כ האם לשנות את דפוסי ההתנהגות כתוצאה מכמות הסודנים? - סקס אדיר

האם לשנות את דפוסי ההתנהגות כתוצאה מכמות הסודנים?

1
אני רוצה להעלות נושא מאד חשוב לדיון. נושא שהוא בנפשנו ולא ראיתי שמישהו התייחסת לזה עד היון.
מדובר בנושא ההתנהגות שלנו כצרכנים בעקבות התפשטות תופעת הסודנים בדרום תל אביב, בלי שום קשר לגזענות

יש התגברות רבה מאד של פליטים / מסתננים מסודן

אני בטוח שהפליטים האלה צריכים להתפרק מינית איפה שהוא..

אז יש לי שתי שאלות

א. לא ראיתי שיש עליה במספר זונות הרחוב.כי זה משהו שהיה מתבקשכתוצאה מהעליה בכמות הגברים באזור דרום תל אביב והתחנה המרכזית . האם מישהו מודע לשינויים כלשהם

ב. אם הסודנים משתמשים בנערות העובדו הקיימות.. הכאם לדעתכם אין כאן סכנה של התפשטות של מחלות ? כי הרי ידוע שיש תפוצת HIV רחבה באפריקה. וברור לכן שמגיעים הרבה חולים כאלה לישראל. ואם המסתננים האלה מגיעים לזונות הרגילות בדרום תל אביב, אז הם מעלים את הסיכויים בענייני מחלות..

ולאחר מכן.. אנחנו מגיעים לאותן בחורות... וגם לבחורות אחרות.. ובסוף כולנו בסכנה הרבה יותר גבוהה..

מה דעתכם?

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

3
ומי שהעלה את שיעור מקרי האונס,הם בעיקר האריתראים (אשר נחנו בעזות מצח,ובבטחון עצמי מופרז בניגוד לסודנים)
הסודנים כביכול באו לבקש מקלט,על הדרך למצוא עבודה ולהקים בית בישראל
+כמה צאצאים,לאחר מכן כאשר יולדו לא יהיה ניתן לגרשם
עד כמה שזה נשמע קיצוני,איך אמרה ח"כ מירי רגב
"הם כמו סרטן שמתפשט בקרבנו"
הם אפילו הגיעו לפ"ת
צריך להעלות אותם על מטוס חזרה לארצם

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

5
תודה על התגובות.. אבל אף אחד לא מתייחס לעניין הHIV...
כי לפי דעתי, כמות כזאת של מסתננים, חייבת להעלות את רמת הצריכה של שירותי מין בתשלום

היות והחברה האלה מסתובבים בעיקר בתחנה המרכזית ובדרום תל אביב, אז זהו כנראה גם המקום שבו הם צורכים מין בתשלום

היות ואני מכיר פה ושם את העוסקות בתחום הזה בתחנה, אני יודע שהקונדום הוא לא תמיד האופנה האחרונה שלהן..

והיות ואני יודע שהמון חברה כאן מבקרים גם באזורים האלה.. וגם באזורים אחרים..

השאלה המתבקשת היא ...

האם אין כאן מצב שיגרום לתחלואה בקרבנו.. צרכני המין בתשלום

לדעתי..

אנחנו נמצאים בתקופה מאד מסוכנת וכל אחד צריך לחשוב טוב טוב על מעשיו

לקחת קצת אחריות ולהבין שהמצב הוא לא כתמול שלשום

7

כאשר חושבים על זה לעומק...

מתברר שהאוכלוסיה שאנחנו חשופים אליה, היא הראשונה להיות בסכנת הדבקות..
מה דעתכם? אתם חושבים שצריך לפרוש מהתחביב הזה ?
זה בכלל אפשרי... למרות הסכנות?

8
סטטיסטית לא רק שמקרי האונס לא עלו משמעותית, אלא שמעורבות מסתננים/מבקשי-מקלט בעבירות מין היא משמעותית פחות מהשיעור שלהם באוכלוסיה. ישראלים אונסים הרבה יותר ממבקשי-מקלט.

לגבי מחלות - מי שיש לו שפעת נמצא בהסגר. שיעור HIV בקרב מבקשי מקלט מסודאן/אריתריאה בישראל נמוך מ- 2%. זה הכל.

כל השאר - גזענות.

"אשר לדגש הרב שנתנו לאחרונה רוב כלי התקשורת למעשי האונס שעשו פליטים או מהגרי עבודה: אי אפשר להתעלם מכך שמעשי אונס שעושים גברים ישראלים יהודים אינם תופסים אותו נפח של כותרות, וזאת בלשון המעטה. כי בעצם, זה ממש נוח להדגיש שזה "הם" שאונסים, חיות האדם האלה, "הם" שאינם "אנחנו". הרי גברים יהודים ישראלים, כידוע, אינם אונסים. אונס הרי מתבצע בחושך, על ידי זר בלתי מוכר, חשוך בעצמו.

זהו, שלא. לפחות 80 אחוז ממעשי האונס נעשים על ידי אדם מוכר לנאנסת. ברוב הגדול של המקרים, זה לא "הם". אלה "אנחנו". אבל למה להתמודד עם הבעיה האמיתית אם אפשר להשליך אותה על הזרים האלה, לגרוף הון פוליטי דרך הפחדה, התססה וגזענות ולמנוע שינוי עמוק ויסודי בתרבות האלימה כל כך שאנחנו חיים וחיות בה."

redone2012-05-27 02:02:27

9
redone-עיתון "הארץ"..
אתה לא רציני
וחוץ מזה ,זו בכלל לא הנקודה,מדינת ישראל שייכת לעם היהודי
וכל הסודנים ושאר הפליטים ממש לא שייכים לא"י( למה רק אנחנו פילטר של מדינות עולם 3?)
אט אט אנחנו מאבדים את הארץ שלנו
ובקצב הזה נהפוך להיות "מיעוט יהודי"
יש לך פתרון,איך בדיוק מונעים שינוי עמוק ויסודי בתרבות האלימה כל כך שאנחנו חיים וחיות בה?
היית מעוניין לשמוע,
תודה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”