כ בר רפאלי - נערה עובדת? - סקס אדיר

בר רפאלי - נערה עובדת?

1
חברים יקרים,

הנה שאלה רצינית שמטרידה את מוחי מזה זמן מה: האם בר רפאלי (כן, כן, היא) מחלטרת כנערה עובדת?

מובן מאליו שאנחנו (כולל האמידים ביותר שבינינו) לא יכולים להרשות לעצמנו, אבל מידי פעם אני קורא במדורי הרכילות על מי שכן יכול - לפחות לכאורה - להרשות לעצמו. האחרון שבהם קרוי בישראל טדי שגיא.

מהיכרותי האישית עם האיש, הוא לא בדיוק חתיך הורס. הוא גם לא יהיה אי פעם מנתח מוח (אם כי הוא בהחלט יכול להרשות לעצמו לממן צוות מנתחי מוח מהבכירים בעולם כדי שיטכסו עבורו עצה - כיצד "להשיג" את בר רפאלי). אני מחבר את זה לעובדה שהגב' רפאלי צעירה מהתורן שלה ב-"בר מצווה" של שנים לפחות.

מילא אם היה מדובר רק בו, אבל לאחרונה היא "יצאה" עם לפחות שניים-שלושה נוספים שגם הם הרבה יותר קרובים לאבא שלה בגיל מאשר אליה.

אם הרומן המתוקשר והמפומפם עד דק עם לאונרדו היה - קרוב לוודאי - סוג של מסע יח"ץ, הרי שאלו שבאו בעקבותיו (ע"ע טדי שגיא) מיח"צנים אולי את עב הכרס התורן החובק את בר ומשגר תמונות שלו מחייך לצידה לעיתון, אך אין כל ספק שאין בתמונות הללו כדי לקדם את הקריירה שלה כדוגמנית.

מנגד - ואם תחשבו על זה תגלו שהתיאוריה שלי לא לחלוטין מופרכת - בהחלט ייתכן שהחבילה המתאימה של מזומנים, תסדר למי מאיתנו את בר רפאלי בכבודה ובעצמה.

ביני לביני, אני עדיין תוהה האם יש בתפריט דברים נוספים שהיא עושה מלבד להצטלם עם עב הכרס (ועב חבילת המזומנים) התורן?

פשוט2009-8-4 18:58:6

בר רפאלי - נערה עובדת?

3

נו באמת....?

בר רפאלי, אחת הנשים היפות בעולם היום...אם לא הכי יפה....

יש לה חיים מאושרים, על גג העולם....מפוצצת בכסף, לא מאמין שתלך עם גבר רק בגלל מצב החשבון שלו

אל תתרגשו מכל תמונה במדור רכילות זה או אחר....כל יום תופרים לה כבר חבר חדש.

מה לעשות יש לה ולמשפחה הרבה ידידים....

בר רפאלי - נערה עובדת?

5

מסכים עם פשוט וחולק על קרמר.

עזבו לרגע את בר רפאלי. נעשה את זה הרבה יותר קל ופשוט באמצעות הדוגמא הבאה:

ראו את פפושדו. בן 70 (בלי קשר נראה מעולה!!) כל שבוע מחליף דגומנית/שחקנית/נערת זוהר אחרת. לפני כחודש היתה עליו כתבה ענקית באחד העיתונים והוא אמר - נשים צעירות נמשכות לכוח שלי ולעוצמה ואין רלוונטיות לגיל. המראיינת הקשתה, אבל אם לא היה לך כסף והיית בגיל של אבא שלהן סביר שלא היו באות, הוא הסביר שהעוצמה קרי הכסף שזה מה שמושך אותן ואין בזה כל פסול.

קפיש??

זאת דרכו של עולם!!

תאמין לי, אם תהיה מכוער כמו בבון עם חשבון בנק של 10 מיליארד דולר, אני מבטיח לך שאתה תביא כל דוגמנית שתרצה. כל דוגמנית!!. ואם תהיה אחת שתסרב, 10 אחרות יקפצו עליך. זה כל כך ברור...

קרמר - הסיפור שהיא מפוצצת בכסף וכביכול מאושרת (אגב מניין אתה יודע שהיא מאושרת, מהחיוכים שלה, אתה קונה כל הצגה??) לא משנה התנהגות בסיסית של נשים רבות, במיוחד אלה מתחום הזוהר שרוצות "להסתדר" בחיים באמצעות חבירה למוקדי כוח ועצמה. תאמין לי שהיא מבחינה כלכלית כסף קטן ליד אותו אחד וזה עושה לה טוב לחבור אליו. לו לא היו לו כמה מליארדים בחשבון, היא לא היתה יורקת לכיוון שלו...

אנקדותא. לפני כמה שנים התראיין אחד מהדוגמנים המובילים בישראל, אני חושב שזה אנחל בונני, לא בטו, והוא סיפר שהוא מכיר את התופעה שהדומניות מבלות עם איליי ההון והאופנה הזקנים והמכוערים ומקשטות את האירועים שלהם בגלל העוצמה הכוח היוקרה והמעמד, והוא שראה והכיר היטב את התופעה אמר בתסכול "אני יודע שהן היו רוצות להיות איתנו, הדוגמנים הצעירים והחתיכים, אבל מה לעשות - שם הכסף..."

אלמנטרי ווטסון, אלמנטרי!

שימון (שמשום מה נזכר בבלש שרלוק הולמס ועוד היה עדין בתגובתו)

בר רפאלי - נערה עובדת?

6
לדעתי בעידן שבו האהבה מתה, הנשים הפכו לזונות להשכרה.
והאישה שלך תהייה יותר שווה ככל שכמות המזומניםפוטנציאל עשיית המזומנים
שלך יעלה, כמובן שאתה צריך קצת פוליטיקה.
לדעתי כל אישה היא סוג של זונה אבל בוא נשים זאת בצד לרגע.
בר רפאלי עם כל הקמפיינים שהיא עשתה ממש לא צריכה עוד כסף (למרות שתמיד רוצים עוד).
מה שכן היא צריכה זה גבר שמסוגל להחזיק אחת כמוה, הרי ברור לך שבר רפאלי
לא תלך עם איזה כוסון על שאין עליו גרוש כי החינוך שהיא וכל בחורה מקבלת הוא
שלגבר צריך להיות יותר אחרת הוא לא גבר. שורה תחתונה
בחברה שבה נשים הן הסחורה וגברים זה המציאות.
הקטע הוא שבארץ שלנו יש מלא בחורות ברמה שלה וכאלה שלא רואות אותה
מבחינת סקס אפיל. ככה שבמחיר הרבה יותר ריאלי
אתה יכול להסתדר על אחת כזאתי, לא חייב שיהיה לה טייטל של דוגמנית.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

בר רפאלי - נערה עובדת?

7

[QUOTE=פשוט] חברים יקרים,

הנה שאלה רצינית שמטרידה את מוחי מזה זמן מה: האם בר רפאלי (כן, כן, היא) מחלטרת כנערה עובדת?

מובן מאליו שאנחנו (כולל האמידים ביותר שבינינו) לא יכולים להרשות לעצמנו, אבל מידי פעם אני קורא במדורי הרכילות על מי שכן יכול - לפחות לכאורה - להרשות לעצמו. האחרון שבהם קרוי בישראל טדי שגיא.

מהיכרותי האישית עם האיש, הוא לא בדיוק חתיך הורס. הוא גם לא יהיה אי פעם מנתח מוח (אם כי הוא בהחלט יכול להרשות לעצמו לממן צוות מנתחי מוח מהבכירים בעולם כדי שיטכסו עבורו עצה - כיצד "להשיג" את בר רפאלי). אני מחבר את זה לעובדה שהגב' רפאלי צעירה מהתורן שלה ב-"בר מצווה" של שנים לפחות.

מילא אם היה מדובר רק בו, אבל לאחרונה היא "יצאה" עם לפחות שניים-שלושה נוספים שגם הם הרבה יותר קרובים לאבא שלה בגיל מאשר אליה.

אם הרומן המתוקשר והמפומפם עד דק עם לאונרדו היה - קרוב לוודאי - סוג של מסע יח"ץ, הרי שאלו שבאו בעקבותיו (ע"ע טדי שגיא) מיח"צנים אולי את עב הכרס התורן החובק את בר ומשגר תמונות שלו מחייך לצידה לעיתון, אך אין כל ספק שאין בתמונות הללו כדי לקדם את הקריירה שלה כדוגמנית.

מנגד - ואם תחשבו על זה תגלו שהתיאוריה שלי לא לחלוטין מופרכת - בהחלט ייתכן שהחבילה המתאימה של מזומנים, תסדר למי מאיתנו את בר רפאלי בכבודה ובעצמה.

ביני לביני, אני עדיין תוהה האם יש בתפריט דברים נוספים שהיא עושה מלבד להצטלם עם עב הכרס (ועב חבילת המזומנים) התורן?

[/QUOTE]

פשוט זה מאוד פשוט

כנראה בר רפאלי עובדת עכשיו על תואר MRS ( יש לה אמא פולניה , לא ) וצריכה ספונסר רציני בכדי לממן את הרצונות שלה. אני לא רואה בהתנהגות שלה שום דבר מיוחד שלא נעשה ורסיה דומה החוזרת על עצמה זה כמה אלפיי שנים. אני חולק על רב נדל בכך שבעידן שלנו האהבה מתה, זה תמיד היה כך.

רימינג מעשי2009-8-5 9:8:16

בר רפאלי - נערה עובדת?

8
כסף קונה סקס. זה ידוע משחר ההיסטוריה.

דרך אגב, עד היום עוד לא הוכיחו שיש קשר בין היופי של האשה
לבין ביצועיה במיטה כך שלא בטוח שבר רפאלי היא מציאה גדולה...

אבל את הדברים החשובים באמת כמו אהבה, חברים, בריאות, שמחה,
רוגע, משפחה וכו' וכו' כסף לא קונה.
אז אגמור בשיר מזמור
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”