כ מה אתם הייתם עושים? -להתחיל עם בחורות?! - סקס אדיר

מה אתם הייתם עושים? -להתחיל עם בחורות?!

1

הי , כתבתי לכם לפני יותר משנה על העובדת שעבדה אצלנו והיה לה חזה ענק והיא פנויה.

רציתי לנסוע איתה לאילת (על חשבוני כי הזמנתי מקום כבר)

יעצתם לי להזמינה לקפה ומשם להמשיך הלאה (רציתי לנסוע איתה לאילת)

לצערי לא הלך , היא לא רצתה לבוא לקפה.

אני והיא כבר לא עובדים באותו מקום...

---------

3 סיטואציות שקרו לי , מה אתם הייתם עושים ?

1. בחורה עם חזה ענקי באוטובוס

2 . בחורה עם חזה ענק בסופר.

3. להתחיל עם ספורטאית / בחדר כושר וכו'

- ----

אני רוצה לציין שאני לא עשיר/ אין לי מקצוע מכניס בן אדם בינוני, לא נראה טוב , לא שרירי מדי די ממוצע.

--------- נתחיל , בלי לזיין את המוח :

---המקרים אמיתיים !

------------------
סיטואציות מקרה 1

בחורה עם ציצי ענק ראיתי אותה באוטובוס זה היה לפני כמה שבועות.

מה הייתי אמור לעשות , על מנת להתחיל איתה? או יותר נכון למצוא את עצמי בסיטואציה שמודד את הציצי שלה?? וישן עליו (או הוא היה על מה לישון)

הבחורה ישבה באוטובוס , שעת בוקר מאוחרת , ידעתי שאני עומד לאחר לעבודה בגללה - על מנת לראות אותה.

אני עמדתי באוטובוס היא ישבה מאחור, כשהיא ירדה ירדתי איתה לראות את הציצי שלה ואולי לצלם (אנימצלם עם מצלמה דיגיטלית בסלולארי די מעפנה).

היא ירדה והלכה לכיון תחנות אוטובוס אחרות, אני עקבתי אחריה וצילמתי,

תיאור הבחורה :

בחורה כבת 25 -27 , מבנה גוף בינוני מלא, נאה מאוד , אבל תקשיבו טוב

החזה שלה מפלצתי ! ושאני מתכון , אני חושב שהוא יותר גדול מאשר אצל סמדר... הוא מוצק בגודל של כרוב או מלון , בעצם מלון ענק!

בקיצר, הבחורה מחכה לאוטובוס , אני מצלם אותה, (צילום מעפן לצערי שנמחק לי), כמה שוטים , וכו'

עוברות כמה דקות , היא מתקדמת לעברי, עכשיו אני קצת חושש שהיא קולטת אותי מצלם אותה , מתחיל לצחוק ועושה כאילו אני מדבר... רק חסר לי שתתעצבן עלי , מה אני צריך משטרה על הראש?

היא הייתה לידי ואז אני מפסיק לצלם , וכאילו לא מסתכל עליה,

עכשיון פה הנקודה!! - או קי עד עכשיו זה היה כללי, עכשיו למציאות

** עוברת אישה ששואלת איך מגיעים למקום מסויים, היא שואלת אותה, הבחורה לא יודעת, ואני כן , (המקום זה בעצם קניון ..) , אני התעלמתי מהשואלת

האם הייתי צריך לעשות ככה:

1. להגיד לבחורה עם הציצי הענק ברוח קלה ונעימה :"תשמעי , זה ממש פשוט להגיע לקניון , נוסעים בקו הזה והזה , וכו' , ואני אכיר לך את המקום ואזמין אותך לקפה".!

במקביל עונה לאישה המעפנה - ששאלה אותי על האוטובוס להגיע אל הקניון הזה ...

האם זה היה אפשרי? האם הבחורה הזו הייתה נענית ? האם היא הייתה מסכימה?

אני חששתי שהיא רוצה להתקרב אלי כי היא רוצה לראות אם צילמתי אותה,

(ברור שצילמתי אותה, אבל התמונות מעפנות ונמחקו לי).

מה שקרה לבסוף , שהבחורה עלתה לאוטובוס שלה, בלי שדיברתי איתה , גם התביישתי וגם חששתי

ואני הייתי חרמן, חשבתי שאני הולך להכנס לאיזו תחנה ולהביא ביד, מייד התעשתתי (לא רציתי להגיע לאבו כביר) , טלפון לסמדר, סמדר לא נמצאת...

ואז הלכתי עם מור, שאת כל החרמנות הבאתי עליה, אבל היא התעצבנה כי מיששתי לה את הציצי בתאווה כי הייתי חרמן , והיא התעצבנה ואמרה לי :"מה זה דובי"?...

ובערב אחרי שלא נהנתי כ"כ הלכתי לתימניה עם החזה הענק (ים/בר) ושפכתי את אוני בין שדיה.

לא האמנתי , אבל הציצי של בר היה קטן לעומת הציצי המפלצתי והעומד שראיתי....

בקיצור , הלכו 400 ש"ח הייתי תשוש חרמן ולא ידעתי מה לעשות ... אז אלו היו האופציות היחידות

כל כך רציתי להיות עם הבחורה הזו בקפה של בוקר, ואח"כ להתענג על זוג שדיה המפלצתיים ולנוח בהם...

"מה אתם הייתם עושים"?

------------ הסיפורים הבאים והסיטואציות יהיו בהמשך... אני די חרמן עכשיו ...

חובב ציציענק2010-4-28 13:25:36

4
כמה הערות:

לא ממליץ לך לעקוב ולצלם נשים כמו שעשית. חוץ מההיבט המוסרי זה גם מסוכן מבחינה חוקית. מבחינה סטטיסטית הסיכוי שתלך ברחוב ותבחר באשה אקראית ותתחיל איתה וגם תצליח - לא גבוה. אבל אם לא תנסה לא תצליח בוודאות.
אסור להתבייש במצבם כאלה כי זה האוייב הכי גדול שלך. אם תראה שאתה לחוץ - זה מה שהכי הורס כי אז תעשה רושם מוזר. קח בחשבון שנשים רגילות לזה שמתחילים איתן וזה לא דבר רע. להיפך- זה דבר מחמיא. רק תעשה את זה באופן מכובד. מקסימום היא תגיד "לא".

לפעמים, כשאשה רוצה לדבר איתך, היא לא תיגש אליך ותתחיל לדבר- אלא היא תתמקם לידך כדי שאתה תתחיל לדבר. וזה יכול להיות אפילו אם במקביל היא עושה פרצוף של מלכת קרח (זה קשור לאסטרטגיות הזיווג המסורבלות שלהן).

מהצד של הגבר, הכל תלוי בשני דברים: 1. ככל שתעשה את זה יותר, כך תרגיש יותר בנוח. 2. הכל בא באופן הדרגתי. זאת אומרת שאתה לא יכול לגשת לאשה אקראית ולהגיד לה מייד "רוצה לבא לקפה" (עם פנים אדומות מרוב אי נוחות). צריך לעבור כמה שלבים באמצע. אתה צריך קודם לפתח שיחה קלה ולשבור את הקרח.

הכי קל לפתח שיחה עם מישהי במקום ששניכם נמצאים באופן קבוע- כמו למשל בחדר כושר. בתחנת אוטובוס צריך "לסגור עסקה" במקום וזה לא קל.

אל תתחיל עם משפט פתיחה כמו "מה בחורה טובה כמוך עושה במקום כזה", או "מה השעה" - זה אידיאוטי לגמרי. פשוט תדבר על משהו סתמי שקורה בסביבה - כמו אדם שמבקש איך להגיע למקום מסויים.

מקווה שעזרתי.

Zayan Lavan2010-5-4 3:15:27

5
מסכים, באמת אל תצלם. זה לא יקדם אותך לכלום.

דבר שני - תסתכל על כל הבחורים הבינוניים שבסביבה: רובם עם
חברות או נשואים, נכון? אז גם אתה יכול.

ודבר אחרון - בנות עם שדיים מאד גדולים לא בהכרח מרגישות יפות
או מושכות, ולא בהכרח יהיו עם האף למעלה (להיפך, רבות מרגישות
שזה חסרון ולא יתרון). תהיה ידידותי ונחמד, וכך יהיה לך
סיכוי. ואם לא הלך - תעבור לבחורה הבאה ואל תתיאש.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

7

אחלה דיון,

מאוד רלוונטי לגביי,

גם אני מאוד ביישן ולא יודע איך להתחיל שיחה ברחוב,

היות ואני נוסע הרבה בתחבורה ציבורית, יוצא לי לראות לא מעט בחורות יפות, ברוך השם לא חסר,

גם לי יש פטיש לנשים עם חזה גדול מימדים, בלי הגזמות כמובן.

כשאני לבד בדרך לעבודה או חזרה הביתה, יוצא לי המון להסתכל וכל פעם מחפש הזדמנות לפתח שיחה,

כשאני רואה מישהי שמוצאת חן בעיני אני מתחיל לחשוב איך לפתח שיחה ומה להגיד וכמו תמיד זה נשאר

בראש ולא יוצא כלום, ותמיד יוצא לי לאכול ת'לב ככה.

לפני שבוע התיישבתי לי בבית קפה אמרתי נשתה קפה ואז הגיע איזה בחורה חמודה והתיישבה לא רחוק,

הפעם אמרתי יצא מה שיצא, ווואלה יצא שישבנו ביחד ודיברנו איזה שעה וגם קיבלתי מס' טלפון, לצערי הבחורה נשואה - על החוק הזה לא מתאים לי לעבור מה גם לא רוצה להיות זה שמפרק משפחות גם ככה המצפון שלי רגיש.

אחלה הרגשה ואחלה שיחה בסופו של דבר.

מידי פעם אני מנסה ככה לפתח שיחה, ובעצם הכי פשוט זה לדוגמא עם אתה אוכל צהריים לבד להגיד יותר נעים לאכול ביחד מאשר לבד. לא!!!!!

וחברה אין ביישן ממני, אפילו עם חברים אני לא כל כך מדבר.

אוליי אני אהיה בסופו של דבר קאוצ'ר לחננות כמוני שמגמגמים כשיש בחורה לידם.

אני מציע להקים עמותה

ולהפוך מביישנים לרב שגלים - ואולי לפתוח עסק הפקות לסרטי פורנו, מה דעתכם.

בדרך כלל אומרים להסתכל לפחד בעיניים ולהכנס בו אז אני מציע ללכת על זה עד הסוף,

שיהיה אחלה לילה,

8
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
בקיצור, תפסיק להתבייש ותתחיל להתחיל עם נשים ולתת להן קומפלימנטים ברחוב

אני אישית אוהבת את זה

[/QUOTE]

שרוני,
אני לא מבין, אחרי כל הגברים שראית וכל המעריצים שלך, את עוד צריכה שיתחילו איתך ברחוב

maxmax2010-4-28 21:43:23
אז אגמור בשיר מזמור
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”