כ להנהלה דחוף - סקס אדיר

להנהלה דחוף

1

שלום:
לפני כמה ימים המלצתי על בחורה ברחוב מסדה בחיפה הבחורה עבדה לפני שנה ברחוב ירושלים בחיפה והחברים היו מאוד מרוצים ממנה תוך כדי דיבור עם הבחורה שאלתי אותה אם היא עבדה לפני כן בחיפה והיא אמרה לי כן ברחוב ירושלים

השאלה שלי היא מדוע הורדתם את המודעה בסה"כ המלצתי עליה?

להנהלה דחוף

2

ההנהלה הזאת חובבנית, מורידה כל הזמן הודעות שלא ניראות לה בכל מיני טענות מוזרות...

החבר'ה החדשים שמנהלים את הפורומים כאן לא מבינים שהם הורסים לאט לאט את הפורום...

מעניין איפה זה יעצר...

להנהלה דחוף

3
ConneX ידידי המלומד,
תרשה לי לחלוק על דעתך.
יש לנו הנהלה מקצועית ומנוסה שבלעדיה האתר לא היה מתקיים ומשגשג.
דרך אגב, אף אחד לא מכריח אותך להיות באתר הזה.
אז אגמור בשיר מזמור

להנהלה דחוף

4

[QUOTE=maxmax]ConneX ידידי המלומד,
תרשה לי לחלוק על דעתך.
יש לנו הנהלה מקצועית ומנוסה שבלעדיה האתר לא היה מתקיים ומשגשג.
דרך אגב, אף אחד לא מכריח אותך להיות באתר הזה.
[/QUOTE]

מקבל את הדיעה שלך אבל לא מסכים איתך... ההנהלה הקודמת היתה יותר ליברלית לדעתי וההנהלה החדשה שבאה בינתיים לא יעילה... אגב, דנדין שפתח את הנושא הזה הוא לא היחיד שההנהלה מחקה/העבירה/חסמה הודעה שלו... גם לי הם עשו את זה ולעוד רבים וטובים...

בהחלט אף אחד לא מכריח אותי להיות באתר הזה, לכן אני גם לא ממהר לשתף מידע באתר הזה, אני רק קורא כאן, והכל כאמור בגלל ההנהלה

להנהלה דחוף

7

כמה תזכורות:

ההנהלה של הפורום איננה חלק מהאתר ואין לה עיניין במפרסמים של האתר/תחרות. יש לנו בהחלט עיניין שהפורום לא ישמש במה ליחצ"נים, מקדמי אתרים/תעבורה, בעלי כוונות זדון כלפי בנות ועוד ...

לפני שהשתלטנו על הפורום לפני כשנתיים לא הייתה שום הנהלה לפורום הייתה אנרכיה.

מי שמתלונן בד"כ, אלו בעלי עיניין שעיקר הפעילות שלנו מהפסקה הקודמת כנראה לא משרת את האינטרסים שלהם.

מומלץ לקרוא את הפורום הנוכחי

דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות
המקום שבו נכריז על עידכונים וחדשות וכמו כן נתקשר בינינו. כולל מידע על היסטוריית הפורום

כהתחלה מומלץ לעיין בדיון

הנהלה חדשה לפורום-המקום לדבר איתנו (זמני)

ומשם להמשיך.

כדי לקבל קצת יותר מושג ופרופורציה.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

להנהלה דחוף

8
[QUOTE=19LOLx8]

כמה תזכורות:

ההנהלה של הפורום איננה חלק מהאתר ואין לה עיניין במפרסמים של האתר/תחרות. יש לנו בהחלט עיניין שהפורום לא ישמש במה ליחצ"נים, מקדמי אתרים/תעבורה, בעלי כוונות זדון כלפי בנות ועוד ...

לפני שהשתלטנו על הפורום לפני כשנתיים לא הייתה שום הנהלה לפורום הייתה אנרכיה.

מי שמתלונן בד"כ, אלו בעלי עיניין שעיקר הפעילות שלנו מהפסקה הקודמת כנראה לא משרת את האינטרסים שלהם.

מומלץ לקרוא את הפורום הנוכחי

דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות
המקום שבו נכריז על עידכונים וחדשות וכמו כן נתקשר בינינו. כולל מידע על היסטוריית הפורום

כהתחלה מומלץ לעיין בדיון

הנהלה חדשה לפורום-המקום לדבר איתנו (זמני)

ומשם להמשיך.

כדי לקבל קצת יותר מושג ופרופורציה.

[/QUOTE]

העניין הוא שאין לכם מושג איך לזהות ספאמרים/מזיקים לבנות/יחצ"נים/ מקדמי אתרים וכו... ובגלל הסיבה הזאת אתם מוחקים כל הודעה שנראית לכם חשודה, מה שמוריד באופן אוטומטי את הרצון להיות בפורום הזה...

היתה כאן אנרכיה לפניכם? חרטא ברטא, הפורום רק פרח ושגשג, בעיקר הפורום החיפאי. אל תנקבו במילה המאוד קשה הזאת 'אנרכיה'...

ושלא נדבר על זה שבן אדם בא וכותב הודעה בפורום מסויים, אתם מעבירים לו על דעת עצמכם ומבלי להודיע לו את ההודעה לפורום "הרלוונטי", ואז הוא חוזר לפורום שבו הוא כתב את ההודעה ואין הודעה...

אבל זה בסדר, תמשיכו ככה... אתם עדיין חדשים ואתם רק מתלמדים...

אני אישית סולח לכם, בהצלחה.

להנהלה דחוף

9

לאדון ConneX הנכבד המוכשר ובעל הידע:

אתה מוזמן בזאת לפתוח פורום עצמאי משלך עם כל ידיעותיך ושלל כישוריך אפילו לא צריך תחבורה זולה כמו קונקס, ישנן פלטפורמות חינמיות רבות לשם כך. בפורום שתנהל כראות עיניך תוכל להחליט ככל העולה על רוחך ...

בהצלחה

אחד שחושב שיש לו זין גדול ונדמה לו שהוא מלטף את הזין הענק של עצמו אבל בעצם הוא רק מאונן ומשפיך למסך  של המחשב שלו

מההנהלה שאין לה שום מושג איך לנהל קהילות של עשרות אלפי חברים פעילים ואולי דווקא כן

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”