שבוע שעבר יצרתי קשר עם מישהי באטרף ולאחר שיחה איתה פתאום אני מבין שאני יכול להיפגש איתה תמורת 1550 ש"ח ותשלום לחדר במלונית.
למישהו יצא להוציא סכום כזה גבוה?
האם בכלל שווה?
היא בת 34, גובה 166, רזה, חזה שנראה פצצה בתמונות
מה אתם אומרים?
פרטית ב 1500 שח
2לא משנה איך היא נראית יש בחורות שנראות בערך טוב כמוה בסביבות ה- 500 ש"ח.
לגבי השירות זו כבר שאלה אחרת, לא יודע מה היא מציעה....
לגבי אם כדאי ? אם יש למישהו אינסוף כסף ומבחינתו להוציא 1500 ש"ח זה כמו להוציא 500 ובא לו ללכת על זה אז למה לא ?
היתרון היחידי שאני יכול לראות בה היא שככל הנראה היא תהיה יותר טריה ופחות משושמת מבחורות של 500 וזאת עקב השוק המצומצם אליו היא פונה (אלא אם היא מפרסמת גם במספרים אחרים וזאת בהתאם לפרייאר שיהא תופסת....)
הכל מכל כל....
פרטית ב 1500 שח
3לכמה זמן היא מוכנה להיפגש?
אם היא מוכנה בסכום הזה לבלות איתך כמה שעות, יש מצב שזה שווה את זה. אם זה 1500 לשעה אז לדעתי זה לא שווה.
אם היא מוכנה בסכום הזה לבלות איתך כמה שעות, יש מצב שזה שווה את זה. אם זה 1500 לשעה אז לדעתי זה לא שווה.
פרטית ב 1500 שח
5לפי נסיוני הבנות של 500 ש"ח הן ברוב המקרים לא איכותיות (או, חלילה, לא חוקיות), כי אחרת כבר היו מעלות את המחיר. בסקאלה האיכותית יותר (נניח אלכסנדרה, גילי, מירי וכו') אתה כבר מדבר על 600-700 לשעה, כך שההפרש כבר לא גדול. 1500 לשעתיים זה לא מעט, אבל זה עדיין בתחום הקביל. אני מבין שהיכרת אותה בדרך אחרת (לא בעקבות פנייה לשירות) ואז נדלקת עליה. אם היא נשמעה לך אמינה, יכול להיות שזה דווקא מקטין את הסיכון, מאשר להזמין מישהי אלמונית לגמרי ולבכות "רק" על 1000 ש"ח. אם יש לך קשר אישי איתה אולי תשוחח איתה עוד קצת ותתאם ציפיות. אולי תבקש להיפגש קודם על כוס קפה בלתי מחייב, ותראה אם היא מתאימה לך. כדאיות המחיר היא לא משהו שאפשר להעריך מראש, אלא רק בדיעבד.
בהצלחה.
בהצלחה.
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!
פרטית ב 1500 שח
6זה סדר גודל של 750 לשעה... ביחס עלות - תועלת זה לא מי יודע מה אבל הכיס שלי ושלך לא שווים, אם הסכום לא נורא לך, לדעתי עדיף לסגור עם אחת מיקירות הפורום על כמה שעות - לטעמי התמורה תהיה יותר טובה.