כ האם בחורות עובדות באמת נהנות ? - סקס אדיר

האם בחורות עובדות באמת נהנות ?

1

חברי גיבורי התהילה.

בחלק מהדיווחים של החברים אני קורא על בחורות "חרמניות", "נימפומניות","גומרות","חמות" ועוד ועוד.

איני בטוח ש"בחורה עובדת" אכן נהנית מהעבודה.

גם לי קרה שנשים שאצלן הייתי או עדין קבוע, גמרו אחרי ירידה מסיבית - עבודה משותפת של לשון ואצבעות, אך אלו היו פעמים ספורות.

לעניות דעתי הן צוברות ניסיון רב בלעשות את עצמן נהנות.

מה דעתכם/דעתכן

מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.

4
זה מאוד קשה להכליל, יש כל כך הרבה בחורות וכל אחת שונה.
יש שגומרות באמת,
יש שעושות כל מאמץ לא לגמור,
יש שמזייפות היטב,
יש שמזייפות גרוע,
יש כאלה שכל פעם זה משהו אחר,
יש שאי אפשר לדעת אצלן.

אני אישית מעדיף את אלה שגומרות באמת וכל המרבה הרי זה משובח.

maxmax2010-6-11 1:33:56
אז אגמור בשיר מזמור

5
מסכים עם רימינג וגם עם מקסמקס- אין הכללות פה. אני רוצה להוסיף שקשה מאוד לשאול אותן בנושא הזה. קודם כל כי שואלים אותן הרבה- אז הן עונות לך תשובה מוכנה מראש. דבר שני- אם אתה לקוח שלה (וכולנו הרי לקוחות) יש לה אינטרס להגיד לך שהיא נהינית איתך. ואם נניח שהפכת להיות ידיד שלה- היא יכולה לענות לך כמו שהיא אומרת לקולגות שלה- שמה פתאום, לקוח מייצג עבורה רק כסף. כי זו התשובה שהן נותנות בינן לבין עצמן. ואני חושב שהן אומרות כך כי הן רוצות להראות שהן קשוחות כאלה. כאילו...לא "קול" להגיד שהן נהינות. צריך להכיר אשה ממש ממש טוב בשביל ללמוד להרגיש מתי היא נהינית ומתי לא. וברור שרוב הזמן הן מזייפות, וגם ברור שחלק מהזמן הן נהינות.

8

בא נאמר זאת כך, מי שמתחילה במופע זמר ישר לאחר שאתה נוגע בה וקמה מהמקום שנייה לאחר שהמשגל נגמר בטוח מזייפת. עם מי שטוב,נקי , נעים, ונחמד לי איתה אני משתדל עוד יותר שגם לה יהיה GOOD TIME ושהיא גם תגמור. בסופוו של דבר זה גם תלוי ברצון של הבחורה.

רימינג מעשי2010-6-11 13:18:57

10
[QUOTE=zander]

תיכף גם תגידו שהן נהנות מהעבודה שלהן...

זו לא עבודה שבוחרים, זו עבודה מחוסר ברירה.

לכן, סביר מאוד להניח שלא רק שהן לא גומרות, הן גם לא נהנות.

זו עבודה שקשה נפשית ופיזית, מאוד!!

[/QUOTE]

מסכים לחלוטין עם זנדר, מלבד מתי מעט בנות זה אכן המצב. בדר"כ הבחורה שעוסקת בזנות,כדי לשמור על שפיות, מתייחסת למצבה כשחקנית בהצגה, היא מנטרלת את עצמה מהסיטואציה באופן שהיא רואה את גופה משתתף במשחק ואילו היא עצמה מרחפת מלמעלה. ישנן בנות שמגיעות הביתה לאחר משמרת, נשכבות במיטה ובוכות במשך זמן רב כדי להרגע, ורבות מהן נוטלות כדורי הרגעה.

בגמילה
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”