כ למה גברים הולכים לזונות? - סקס אדיר

למה גברים הולכים לזונות?

1
ישבנו, לפני כמה זמן, כמה חבר'ה, כולנו זוגות נשואים, ומפה לשם התפתח דיון על "למה גברים הולכים לזונות?", מה מושך כל כך בללכת לזונה, מה גורם ללקוחות לשלם על סקס בזמן שחלקם נשואים או עם חברה (כלומר יש להם סקס פחות או יותר זמין), ובכל מקרה, זה לא ממש קשה למצוא סטוצים שהם עם נשים **לא עובדות**.

כמובן שאני נאלצתי לשחק אותה לא יודע ולא מבין (LOL) אבל השאלה נשארת:

מה הן הסיבות שגברים הולכים לזונות?

אני אכתוב את הסיבות שלי בהמשך, לאחר שיהיו כמה תשובות.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

למה גברים הולכים לזונות?

5
"כמה אפשר לאכול סטייק אנטריקוט? מדי פעם צריך איזה פרוסה עם שוקולד"

אייל גולן
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

למה גברים הולכים לזונות?

6
טוב, אז כנראה, שאולי, יכול להיות, שקצת "הכוונה" לא תזיק פה.

השאלה עניינה אותי באמת ולכן עשיתי קצת חיפושים באינטרנט ודיברתי בפורומים אחרים (בינלאומיים בחו"ל).
עיקר התשובות (אם לסנן את התשובות הציניותמתחכמות) היו אלו (ולא לפי סדר כלשהו):

1. גיוון. נמאס לזיין אותה אישה כל הזמן. אבל זה לא מצדיק לשלם על הסקס, את זה אפשר לקבל גם בחינם, די בקלות.
2. לקבל "שירות" שלא מקבלים "בבית". אנאלי, רימינג, כל מיני פוזות ואקטים שנשים לא תמיד אוהבות ומוכנות להם, ואילו זונה, תמורת אתנן מתאים, מסכימה.
3. חוסר זמינות לסקס. אנשים שלא נמצאים מספיק זמן במקום אחד כדי ליצור קשרים עם נשים שיובילו לסקס. ימאים, אנשי עסקים מסויימים, וכו'. או, באותה מסגרת, אנשים חסרי כישורים חברתיים שלא מסוגלים ליצור קשרים "נורמליים" עם נשים.
4. אין צורך ב"השקעה". כשאנחנו עם זונה לא ממש איכפת לנו אם טוב לה או לא, אם היא נהניתגומרת או לא, עיקר העניין זו ההנאה שלנו , כמשלמים, ולא שלה כנותנת שירות.
5. שמעתי גם את הבא: "לזיין זונה זה כמו אוננות משודרגת, זו לא בגידה באישה החוקית". אז במקום לאונן מול פורנו מאוננים בתוך זונה, ומכיוון שאין שום מעורבות רגשיתנפשית, בניגוד לרמן מחוץ למסגרת, אז אין בזה בגידה.
6. תחושת שליטה. כשאנחנו עם זונה אנחנו קובעים את מהלך העניינים, אנחנו קובעים מי-מה-מתי-איך, אנחנו "מנהלים" את הזיון (כל עוד זה לא מתנגש בעקרונות הפנימיים של הזונה).

היו עוד אבל אלה הסיבות עיקריות.
אתם מתחברים לזה? אתם רואים את עצמכם מתאימים לאחת (או יותר) מהסיבות שהזכרתי?

אני - רואה את כולן, פרט ל (3) כתקפות עבורי, במידה זו או אחרת.

למה גברים הולכים לזונות?

9
זו לא תשובה. גם השכנה שם, ואני מניח שאתה (בכל אופן רובינו) לא מזיינים אותה ואפילו לא מתחילים איתה. למרות שהיא שם.

שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”