אין לי שום דבר וחצי דבר כנגד אף אחד מהמשתתפים פה, וגם מעולם לא היה לי,
אני מבקש סליחה אם מישהו נפגע ממני, וגם אם אחת מהבחורות שדיברו עליהן פה נפגעה ממני, אז סליחה,
אני חייב להגמל מהעולם הדפוק הזה שמגיל 16 (הפעם הראשונה עם זונה אצלי בבית בחדר, במיטה כשההורים שלי ולמעשה אף אחד לא היה בבית בסוף שבוע הזה) דרך הפעם הראשונה שחבר שלי הנקניק גילה לי ש"ליד מפגש שאול בראשון יש זונות" , ועד הפעם שלקח אותי בערב שבת קודש להסתובב בנווה שאנן לחפש זיונים בבתי זונות, נסענו במונית מרחוב הרצל, עד לתחנה מרכזית החדשה, ומשם הלכנו ברגל, והסתובבנו המון, מזל שזה היה בחורף אז חזרנו יחסית מוקדם הביתה גם,
ומאז התגלגלתי בעולם הזה, התאהבתי בזונות, ריחמתי עליהן, עזרתי להן, דיברתי איתן, אחרי שהקפצתי אותן עליי גם הקפצתי אותן הביתה,
אחת מהן אפילו הזמינה אותי אליה לביתה הפרטי,(רחוב הראב"ע תל אביב, ובטלפון זה נשמע כמו רחוב ערבה), לא אשכח את זה, עוד לפני ימי הוויז, וכמובן החרמן הקטן ותיקק עף על המציאה, (כמובן בתשלום) , אבל זו קפיצת מדרגה, זה היה שהייתי בגיל 20
הפעם הראשנה שפגשתי את מרינה של חזקיהו השמנמונת איזה כוסית , איזה גמירותמטורפות ,
ומרינה השניה שהיתה באיזור תחנה מרכזית החדשה ברחוב 1245 , איזה שם דפוק לרחוב, כאילו נגמרו האנשים שפעם עשו משהו בשביל המדינה, או שלא רצו לבעס אף אחד מהם , ולא שמו את השם שלו ברחוב של זונות ונרקומנים, מפאת כבודו....
גם מרינה השניה בזמנו הביאה אותי לבית שלה בבת ים , לא אשכח את זה, היא רזתה ונהיתה מכוערת קצת, וגם אני זוכר שראיתי אותה הולכת בראשון ברחוב זבוטינסקי, אני אז רכבתי על האופניים... איזה ילד... גיל 24 נראה לי, ליוויתי אותה עד לאוטובוס,
כמובן היה גם את לוינסקי 66 בשיא הדרו, שנפתח, איזה קלאס של מקום, אומנם 180 שקל שבשנת 2006 זה היה ה-מ-ו-ן!!! , אבל גם שם פתחתי מנושים למכביר,
הבית זונות העלוב בתחילת הר ציון, עם המדרגות עץ החורקות, זינתי שם את נטלי מס' רב של פעמים, ועוד אחת שהתעצבנה עלי שנכנסתי עם מישהי אחרת אחרי שהייתי איתה, היא ממש נעלבה, וכשיצאתי ראיתי אותה יושבת בלובי ממש כועסת , איזה מבט של רצח בעיניים היה לה עליי, ממש ביעסתי לה את התחת
הדירה בחזקיהו המלך, שפכתי שם צאצאים רבים,
בימי הזוהר בראשון,2002 רחוב הרצל 72, הדירה הדיסקרטית הראשונה שהייתי בה בחיים שלי, בגיל 17 ועשרה חודשים, עצוב ומדוכא בגלל שבחורה ששברה לי את הלב, וככה למעשה נשאבתי לעולם הזה,
לא רצו להכניס אותי לשם כי לא היה לי 18, אז הראתי לה בתעודת זהות שלפי התאריך העברי אני בן 18, אבל מה הגוייה הזו מבינה????? , בחג היין של אותה שנה, באתי לעלות להרצל 72 הלא הוא הסיוון, ואז ראיתי שם 2 בחורים, הם אמרו לי עזוב סתם מעאפן פה, ניקח אותך לעוד מקומות באיזור, וככה בתמימותי הלכתי איתם, והם גילו לי על הרצל 45, והרצל 28,
בסוףלא נכנסתי עם אף אחת
אבל שבוע אחרי זה הכרתי את אלונה בהרצל 45, שמנמונת מלאה, חזה גדול, חיוך טוב, פנים עדינות, מסתבר שהיא אמא לשתי ילדות, איזה בעסה בשבילה, אבל איזה פטמות וונטילים יאוואראדי!!!!!!!!!!!!!!
ואז גיליתי את נטשה עם השיער הקצר, שבזיון הראשון עשתה לי סרטים, אבל אחר כך חבל על הזמן, בגדתי באלונה בשבילה, הייתי מתקשר אליה וכשהיא היתה פותחת את הדלת הייתי מבקש להכנס בשקט שאלונה לא תראה, רק כדי לא להעליב אותה שאני כבר לא נכנס איתה, ממש הייתי נלחץ מזה כאילו היא אישתי שיושבת שם ואוי ואבוי אם היא תדע שאני מזיין מישהי אחרת......
אני זוכר את יאנה המלאה עם השיער החום, חזה מטורףףףףף , הראשונה שפתחה לי את הדלת אי פעם בהרצל 72, אח"כ טימטמתי את חבר שלי שיבוא איתי, כי הייתי חסר ביטחון, ועוד לא בן 18, יותר נכון 17 ו10 חודשים, איזה כוסיות היו אז.... אמאלההה
וכשהמקומות שם נסגרו ,גיליתי גם את הקוסמוי, והסנטו, והפרדייס, אחר כך היו גם מקומות בדיסקאונט סנטר, ומשם הפנו אותי לעוד מקום כמה בניינים משם, פשוט מדהים כל העסק הזה, הפרסום של הפרדייס הזה מטורף שלט ענק בבניין כאילו שמים זין על כל העולם ואחותו, איזה גקוזי היה להם שם, משהו מטורף , גם שם זיינתי מלא, שחכתי שמות, אבל זיינתי כמטורף שם,
הכי קטע שהיה להם בפרדייז מענה קולי , הקלטתי אותו פעם בטלפןו הישן, אבל הוא נדפק , ולא הצלחתי לשחזר לפחות את ההקלטה, אם הייתי מצליח הייתי מעלה אותה , אז אני אצטט :" פרדייז שלום, אנחנו נמצאים באזור תעשיה החדש בראשון לציון, רחוב סחרוב 10, ואנחנו פתוחים מ 8 בבוקר , עד ארבע לפנות בוקר, כדאי להכיר אותנו , ביי ביי...." באיזה קול של רוסיה מחרמנת...
כל זיון, כל פרצוף כל בחורה, פשוט עשו לי שריטה , ועוד שריטה, ועוד שריטה, ..... ככה 15 שנה, וכידוע מים שמטפטפים על סלע עוד טיפה ועוד טיפה, פשוט שוחקים אותו, וככה גם הלב שלי נשחק, ונוסיף את זה שהייתי תמיד מתאהב בחורות הלא נכונות בחיים האישיים, ונפגעתי המון מהן, אז מה כבר אפשר לצפות???
גם בתקופה שלא הייתי פעיל בזיונים בבתי זונות, הייתי חי את הפורום כל הזמן, קורא דיווחים, מרגיש שאני ממש מסתובב עם הציידים כשאני קורא את הדיווח,
בשנה שעברה הגדלתי לעשות ואמרתי נעשה סיבובים כמו שהם עושים, והתחלתי לגלות את חולון, ואת הקוקס שעובדות שם, בחיים בחיים בחיים לא העלתי אף אחת מהרחוב לא זונה ולא קוקס, ולא חתול.
שכחתי כמובן לציין שהייתי נוכח במהלך פשיטה של משטרה!!! ב2003 , עשו פשיטה בהרצל 28 בראשון, ותפסו אותי, ולקחו מס' תעודת זהות, אני כולי בסרטים, יומיים אחרי זה,
אבל אמרתי כוסומו, שילמתי 120 שקל, ולא גמרתי מה זה פה? שכונה???? התקשרתי לגברת בעלת הבית, סיפרתי לה את העיניין, היא שאלה עם מי הייתי ודיברה איתה ברוסית כמה שניות, בסוף אמרה טוב תגיע, ואני ישר היצר החסכני שלי אומר, אבל אני לא משלם שוב, שילמתי כבר, והיא אמרה בסדר, ואייייי התחרמנתי רק מלשמוע את זה1!!!!! , עפתי לשם כמו טיל.
שנה שעברה נשבר לי הלב באמת ממישהי בת זונה כלבה בת כלבלבים, ואז איכשהו גיליתי את האתר הלבן, שכיום הוא כבר עבר סרוס רציני, אולגה זויינה על ידי , הזיון הBEST של ה BEST, בגדול כל הבחורות משם היו זיונים טובים מאוד,
כמובן איך נשכח את הרצל 38, קומת קרקע , וקומה 2, ואת הרצל שכחתי את המספר, זה שעולים במדרגות גבוהות שכל הרחוב והשכנים ממול רואים אותך,
וכמובן את הרצל זה שיורדים במדרגות לאזור של חניה, ודופקים בדלת מצד שמאל הלבנה, איזה קומבינה עשו שם במחסן דירת זיונים מטורפת, איזה שיפוץ, ואני כאחד שעוסק בזה, ישר הסתכלתי על איכות העבודה, לא עניינה אותי הזונה בכלל,
רחוב יוחנן הסנדלר ראשון לציון מס' 4 , ואח"כ עברו למס' 2,
המסאזים אצל הגרוזיני בספא של אזור תעשיה החדש שיש מולו מגרש חניה גדול, שכחתי את שמו, גם שם, מסאז'ים מזמוזים, חירמונים השפרצות, אבל לא היה סקס עם אף אחת.
העולם הזה מסוכן , ודפוק, לקחתי החלטה שאני לא חוזר לזה, אני רוצה להתמקד במציאת זוגיות נורמאלית, ופשוט להתגבר על כל תסביכי העבר, זה מאוד קשה, במיוחד בגיל מתקדם כמו שלי, (תחילת שנות ה 30) , ושלמעשה אני חיי את זה כחצי מהחיים שלי,
מה שכן, אולי נתפסה לי פה דמות של אחד שלא מעניין אותו מהבחורה בכלל, אבל זה לא נכון, אני כן מבין את הצער שלהן, זה לא קל לקבל שרות בולבולים ביום, איך היא יכולה להתאהב אחר כך במישהו? איך היא יכולה לפתח רגש שוב למישהו? זה מטורף, צריך כוחות נפשיים חזקים מאוד לזה,
והכי מבעס זה שהבחורות שנופלות בזה, בתכלס הן בחורות טובות, לצערינו גרושות עם ילדים, שנאלצות להתפרנס בצורה כזו, או כאלו שבאו מחו"ל בשביל לעבוד פה בזה בארץ, תאמינו לי שאחרי השיחות הרבות שהיו לי עם הזונות מאיסרא, הייתי בכיף מתחיל קשר רציני עם אחת מהן, אבל זה בתיאוריה, אין מצב בפועל, גם גויה, וגם.... (טוב אז את זה אני אראה כניסיון מקצועי)
אבל בכללי, כן יש להן ילדים, כן הן נקלעו לזה, וכן הן דופקות מחירים חבל על הזמן, כיום 400 נחשב זול , כמו ה 200 מלפני 5 שנים, כמו שה200 היה יקר מאוד בתקופת ה 120.
אבל בסופו של דבר הנפש שלהן נהרסת, הגוף נהרס, הלב בכלל לא בר שיקום, חיים של צל , וזה לא משנה אם היא זונה של 1000 או 50 שקל,
זה בסך הכל מסלול , היא מתחילה אותו ב 500 או יותר, ובסוף לאט לאט היא יורדת ויורדת ויורדת, עד שהיא תגיע ל 50 שקל באיזה סימטה מסריחה בתחנה מרכזית,
רובן מדחיקות את התקופה הזו,
אולי זה טוב שהחוק הזה עוד מעט ויעבור, ואני אומר את זה כקליינט שנים בתחום, (ומאוד רוצה להוסיף "קלינט לשעבר") נכון שיש את האלמנט של הנשואים שרוצים לגוון קצת, ויש את הנכים שאן מה לעשות בחורה הם לא ישיגו בכלל פגמים כמו כווייות , ושאר פגיעות חמורות, ויש את אלו שפשוט אין להם מזל במציאת זוגיות נורמאלית, ויש בהם המון שהם שורצים לתת לבחורה ולהשקיע בה (ואני ממש לא מדבר על תשלום טיפים לזונה , אני הכי נגד זה) , אבל אין להם במי להשקיע, הם יכולים להיות הכי מקצוענים בעבודה שלהם, להשקיע בעבודה את כל המאמצים שלהם, ובאמת להצליח, אבל זוגיות..... איך כתוב :" בית והון נחלת אבות, ומ-ה' אישה משכלת" , "מ-ה' אישה לאיש",
אז כמה אפשר לחפור באתרי הכרויות? לקרא כל מיני שטויות של מאמרי פיקאפ וחרטות, יאללה מה את עושה דאווינים???? אני מזיין מישהי אחרת ב 400 שקל, כוסית של הליף, במקם לצאת איתך ל 4 דייטים , ולהתחיל לשחק את המשחק הדפוק שלך, של הסינונים בטלפון, וכו'" אחר כך את בוכה למה את רווקה בת 30+...
וכולנו יודעים שבעקבות החוק הזנות בסך הכל תרד למחתרת, יגברו הסיכונים והמחירים גם, אבל לא יעלימו את זה לעולם, כמו שהזנות פשוט עברה ממקום למקום בתל אביב עד שנתקעה באזור התחנה המרכזית. זה תמיד יהיה שם,