Nymfo-MAN UNICORN
1
כ
לכל בעיה יש פתרון ולפעמים מספר פתרונות לדוגמא
בכל אופן אל קבל החלטה תאסוף את חומר אל תשמיד . זה מרגליות אם בעתיד תשנה את דעתך לפחות שיהיה לך חומר מוכן
מקובל בעולם העסקים לפני שאתה מוציא לאור את תורתך מוכרים אופציות אופציות לכל חברח הפורום הממלצים. אנחנו בין כה וכה חיים בפנטזיה
תתחיל להכין לך יורש .אחד שתוכל להעביר לו את "השרביט". נקח אותו למכון אורולוגי לבדוק את יכולת ההשפרצה שלו ...... חחחחחחחחח......
[QUOTE=Nymfo-MAN]אחח יוניקורן.... אתה מבוזבז מקומך בפורום אחר, מה דעתך לכתוב ספר על מעלליך זה יהיה רב מכר [/QUOTE]
לאיזה פורום אחר התכוונת ?
ובאשר לכתיבת רב המכר ....אתה לא הראשון ולא האחרון שמציע לי לעשות את זה ...גם חלק מהבנות שהייתי איתן בפורום וראו את מה שכתבתי התלהבו מאד והציעו לי לכתוב רב-מכר ...
ועכשיו ברצינות , אמרתי כבר פעם במקום אחר שאני לא כל כך מתגאה במה שאני עושה בפורום הזה , שאגב, מבחינת הדינמיקה שלו ורוב האנשים שמסתובבים פה הוא פורום מצוין עם משתתפים באמת ברמה ,א נשים איכותיים ועל כך אני גאה, אבל לא על התוכן והמהות...
בחברה המהוגנת שבה אני מסתובב לא יחמיאו לי על מעשי מעללי , והדברים שאני כותב , ואני אומר זאת בלשון המעטה , ולא הייתי רוצה ששמי יקושר בדפי ההסטוריה לנושא הזה ...
הייתי מעדיף לכתוב רומן מתח טוב וסוחף כמו למשל: "צופן דה וינצ'י " של - דן בראון או "מלחמה ושלום" של טולסטוי ...אני עושה את מה שאני עושה מתוך דחף לא מוסבר וכמעט בלתי נשלט ...(לפחות לא בעת הזו, אולי עם חלוף הגיל הדחפים יחלשו)...אני מודה שאני גם נהנה ממה שאני עושה ...ולא אסתיר שגם נהנה לספר לחברה ולקבל תגובות ...אבל אני יודע שבעוד כמה שנים לא רבות כל העינין יהיה אפיזודה חולפת וישארו לי רק הזכרונות הטובים והחוויות ...
ולא על זה הייתי רוצה לבנות את הקריירה שלי ואת שמי הטוב...אם אתה מבין למה אני מתכוון ...
[/QUOTE]
אני די בטוח שגם בחברה המהוגנת בה אתה מסתובב יש כאלה בעלי "שריטות" עמוקות הרבה משלך. לדעתי צביעות היא החטא המשמעותי ביותר של הטבע האנושי כי כולם ללא יוצא מין הכלל חוטאים בה בדרך זו או אחרת. אז כשזה נוגע לחולשות האנושיות קח את שלך במידה הראויה . בכל מקרה אני במקומך לא הייתי מקפד ראשי מול אף אחד.
ליונקורן
כתבת שאתה לא מתגאה בעיסוק הזה בפורום בתוכנו ובמהותו, אתה לא גאה בכך מכוון שהחברה שלנו החליטה מטעמי דת-מוסר וכיו"צ שזה לא מוסרי.
האמת אם אתה "מקלף" כ-70% מהגברים מתוך המעטפת "הנורמטיבית" שלהם תמצא אותם שמחים לאפשרות ל"צאת מהארון הנורמטיבי" - הפורום הזה מאפשר לנו כמו קהילת ההומו -לסבית לצאת מהארון
אלא שבעניין הזה אנחנו לא מיעוט אלא רוב !!! אין לנו ממה להתבייש! אולי חלקנו חוטאים באובססביות יתר - אבל כל אחד וההובי שלו , אגב זה אחלה הובי בתנאי כמובן שזה לא מפריע לנו בתפקוד היומי!
חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”