[QUOTE=הבוס]היום חשקה נפשי במשהו מיוחד ולא שיגרתי - לא עוד סתם זיון רגיל אלא משהו שאח"כ אפשר להזכר בו עם חיוך מסופק. התקשרתי לשרון וביקשתי פרטים ואחרי שסיימה לתת פרטים אמרתי שאני רוצה משהו לא שיגרתי ואם אפשר אז אני יספר לה בטלפון במה בדיוק אני מעוניין. אמרה לי בסדר וסיפרתי לה שיש לי פנטזיה שאני יהיה הבוס והיא תהיה המזכירה שלי שאני מפתה אותה ואחרי שהיא דוחה אותי בטענה שהיא נשואה והיא לא רוצה לבגוד בבעלה אני מצליח לפתות אותה ואנחנו מזדיינים וכשאני עומד לגמור היא צועקת לי " כן כן יש לך זין גדול" ( זה מחרמן אותי לאללה) . אחרי שהיא שמעה את מה שסיפרתי לה אמרה שהיא לא עושה משחקי תפקידים כך שאין לה ניסיון אבל אמרתי לה שככה זה יהיה יותר אמיתי ואם היא מוכנה לנסות אז אני מיד יגיע. הסכימה וכעבור כחצי שעה הייתי אצלה. הייתה לבושה בחצאית מיני מה שבדיוק התאים לפנטזיה שלי . יש לה שולחן מסג' כך שהיה אפשר לשים לידו כיסא שזה כאילו המשרד שלי והיא התמקמה בסלון כאשר אני כל הזמן קורא לה להביא לי "מסמך" זה או אחר כאשר כל פעם אני מכניס יד מתחת לחצאית הקצרה שלה ונוגע לה בכוס או מכניס יד מתחת לחולצה וממזמז לה את החזה וכל פעם " לפי התסריט " היא מזיזה לי את הידיים ואומרת " לא לא אני נשואה" או " לא לא בעלי יכעס" וכד' . בשלב מסויים כבר הייתי חרמן והיא הבינה שהגיע הזמן להכנע ואחרי שהפשטתי אותה ומיזמזתי לה את החזה ביד ושיחקתי בכוס ביד שניה שמתי אותה בדוגי וזיינתי אותה חזק וכאשר היא הרגישה שאני מתחיל לגמור צעקה " כן כן יש לך זין גדול" ואז גמרתי סופר חזק. מדי פעם צריך לעשות זיון לא שגרתי זה עושה לי אחלה מצב רוח
רציתי רק לומר שמשה קצב גמר קריירה על משהו דומה [/QUOTE]