מתוך הכתבה:
כ-600 מפגינים בתל אביב בעקבות התאבדותה של אשה בזנות
מותה של "ג'סיקה" בשבוע שעבר עורר התארגנות ציבורית יוצאת דופן, בעוד שבית הבושת שבו הועסקה ממשיך לפעול. חברתה: "מקווה שזה צעד ראשון בשינוי היחס לזנות בציבור"
http://www.haaretz.co.il/news/education/.premium-1.2713463
הפגנה בעקבות התאבדותה של ג'סיקה
2או.קיי.
אז אנחנו יודעים שיש בישראל 600 פמיניסטיות..
ביג דיל!
(למעשה - פחות. כי בתמונות ההפגנה נראים גם גברים)
המגביה עוף - ירחיק ראות
3ה-600 האלו בטוחות שזכותן להחליט לגבי 15000 נשים שהן רואות בהן מפגרות שלא יכולות להחליט על גורלן.אכן דמוקרטיה.
4סתם היום נתקלתי במקרה בדיון בערוץ 2 לגבי מיסוד הזנות.
ואחת הטענות נגד המיסוד ובעד הפללת לקוחות הייתה שאם נשאל ילדים בבית הספר האם הם ירצו להיות זונות שהם יהיו גדולים התשובה תהיה שלילית וכמעט ואף אחד לא באמת רוצה לעסוק בזנות.
זה אולי הטיעון הכי אינפנטילי ששמעתי נגד מיסוד הזנות, מעניין אם זה תקף גם למקצועות אחרים כמו מנקי רחוב וסבלים, אני בטוח שגם הם היו מעדיפים לעסוק במקצוע אחר ולכן אני בטוח שהפמיניסטיות שטוענות את הטיעון האינפנטילי הזה, מנקות את הרחוב שלהן בעצמן וסוחבות רהיטים חדשים בעצמן וללא סבלים כי הרי הן לא תרצנה לנצל גברים, לא?
כמה צבועים אנשים יכולים להיות, לא להאמין....
ואחת הטענות נגד המיסוד ובעד הפללת לקוחות הייתה שאם נשאל ילדים בבית הספר האם הם ירצו להיות זונות שהם יהיו גדולים התשובה תהיה שלילית וכמעט ואף אחד לא באמת רוצה לעסוק בזנות.
זה אולי הטיעון הכי אינפנטילי ששמעתי נגד מיסוד הזנות, מעניין אם זה תקף גם למקצועות אחרים כמו מנקי רחוב וסבלים, אני בטוח שגם הם היו מעדיפים לעסוק במקצוע אחר ולכן אני בטוח שהפמיניסטיות שטוענות את הטיעון האינפנטילי הזה, מנקות את הרחוב שלהן בעצמן וסוחבות רהיטים חדשים בעצמן וללא סבלים כי הרי הן לא תרצנה לנצל גברים, לא?
כמה צבועים אנשים יכולים להיות, לא להאמין....