רציתי להודות לכם על הרגעים הקסומים שעברתי בעקבות פוסטים נפלאים שאנשים יקרים כתבו כאן, על המידע היקר שקיבלתי כאן ועל הבחורות הנפלאות שהכרתי דרך הפורום הזה, אשר תרמו את גופן ונפשן לכל הגחמות המיניות שלי.
למדתי על עצמי המון ותוך כדי התפתחות הדיונים בפורום ניסיתי גם לתת משהו מתוך השקפת עולמי ולתרום את שני הגרוש שלי לעולם האפל הזה שאנחנו נמשכים אליו כמו זבובים לחרא.
אני מודה לאלוהים על בריאותי הנוכחית, מפני העולם האפל הזה הפך למסוכן מדי עבורי. כפי שאני מנתח את המצב, זה רק עניין של זמן עד שהייתי חוטף מחלה איומה.
כל הדיווחים על בחורות שעושות סקס בלי גומי והעובדה שהבחורות האלה הופכות להכי פופולריות בסביבה, ביחד עם שילוב הזה של צרכני מין שעוברים מבחורה לבחורה, בשילוב עם העליה הדרסטית בגילוי מקרי HIV בקרב משתמשות כבדות בתמ"י (שחברים כאן פוקדים על בסיס קבוע)... כל זה בשילוב עם הסודנים של דרום תל אביב שנושאים מחלות לא פחות חמורות כצהבת (דוחו"ת של משרד הבריאות לא מפורסמים מטעמי פאניקה ציבורית)
כל הסיבות האלה הביאו אותי למסקנה שעולם צרכני המין הפך לפצצת זמן מתקתקת, שאני לא רוצה להיות חלק ממנה.
לא כתבתי את הדברים האלה מייד כשנפל לי האסימון, אבל בהחלטה מודעת כבר יותר מחודשיים שלא פקדתי בחורה עובדת ולכן אני מרשה לעצמי לכתוב לכם ממקום הרבה יותר בטוח כלפי עצמי.
כמובן שעניין הצורך במין לא פחת, אבל בהחלטה מודעת הצלחתי לפני כשבועיים גם להכיר אשה מופלאה, אשה נשואה שחיפשה מאהב מפני שהיא צריכה מין לא פחות ממני, מין נפלא, קינקי, סוחף ומדהים.
השילוב של כל זה מביא אותי לפרישה מודעת מהפורום.
כמובן שקיים הצורך לדעת מה קורה בשוק, מה חדש, איזה מעסה הפרופסור יגלה השבוע ואיזה ניק קישקשטא יחשוף לעיני כל...
אבל הכל מתגמד לנוכח ההבנה לאן עולם צרכני המין הולך, ביחד עם העולם החדש שבו אני מבלה בערך פעמיים בשבוע בסקס מטריף של כמה שעות, סקס שגורם לי למחשבות שהתקפת הלב בדרך...
תודה על הכל ומקווה לא לחזור לכאן יותר.
בימים הקרובים אחזור לכאן לקרא תגובות לפוסט הזה, אבל לאחר מכן אפרד באהבה על כל מה שנתתם לי.
והכי חשוב - להשאר צעיר לנצח
http://www.youtube.com/watch?v=t1TcDHrkQYg