כ האם בחורות עובדות באמת נהנות ? - דף 5 - סקס אדיר

האם בחורות עובדות באמת נהנות ?

41
כשהיא תשכב תחתיך כמו גוויה ואתה בתפקיד הנקרופיל - אני בטוח שיהיה לך אכפת, אז או שעליה "לשחק את המשחק" כמו שצריך, או, וכך אני מעדיף, שהיא באמת תהנה, ואני מוכן לעשות הרבה למען ההנאה שלה, גומרת לא גומרת זה כבר עניין שלה עם עצמה, אולי לא היית עם מספיק גוויות כדיי שיהיה לך אכפת קריצה

42
[QUOTE=ראול]שאלה כבדת משקל : האם הבחורה גומרת או לא ?
והתשובה:

למי אכפת.....
[/QUOTE]

צודק לגמרה, באים להנות לא לתת הנאה. בגלל זה התשלום.

אבל יש 2 מצבים שזה כן אכפת.

1. שמסיבות שלך חשוב לך להוכיח לעצמך שאתה מסוגל לגרום לזונה מסוימת אורגזמה.

2. כמעט דומה עם הבדל קטן: מסיבות שלך חשוב לך שהזונה מסוימת תהנה ממך.

מקרה ראשון די נפוץ. רבים משתדלים לזיין עם חשיבה לתת אורגזמה. כאדם שגרם אלפי אורגזמות בחיי הארוכים, אני יודע שבמיוחד עם הזונה זה דורש יחס מיוחד לזיון שונה ממטרה להנות בתשלום.

מקרה שיני די נדיר וקורה ביחסים יותר קרובים בין לקוח לזונה.

43
כל נערה/אשה עובדת חכמה תתן לנו הרגשה שהיא גומרת
מסיבה אחת שאנחנו מתוכנתים בטבע כנראה לגרום לנשים אורגזמה
אפילו שאנחנו מזיינים מישיהי לא מוכרת וללא רגש, ההנאה שלנו גבוהה יותר כאשר אנחנו מעריכים שהבחורה גמרה

במיוחד אם היא רואה שאתה יורד לה ולא מתכוון לזוז משם עד שתחשוב שהיא גמרה...
היא תדאג לזה שתחשוב....אף שלפעמים היא באמת תגמור למה לא...בכייף שיהיה לה.

עכשיו כשאני עובד בעבודה שלי המזויינת ,
שבה אני עובד ועובד ועובד בשביל לבזבז על נערות עובדות בסופו של דבר
אני גם רוב הזמן לא נהנה,
נראה לי שמנקה הרחובות אצלי בשכונה לא נהנה בעבודה שלו
וכך גם נהג האוטובוס הממוצע

מידי פעם בעבודה יש רגעים של כייף...גם לנו וגם להן.

אני חושב שצריך להצדיע להן על השירות הטוב שכולל אשלית גמירה, כי לנו זה יוצר כייף.
ולדעתי גם הן צריכות להרגיש יותר כייף בזה שהלקוח שלהם מרוצה ועשוי לחזור וגם להמליץ לחברים. זאת גם הנאה לא?.

44
יש לי שאלה לבחורות העובדות בפורום ותענו לי בכנות? האם כאשר בחורה במהלך האקט המיני רועדת , רעידה שלדידי ניראת לא רצונית האם זאת אורגזמה , האם לאחר שאני גומר אני מרגיש שהוגינה מתכווצת ומתרחבת וחוזר חלילה על איבר מיני האם זאת אורגזמה !?
האם מעבר לגניחות המטופשות יש סימנים גופנים ?
ואסיים בחז"ל שהיו נותנים בגומרות סימנים , הגומרות בדיצה , הגומרות ברינה , ואלו הגומרות בחשבון הבנק!
לשעבר גלגל עמוק

45
הנה 2 אגורות שלי בנושא

1. הצורך הטבעי היחיד הוא מה שדרוש לגרום להריון, שזו המטרה הביולוגית של יחסי מין. כלומר, מבחינת הזכר, הצורך להגיע לאורגזמה ולפלוט את זרעו שלו בתוך נרתיק. אורגזמה נשית אינה דרושה כדי להיכנס להריון. לכן גם אורגזמה נשית וגם שאר אקטים וירקות שקשורים במין אינם נובעים מהיצר המיני עצמו, אלא מכל מיני צרכים ורצונות אחרים. לנקבה לדעתי, יש יצר לידה, והיצר המיני שלה נגזר למעשה מין הדחף לקבל הפריה מזכר וללדת. אצל זכר, היצר המיני נגזר מין הדחף לפלוט את זרעו ולהפרות נקבה.

2. אין שום מאפיין חיצוני של אורגזמה נשית שלא ניתן לזיוף. לדעתי הדרך היחידה לדעת בודאות שאישה גומרת, היא כאשר עושים לה זיון אצבעות, ניתן להרגיש בזמן אורגזמה בפרץ נוזלים בתוך הנרתיק.
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”