

חצי צ’ט הזוי / מה הכי מבאס את הגברים ?

41

מסכים אתך בכל מילה

לכן בתרבויות העתיקות היתה לך אישה ובוסף קורטיזונה ( יותר ממאהבת אפשר היה להופיע אתה בפומבי) . בתרבויות המזרח עד היום ישנה האישה ולדוגמא ביפן בנוסף יש את הגישה .

רק בתרבות המערבית( בעקר פולניה) החברה נהפכה מפטרטאכלית לויותר מטריאכלית .

אז מסכים אתך אם להתפשר מעדיף להיות נשוי ללידי ולאמא לילדי לא חייבת להיות ברבי ולא להיות נשוי לחתולת מין מכיוון שחתולת מן גם אם היא לא נערת ליווי היא תפזר את חסדיה לכל דיכפין

אגב נזכרתי במין בדיחה שקשורה לנושא או לא

מה ההבדל בין זונה לשארמוטה . זונה עושה סקס עם כולם שארמוטה עושה סקס עם כולם חוץ ממך .

45

טלי כן יש לזה הסבר והוא שגבר מחפש ב-DNA שלו שתי דברים מובנים:

1. פוטנציאל לאמא טובה לילדיו

2. להיות אהוב ונערץ (אגו)

אם אותה בחורה ממלאת לו את שתי הצרכים הללו היא בעלת סיכוי גבוה מאוד לכבוש אותו !

ולמרות שרוב הגברים לא יודו בכך זה בתת מודע שלנו בעדיפות הרבה יותר גבוה מחתולת מין / כוסית או כל הגדרה אחרת, זה משהו שטבוע בגבר היסטורית ואבלוציונית.

כמובן שצריך לזכור שהאוייב הגדול ביותר של הטוב זה המצויין ולכן אם אפשר גם וגם וגם וגם וגם וגם....עדיף

נ.ב

וילי יכול להיות שהיא לא נפגשת איתך בגלל הדבור הנגוע הזה....

הכל מכל כל....

46
[QUOTE=טלי מחיפה]

חחחחחחחחחחחחחח נשמע מעניין....חחחחחחחחחחח

נצוד איזו מישהי בים ונביא אותה הבייתה

ואולי גם נזמין איזה צופה פאסיבי?!.....

מציע לכן להתקשר עם ליאן.בשיחה שהייתה לי איתה היא הייתה מעונינת להיפגש עמכם,לא בטוח בקשר לסכמתה לשיפחה.

גיא

47

היי... אז ככה... לאפרודיזיאק: גם אנחנו הנשים מחפשות לחתונה גבר שיהיה אבא טוב לילדים, שיהיה אמין ולא יראה מנייאק שמחפש בחורות כל היום....

על תיבת פנדורה שמעת?

כמו שהיא לא תדע מה אתה עושה בשעות הפנאי... כך גם אתה לא תדע מי היא היתה ומה עשתה...

גם אנחנו יודעות להסתיר....

אני יכולה להישבע לך ששלושה גברים ( בגילי הצעיר) כבר הציעו לי נישואים....

וכל אחד מהם בטוח שאני בת השכן התמימה.... חחחחחח

ויש עוד נקודה חשובה, אתה תתחתן עם מישהי שקטה משעממת ועדינה... ואחרי כמה שנים מעטות כבר תחכה למוות.. מרוב שעמום...

אני לעומת -זאת יודעת שהבן זוג שלי לא רק שיזכה באמא טובה לילדים- ויש לי גישה לילדים...

הוא יזכה לחברה לחיים שמבינה את העולם ותהיה הכתף והאוזן קשבת... ותדע מתי לרגש, מתי לצרף, מתי לתת ספייס....

אין ספק שהוא ירוויח....

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”