כ מכירים את זה ש: שרשור דורש תגובות - סקס אדיר

מכירים את זה ש: שרשור דורש תגובות

1
כירים את זה ש :

1.אתה מתכתב עם זונה בווסטאפ ופתאום היא חוסמת אותך ?? את רצינית?? מה חסמת אותי?? כל שאר הלקוחות שלך הם ראשי ממשלות???
2.קבעת עם אחת מהשוות יותר לשעה מוקדמת,מתרץ תירוצים לכולם מפנה לך שעה + וכבר מוכן להפרד מסכום לא קטן...יושב באוטו כמו מסכן והטלפון שלה כבוי..שולח 2000 הודעות -נאדה!! לך תזדיין....ומה תעשה בדיוק?? תתלונן בשירות לקוחות?? חחח
3.שאתה נמצא אצלה..לקחת שעה - הטלפון שלך בצד כל הזמן רוטט - כל העולם מחפש אותך דווקא עכשיו...ומי הכי??
ושאתה כבר מסיים ממציא תירוצים עלובים למה לא היית זמין וכולך לבן ורועד
ואם אשתך שואלת איפה היית - איפה הייתי???? את באמת רוצה לדעת??!!! אצל אחת שלא נרדמת וגם מידי פעם מוצצת לי.. כי אני קצת אדם קדמון וצריך את זה....גם אם לא בא לך
4. יותר גרוע - שהבת זונה עונה לטלפון כאילו דאאא??!!!!! מה עכשיו? אני בתוכך מטומטמת ונראה לך שאני עוצר??!!! בלאט
5.שאתה מזיין בדוגי ..ובגלל התנוחה פתאום עולה לך גל ריח מסריח ובשניה נופל..מקפל מקלחת וביי
6.שאתה עולהיורד מכל הרחובות והמקומות המצחינים והעלובים שהן בוחרות לשכור דירה שם וזקנה או בחור שואלים אותך - לאן זה?? לאן?? אני מחפש את (כוס אמ אמ אמ אמק ערססס את מי אני מחפש בדיוק)
ותמיד תמיד המקלחת או שבורה או שאין מים או שאין ברז או שאין זרם ,מתקלח כמו הומלסססס ועוד משלם 500 שח חחח במלון בתל אביב היית צורח כמו מטורףףף אין לי מים!!!!!! וכאן - מקלח כמו כלב במים קרים וסותם את הפה ,כמו קודם חייג לשירות
7.תודו כולכם - נכון שאתם נכנסים לאוטו אתם הופכים להיות סוכני מוסד ובודקים שאף אחד לא עקב אחריכם ומצלם??!! חחחחח
8.ואם כבר מקלחת - פתאום היא צצה לאחת משותפת,עופי מכאן תני לי לסבן את עצמי טוב טוב אני לא מכיר אותך....
9.הכי גרוע באת חרמן מידי והחלטת (שוב!!!!!) שאתה יורד לה...במקלחת אתה מסבן את הפה בכל הסבונים שיש לה את השיניים את השפתיים משפשפפפפפ בלי סוף....מתפלל לאלוהים שלא יצוצ לך כלום.
10.אלוהים לא שמע - צצ לך פצע מגעיל על הפה ועל הזין קובע רופא עור,התור הפנוי עוד חודשיים אחלה...עד אז אני גרוש או מת ממחלה...בעצם עדיף למות ממחלה
11.תודו כולכם 2 - שאתם יוצאים מהבית לסרט אתם מתלבשים בערך 10 דק..קמים לעבודה מתלבשים בערך 20 דק ..סיימתם מס שני אצל זונה תוך 4 שניות אתה במדרגות לבוש כמו דוגמן רק תני לי לעוףףףףףף

מצחיק שיכול להיות שאחי,חבר הכי טוב שלי,גיסתי או השכן מלמטה קורא את זה...ולא משער שזה אני
תגובות יתקבלו בברכה
לכו תזיינו
מה לעשות? לעסות
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”