כ ניקה שהייתה פעם בבת-ים - סקס אדיר

ניקה שהייתה פעם בבת-ים

1
למי שזוכר ניקה שהיתה בבת ים בקיץ רוצה לחזור לשבועיים באמצע נובמבר בתור עצמאית.

להלן הלינק עליה מהקיץ:בלי לינקים ! תפרסם / תדווח - נתיחס .
בכל מקרה ברצוני לעזור לה אבל אני לא סרסור אז רוצה להתייעץ אתכם.

האם עדיף לה להשכיר מקום לארח או לגור באיזה חדר ורק להיפגש אם לקוחות באיזה מלונית? האם הייתם מעוניינים באופציות כמו שעה/שעתיים/4 שעות/לילה שלם? איפה כדאי לפרסם ומה היא עושה כשהיא לא יודעת עברית בכלל והאנגלית שלה רעועה? היא דוברת רוסית כמובן

אני בעיקר דואג שמישהו ינצל אותה או יפגע בה או ישדד אותה. איזה עצה אפשר לתת לה להנמיך את הסיכוי שמשהו רע יקרה לה כיוון שהיא בעצם לבד?

אשמח לקבל עצה או בפרטי או בשרשור זה.

ניקה שהייתה פעם בבת-ים

3

אם היא באה רק לשבועיים, ודוברת רוסית בלבד - תהיה חייב לעזור לה במידה רבה.
נראה לי:
לשכור מלונית. לארח ולישון שם. לתאם כוונות עם בעל המלונית.
בפרסום - לרשום שיש לשלוח הודעות וואטס-אפ אחרי תרגום לרוסית.
פעילות - שעה. מי שירצה יותר יבקש, אבל לא לבנות על זה.
לשכנע אותה להרחיב את ה'רפרטואר'....

המגביה עוף - ירחיק ראות

ניקה שהייתה פעם בבת-ים

5
אני לא זוכר איך היא היתה ואים הייתי אצלה.
אבל אם היא היתה בסדר,אז לדעתי אם היא באה לשבועיים,מספיק אפילו שפה בפורום החברה יקבלו מידע בפרטי מאחד לשני,ויהיה לה מספיק עבודה
נשים אי אפשר איתם ,אי אפשר בלעדיהם...

ניקה שהייתה פעם בבת-ים

6
תודה לתגובות.

שמחה זה בטוח לא היא כיוון שהיא נמצאת כרגע בבית ברוסיה.
יטיל אפשר לעצור קשר עם וורה?
ואיצטגנין, האם הכוונה היא שכל בעל מלונית עוסקת בסרסור זונות? אם היא תעשה דבר כזה עדיין תוכל לשלוט בזרם הלקוחות. היא לא רוצה יותר משלושה או ארבעה כל יום. היא סגורה על תל אביב כי בת ים היה משעמם לה.

ניקה שהייתה פעם בבת-ים

7
[QUOTE=southman]
ואיצטגנין, האם הכוונה היא שכל בעל מלונית עוסקת בסרסור זונות? אם היא תעשה דבר כזה עדיין תוכל לשלוט בזרם הלקוחות. היא לא רוצה יותר משלושה או ארבעה כל יום. היא סגורה על תל אביב כי בת ים היה משעמם לה.[/QUOTE]

צריך להגיע להבנה של בעל המלונית שתהיה קצת 'תנועה' של מבקרים לחדר של העלמה.
ולקבל הסכמה שבשתיקה.
אין צורך להגיד את המילה המפורשת...
המגביה עוף - ירחיק ראות

ניקה שהייתה פעם בבת-ים

8
[QUOTE=southman]
למי שזוכר ניקה שהיתה בבת ים בקיץ רוצה לחזור לשבועיים באמצע נובמבר בתור עצמאית.

בכל מקרה ברצוני לעזור לה אבל אני לא סרסור אז רוצה להתייעץ אתכם.

האם עדיף לה להשכיר מקום לארח או לגור באיזה חדר ורק להיפגש אם לקוחות באיזה מלונית? האם הייתם מעוניינים באופציות כמו שעה/שעתיים/4 שעות/לילה שלם? איפה כדאי לפרסם ומה היא עושה כשהיא לא יודעת עברית בכלל והאנגלית שלה רעועה? היא דוברת רוסית כמובן

אני בעיקר דואג שמישהו ינצל אותה או יפגע בה או ישדד אותה. איזה עצה אפשר לתת לה להנמיך את הסיכוי שמשהו רע יקרה לה כיוון שהיא בעצם לבד?

אשמח לקבל עצה או בפרטי או בשרשור זה.

=============================================================

איש הדרום , אנחנו נשמעים / נראים /מובנים לך כאילו אנחנו סרסורים ???
אנחנו בסה"כ חבורה של אנשים אנונימיים שאוהבים לזיין נערות ליווי !
בא לך להיות סרסור ? בהצלחה ! לא קשור אלינו...ולא על חשבוננו .
אני מעביר את הדיון המטופש הזה לקשקשת . rd06

[/QUOTE]

ניקה שהייתה פעם בבת-ים

9
אני לא מבין את הטון שלך וחושב זה הדיון הזה הרבה פחות מטופש מהמון דיונים בפורום.

היו כמה דיונים שמשתשים דנים על הנושא כמה לבקש ונותים עצות על מה הגיוני ולא הגיוני. אני רואה בדיון זה הזדמנות לחברי הפורום לתת את העצות שלהם בתקווה שהעלמה הזו תקשיב ובסוף כולם מרוויחים. לא בא לי להיות סרסור ולכן אני לא קובע. אני לא ממציא סיפורים יחצניים ועושה תרגילים לשבח מישהי לעמוד שלם ובסוף להכניס משהו כמו ״אולי היא לא מלכת היופי״. אני מצהיר אני לא משלם יותר צ-400 שקל ואז מקדם מישהי שגובה 400 ל-40 דקות שבעיניי תמוה.

אני חשבתי שהפורום כאן להשפיע אבל כשמישהו כמוני נותן הזדמנות לחברי הפורום להשפיע, פתאום זה ״מטופש״. לא הגיוני.

מה גם שכתבתי לאדנינסטרטור איך ואם מישהי יכול לפתוח שרשור חדש באנגלית או רוסית בלבד בחלק של המודעות לבחורות עצמאיות, ואף אחד לא חזר אלי אז פתחתי שרשור זה. קבר קיבלתי תגובות בפרטי שאעביר לה לשיקולה בלבד. בעיניי זה תורם יותר מכל היחצנות כאן שגרמה ללא מעט נפילות בשבילי ובשביל אחרים.
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”