כ וואלה צ'אט - ניסוי מעניין - סקס אדיר

וואלה צ'אט - ניסוי מעניין

1
אהלן חברים, אחרי שחבר אמר לי שוואלה צ'אט זה 90 אחוז גברים וגם השאר לא משהו החלטתי לערוך ניסוי קצר.

קראתי לעצמי "תמיכה מהשרון" ותכננתי לשלוח הודעות לגברים...כמובן שלא היה צורך כי תוך 5-8 דקות הופצצתי בכמה עשרות הודעות.

שלחתי להרבה את הניסוח "שעה אצלי 1000 שקל צעירה 27 בלונדינית רזה סקסית פינוק אש ממוצא רוסיה" וישר הסכימו.
החלטתי לעלות מדרגה ושלחתי את אותו משפט ב2000 שקל לשעתיים, אך אמרתי מציצה עם גומי ללא נשיקות וללא אנאלי עד שעתיים.
להפתעתי גם לדיל ה"מטורף" הזה היה מענה חיובי.

חברים, נכון שהמבחר דל, אבל בואו לא נהיה פראייאים, זורקים את הכסף, ישר הודעה ראשונה כותבים מוכן לשלם 2000 שקל, כולל כמה שהגדילו לעשות ושלחו לי את מס' הטלפון שלהם ואחד שנידב את הפייסבוק.מבולבלמבולבלמבולבל

מעבר לפראייריות המוגזמת והעלאת המחירים בתחום, תחשבו שמדובר בשודד/מחבל/חוקר פרטי שאוסף עליכם מידע/סחטן שאוסף עליכם מידע.

נהגו בחוכמה ובזהרות, הניסוי נגמר יחד עם החבר אחרי 10 דקות, כאשר תכננו מראש שעה שלמה.

קוריוז - אלוף האלופים ששלח לי "רוצה תמונה שלי עם השטרות 10 שטרות של מאתיים מתניע ובא"Dead

וכל מי שרוצה להרגיש כמה אנחנו פראיירים ומציפים את השוק - ערכו ניסוי דומה למשך כמה דקות....מאיר עיניים

3
חחח אחח צ'ארמר
יפה אבל יפה אחי
בתכלס מסכים איתך.. גבר פשוט נהיה עיוור כלכלית ועיוור בכלל
ואין ספק שאנשים לא מבינים ומחשבים צעד אחד קדימה בכל הנוגע
לדיסקרטיות וחייהם האישיים.

גדולים ממני כבר אמרו.. שהזין עומד השכל...

5
אכן, כשהזין עומד השכל בתחת וגם אני נפלתי בעבר לא מעט, אבל עלסכום של 200 גג 300, אצל בנות של 400-500 לא נפלתי כלל כי אני הולך רק לקבועות...אבל להציע לי 2000 שקל? להסכים לתנאים של לא ולא ולא ב2000 שקל? ובהודעה הראשונה לשלוח לי פייס פרטי אישי ופעיל עם הצעה ל2500 שקל?

אנשים מתחרפנים לגמרי נפלו על השכל, אתה חרמן לך לזונה תפרוק...יעבור לך החרמנות ותחסוך 2000 שקל.

6
פעם נכנסתי לצאט עם כינוי מהסוג תומך באר שבע ובטעות בחרתי שאני אישה ולא גבר. תוך דקות קיבלתי מלא פניות. מה שמצחיק הוא שרוב הפונים היו מאזור המרכז ואפילו היו כמה מהצפון מה שמראה לדעתי שרוב הפונים בכלל לא רציניים.

7
[QUOTE=הלקוח]פעם נכנסתי לצאט עם כינוי מהסוג תומך באר שבע ובטעות בחרתי שאני אישה ולא גבר. תוך דקות קיבלתי מלא פניות. מה שמצחיק הוא שרוב הפונים היו מאזור המרכז ואפילו היו כמה מהצפון מה שמראה לדעתי שרוב הפונים בכלל לא רציניים. [/QUOTE]

או שלחילופין זה מחזק את צ'ארמר ומראה שהם מוכנים גם לנסוע רחוק פרט לעלות המופרזת...

9
ואסור לשכוח, שהישראליות ברובן לא מיניות במיוחד. מדובר בבחורות הכי שמרניות בעולם המערבי. מניסיון!
מחושבות ולא זורמות.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

10
[QUOTE=LevZahav]ואסור לשכוח, שהישראליות ברובן לא מיניות במיוחד. מדובר בבחורות הכי שמרניות בעולם המערבי. מניסיון!
מחושבות ולא זורמות.

[/QUOTE]

הן לא יודעות/רוצות לשרת/לענג
זה מעבר ל"כבודן"
זו המנטליות של הצבריות
אבל לדרוש ולדרוש סכומים.. בזה הן אלופות עולם
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”