כ כחול.. הרומאנים של אחים שלו גברים עם שרון - סקס אדיר

כחול.. הרומאנים של אחים שלו גברים עם שרון

1
שרון אם תצבעי לכחול, אפילו אנחנו נהיה מוכנים לבוא לביקור LOL
(ואנחנו לא צוחקים מאז האלמנט החמישי נשים בכחול עושות לנו את זה)

[QUOTE=אלחנדרו]

יום חמישי-סוף סוף הגיע סופ"ש,יום קשה,מתיש,יותר מדי פגישות,עצבים ומו"מ אחד גדול שנתקע...איך בכל זאת מסיימים את השבוע באופן חיובי ומפנק???+נפילות לא מתקבלות בחשבון...כמובן ביקור אצל"נסיכת הפורום" הלו היא אהובתי שרון.

שרון נראית מדהים כרגיל,בנוסף השתזפה כך שנראית סקסית מתמיד,הגוף ארוך,רזה וחטוב...שרון הציע משחק תפקידים,יאלא ננסה,לבשה מדי שוטרת עם כול התוספות,אני עובר אורח ששלפוחיתו הציקה לו ולכן עצר ליד אחד הבתים להטיל את מימיו אך לצערו(או יותר נכון לשמחתו) התגלה ע"י שוטרת חרוצה.השוטרת תפסה אותי כששמוליק בידי ונזפה בי בקשיחות על המעשה הנלוז שביצעתי בפומבי,האשימה אותי שאני הוא המשתין הסדרתי וכמו כן בברור קצר העלתה כי יש לי 5 דוחות על מהירות מופרזת.כאן באה הצעה למחוק את הדוחות ולוותר על האישום על מעשה מגונה בפומבי...בתמורה "האלץ" לעשות אותה על הספסל,התחננתי כי תוותר לי,הסברתי לה כי אני נשוי והבטחתי כי לא אעשה זאת שוב..אבל השוטרת היתה קשוחה ולא הותירה לי ברירה. התפשטה,הפנתה אליי את ישבניה החטובים ומדהימים שאלטף..ההמשך ברור וידוע והסוף ברור לכל.האם אכן כך? לא ממש...לאחר שגמרתי,שכבנו קצת ושוחחנו בנעימים,התחילה שרון לגרות אותי בשנית למטרת מס' שני..הבהרתי לה שאני עושה תמיד רק פעם אחת וזה מספיק מבחינתי,שרון לא ויתרה ,הודיע לי בצורה חד משמעית שהיא עומדת לשנות את הגישה שלי לעד והחלה לבצע בי מעשים מגונים בנחישות שבסיומם אכן הביאה אותי לסיפוקי פעם בפעם השניה..בקיצור קוסמת.

לסיום שרון,בקשה אישית..אני אמנם מדבר בשמי,אך בטוח שיצטרפו אליי גם רבים אחרים,מה שבאמת ירגש אותי,לא פחות ממשחקי התפקידים יהיה זה שתחזרי לצבע השיער המקורי שלך לפחות לתקופה קצרה,להיות איתך בשיער שחור וגולש ..חלום קטן ופרטי שלי.

[/QUOTE]אחים שלו גברים2009-7-5 21:38:5

3
נו אח שלנו שתה כוס מים קרים ותירגע, יש לנו פנטזיה ושרון הרי מומחית במימוש פנטזיות ולכן לגבי השיער הכחול ההצעה שלנו במקומה עומדת והיא רצינית ביותר.

מה ההבדל בין מימוש פנטזיה של להיות עם מישהי שלבושה כמו שוטרת לבין מימוש פנטזיה של להיות עם מישהי שהשיער שלה צבוע בכחול?

[QUOTE=אלחנדרו]

להנהלת הפורום שלום,ברצוני לציין כקדימון..שלמרות שאני אוהב מאוד את שרון ויודע להעריך כמו רבים אחרים את כישוריה והשירות יוצא הדופן שהיא נותנת,אני מבין גם את הביקורת שמוטחת ע"י חלק מהחברים שהיא אכן לגיטימית וזכותה להאמר,אבל נראה לי שהמקרה של "אחים שלו גברים" עובר את גבול הטעם הטוב,טוב הבנו שאתה לא מת על הבחורה,לא עושה לך את זה,לא משרבבת את לשונה לתוך שפתיך הלוהטות ומזכירה לך רובוט נשי..יאלא בוא נעבור הלאה,תגובותיך הפכו כבר מציקות ומטרידות,המלצתי להנהלה המסורה והחושבת של הפורום לשקול חסימה לתגובותיו של הנ"ל לשרשור של שרון(אם הדבר ניתן).

שבת שלום ותודה,אלחנדרו

[/QUOTE]

7
שרון מותק לא מילה ג'ובוביץ (או איך שלא קוראים לה) אלה הדיילות בחללית מטוס שמובילה אותם לחללית ספינה.

הנה קישור לתמונה לא מוצלחת.

בכל מקרה הפנטזיה שלנו היא שיער צבוע ולא פאה.

[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=אחים שלו גברים] שרון אם תצבעי לכחול, אפילו אנחנו נהיה מוכנים לבוא לביקור LOL(ואנחנו לא צוחקים מאז האלמנט החמישי נשים בעחול עושות לנו את זה)[QUOTE=אלחנדרו]

יום חמישי-סוף סוף הגיע סופ"ש,יום קשה,מתיש,יותר מדי פגישות,עצבים ומו"מ אחד גדול שנתקע...איך בכל זאת מסיימים את השבוע באופן חיובי ומפנק???+נפילות לא מתקבלות בחשבון...כמובן ביקור אצל"נסיכת הפורום" הלו היא אהובתי שרון.

שרון נראית מדהים כרגיל,בנוסף השתזפה כך שנראית סקסית מתמיד,הגוף ארוך,רזה וחטוב...שרון הציע משחק תפקידים,יאלא ננסה,לבשה מדי שוטרת עם כול התוספות,אני עובר אורח ששלפוחיתו הציקה לו ולכן עצר ליד אחד הבתים להטיל את מימיו אך לצערו(או יותר נכון לשמחתו) התגלה ע"י שוטרת חרוצה.השוטרת תפסה אותי כששמוליק בידי ונזפה בי בקשיחות על המעשה הנלוז שביצעתי בפומבי,האשימה אותי שאני הוא המשתין הסדרתי וכמו כן בברור קצר העלתה כי יש לי 5 דוחות על מהירות מופרזת.כאן באה הצעה למחוק את הדוחות ולוותר על האישום על מעשה מגונה בפומבי...בתמורה "האלץ" לעשות אותה על הספסל,התחננתי כי תוותר לי,הסברתי לה כי אני נשוי והבטחתי כי לא אעשה זאת שוב..אבל השוטרת היתה קשוחה ולא הותירה לי ברירה. התפשטה,הפנתה אליי את ישבניה החטובים ומדהימים שאלטף..ההמשך ברור וידוע והסוף ברור לכל.האם אכן כך? לא ממש...לאחר שגמרתי,שכבנו קצת ושוחחנו בנעימים,התחילה שרון לגרות אותי בשנית למטרת מס' שני..הבהרתי לה שאני עושה תמיד רק פעם אחת וזה מספיק מבחינתי,שרון לא ויתרה ,הודיע לי בצורה חד משמעית שהיא עומדת לשנות את הגישה שלי לעד והחלה לבצע בי מעשים מגונים בנחישות שבסיומם אכן הביאה אותי לסיפוקי פעם בפעם השניה..בקיצור קוסמת.

לסיום שרון,בקשה אישית..אני אמנם מדבר בשמי,אך בטוח שיצטרפו אליי גם רבים אחרים,מה שבאמת ירגש אותי,לא פחות ממשחקי התפקידים יהיה זה שתחזרי לצבע השיער המקורי שלך לפחות לתקופה קצרה,להיות איתך בשיער שחור וגולש ..חלום קטן ופרטי שלי.

[/QUOTE][/QUOTE]

אחים שלו גברים בוא נראה אותכם גברים

תצטייד בפאה כחולה ( או כתומה) ותקבע איתי פגישה בהודעה פרטית או בטלפון.

אגב, באלמנט החמישי השיער שלה כתום אז אולי תרצה לתקן את הפנטזיה לעצמך.

עכשיו בוא נראה אותך גבר ...
[/QUOTE]

8

חחחחחחחחחחחח.....

יא אללה... איזה צחוקים!חחחחחחח..

בכל פעם שנהיה קצת משעמם מתחיל בפורום "בלאגן" בפוסט אחר

תאמינו לי - שום מופע סטנד אפ ושום תוכנית כמו "שבוע סוף" או "ארץ נהדרת" לא קורעים מצחוק כמו מה שהולך אצלנו בפורום

יאללה, תמשיכוחחחחחחח...

zooz

9

אחים שלו גברים,

תשלב את 2 הפנטזיות: שיער כחול+ כפכפים הולנדיים+ חמת חלילים סקוטי+?+?

ובסוף: הקפה המפורסם !

מצד שני ... זה כיף לקרוא את העקיצות הקטנות שלך על שרון.

[QUOTE=אחים שלו גברים] קידומת מק לשם היא סקוטית
(כמו שון זה הולנדי)

ואם לשרון גם כפכפים הולנדיים וחמת חלילים סקוטית
אז אולי נגשים פנטזיה LOL

[QUOTE=נמפה]

אחים שלו גברים,

לא הבנתי , תשלים בבקשה את החור בהשכלה מדוע מקבי=סקוטי?

חוץ מזה, לשרון יש חצאית סקוטית אז אולי בכל זאת שווה לסקוטי (מקבי) לשקול את העינין.

וכמו שאתה תמיד אומר :

" בטוח שהקפה יהיה מצוין"

[QUOTE=אחים שלו גברים]
מה זה עיניננכם איך מקבי כותב את השם שלו ולמה אתם הפכתם את מקבי הסקוטי למכבי הישראלי?
ואיך אתם מעיזים לרדת על עולה חדש מסקוטלנד בגלל שגיאות הכתיב שלוOuch

ושרון כשאת מקבלת לקוח סקוטי פעם הבאה תהיי מודעת לזה שהם לא אוהבים להיפרד מהכסף שלהםConfused

[/QUOTE]

[/QUOTE][/QUOTE]

נמפה2009-7-4 16:35:7

10
וואו
שיער כחול (צבוע לא פיאה),
חצאית סקוטית(קילט זו שהגברים לובשים),
כפכפים הולנדיים,
ללא חולצה,
וחמת חלילים

אנחנו היחידים שזו הפנטזיה שלנו?LOL

[QUOTE=נמפה]

אחים שלו גברים,

תשלב את 2 הפנטזיות: שיער כחול+ כפכפים הולנדיים+ חמת חלילים סקוטי+?+?

ובסוף: הקפה המפורסם !

מצד שני ... זה כיף לקרוא את העקיצות הקטנות שלך על שרון.

[QUOTE=אחים שלו גברים] קידומת מק לשם היא סקוטית
(כמו שון זה הולנדי)

ואם לשרון גם כפכפים הולנדיים וחמת חלילים סקוטית
אז אולי נגשים פנטזיה LOL

[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”