כ שדרוג האתר והפורום - דף 3 - סקס אדיר

שדרוג האתר והפורום

21
כדי לפתור את סוגיית דיווחי האמת לעומת קשקושים, אפשר שכל צופה בפוסט יוכל לתת לו ציון, ע"י לחיצה על כפתור, שייבחר בין דיווח לחפירה.
ואז, בהתאמה, לעשות אפשרות סינון רק למה שקיבל לפחות X ניקוד שמדובר בדיווח ולא בחפירה.

דבר נוסף, המטרה של האתר היא כמובן, בראש ובראשונה, לספק רווח למפעיליו.
לכן עולה כל הזמן הסוגיה של אם נשאיר דיווח לפרסום והדיווח יהיה שלילי המפרסמת לא תרצה לפרסם.
הדבר, כמובן , נכון.
אבל......
רק לטווח הקצר, זה נכון שלטווח הקצר מפרסמת עלולה לבקש להוריד את הפרסום,
אבל לטווח הארוך הפורום יוכל להיות עוגן לדיווחי אמת, מה שידרוש מהמפרסמות לתת שירות הוגן, מה שיגרום לצופי הפורום לקבל מידע אמין ונכון, מה שיכניס יותר צופים לפורום, מה שייגרום למפרסמות שעזבו להתחנן לחזור..... (אתה הבנת את זה שטקר ?)
הכל מכל כל....

שדרוג האתר והפורום

22
להסיר את מנגנון אישור הפרסומים זה ממש מקשה על אנשים לדווח בזמן אמת. לדעתי מנגנון הדירוג משתמשים ע"י אחרים יאפשר לדעת מי מדווח מספיק אמין כדיי לאפשר לו להגיב חופשי ולמי לא.
כלומר אם לאדם מסוים יש מספיק דירוגים אמינים הוא יכול לקבל אישור לפרסם חופשי ולא רק לאחר אישור מנהל

שדרוג האתר והפורום

23
שלום למנהלי האתר, בתור באר שבעי נכנס לפורום אני מוצא את עצמי לפעמים צריך לחפש המון זמן בכדי למצוא דיווח על העיר באר שבע מכיוון שרוב ההודעות ההן מהמרכז והסביבה..אני חושב שיהיה נכון לחלק את הפורום לפי אזורים..זהו דבר שיקל משמעותית על כולם כולל על המדווחים מהמרכז.

שדרוג האתר והפורום

24
שלום לאדמין,
הבעיה שמציקה לי היא איך לברור את הבנות שהן באמת פרטיות ולא עובדות דרך משרד.
וזאת בכל הקטגוריות הרלוונטיות גם של עיסוי וגם של יחסי מין מלאים.
כולנו אני מניח מכירים את המודעות של פרטיות שמתברר שהן קשורות למשרד או מתחלקות בדירה ומעסיקות
פקידה ואין שום קשר בין התמונות בפירסום למציאות.
לכן אני מציע להוסיף נושא שבו יפרסמו רק פרטיות בכל שרות שהן נותנות והמודעות יאומתו על ידי האתר.
וכמו כן שיהיה ניתן להגיב ישירות בחוות דעת בתוך הדף הנפתח שמקליקים על ההודעה שזה פחות מסורבל מלעשות חיפוש.
הגיע הזמן לתמוך בחוק אמינות בפרסום מהסיבה ששרותי המין הולכים ומתייקרים ולכן רבות האכזבות מהפירסומים על
פרטיות שאינן כאלה ומתמונות שבחיפוש מהיר ופשוט ברשת ברור שלא שייכות למפרסמת.
עדיין ישנן בודדות פרטיות ששמות תמונות אמיתיות, וזה בכל הקטגוריות אבל מספרן זעום ופוחת והולך כאשר אנו הצרכנים
משלמים במטבע הישראלי האמין והאמיתי ולא למשל בכסף של מונופול.
כמו כן לא ברורה לי הסיבה שאי אפשר לרשום לינקים מאתרים אחרים בטענה שאין לקדם אתרים אחרים. בעולם של ימינו
זה נראה לא לעניין ומיותר. לדעתי ביטול התקנה הזאת יועיל לאתר ויגדיל את מספר הנרשמים.
ןאחרון חביב. הרוב הגדול של הבנות מכירות את האתר. לדעתי יש ליצור קטגוריה של גברים ונשים שמחפשים/ות משהו מסוים
ולתת אפשרות לנשים העובדות להשיב להם.
בשורה התחתונה אמת בפרסום זה שם המשחק ןלדעתי האתר והפורום ימשכו עוד הרבה קהל ככל שהאמינות וההשגחה של מנהלי האתר
והפורום על אמינות הפרסום, תגדל. אין מקום לכך שתמונות יפורסמו כאמיתיות ללא אישור האתר.
תודה

שדרוג האתר והפורום

26
עוד הצעה: אפשרות לתייג מס' מצומצם של חברים בשרשור כמו בפייסבוק.
הצורך: נניח ואני כותב סיפור מין בהמשכים/מדווח מס ימים אחרי שהבטחתי לכמה אנשים שאדווח/רושם דיווח שיכול לעניין משיהו מסוים שאני יודע שמבקר הרבה במדינה הזרה/עיר הזו וכו'.

שדרוג האתר והפורום

27
אמנם יש את כללי השימוש בפורום כפי שנכתבו על ידי RD,אבל כדאי שהם יורחבו ושכל משתמש חדש יופנה אליהם.נכון שאני נאיבי ושישראלים לא קוראים הוראות כי הם יודעים הכל,אבל אפשר לנסות.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”