הנה שאלה רצינית שמטרידה את מוחי מזה זמן מה: האם בר רפאלי (כן, כן, היא) מחלטרת כנערה עובדת?
מובן מאליו שאנחנו (כולל האמידים ביותר שבינינו) לא יכולים להרשות לעצמנו, אבל מידי פעם אני קורא במדורי הרכילות על מי שכן יכול - לפחות לכאורה - להרשות לעצמו. האחרון שבהם קרוי בישראל טדי שגיא.
מהיכרותי האישית עם האיש, הוא לא בדיוק חתיך הורס. הוא גם לא יהיה אי פעם מנתח מוח (אם כי הוא בהחלט יכול להרשות לעצמו לממן צוות מנתחי מוח מהבכירים בעולם כדי שיטכסו עבורו עצה - כיצד "להשיג" את בר רפאלי). אני מחבר את זה לעובדה שהגב' רפאלי צעירה מהתורן שלה ב-"בר מצווה" של שנים לפחות.
מילא אם היה מדובר רק בו, אבל לאחרונה היא "יצאה" עם לפחות שניים-שלושה נוספים שגם הם הרבה יותר קרובים לאבא שלה בגיל מאשר אליה.
אם הרומן המתוקשר והמפומפם עד דק עם לאונרדו היה - קרוב לוודאי - סוג של מסע יח"ץ, הרי שאלו שבאו בעקבותיו (ע"ע טדי שגיא) מיח"צנים אולי את עב הכרס התורן החובק את בר ומשגר תמונות שלו מחייך לצידה לעיתון, אך אין כל ספק שאין בתמונות הללו כדי לקדם את הקריירה שלה כדוגמנית.
מנגד - ואם תחשבו על זה תגלו שהתיאוריה שלי לא לחלוטין מופרכת - בהחלט ייתכן שהחבילה המתאימה של מזומנים, תסדר למי מאיתנו את בר רפאלי בכבודה ובעצמה.
ביני לביני, אני עדיין תוהה האם יש בתפריט דברים נוספים שהיא עושה מלבד להצטלם עם עב הכרס (ועב חבילת המזומנים) התורן?