כ עמית, מנהל הפורום מדווח לכבוד החג ... - סקס אדיר

עמית, מנהל הפורום מדווח לכבוד החג ...

1

לכבוד חג החירות,אני שמח לבשר כי השלמנו את פעולות ניקוי הפורום מספאם !!! תודה כמובן לכל הצוות !

מעתה ברירת המחדל של תקופת הצגת הנושאים הינה מהשנה האחרונה (נכון לכרגע 112 עמודים),
ניתן לבחור להציג את כל הנושאים (161 עמודים) אבל זה מיותר לדעתי, מאחר והנושאים הישנים הם רובם לא בתוקף או לא מתאימים לרוח הפורום המרכזי...

אם עדיין נישארו ספיחים של ספאם נשמח אם תעדכנו אותנו.

חג אביב שמח לכולם וכמובן... זיונים מפנקים ומענגים למכביר, עם השפרצות ניטים לתקרה ... למי שרוצה

עמית,
המנהל הכללי של הפורום.

19LOLx82008-4-18 17:27:34
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

6
מהו חג יהודי באמת ...

כל חג יהודי ניתן לסכם במשפט אחד:
"הם ניסו להרוג אותנו, הם פישלו, בואו נאכל..."

ועכשיו ברצינות ...

חג אינו רק אוסף של מתנות ומאכלים.
חג הינו מלשון חגיגה.
חגיגה על שום מה?
אנו בעצם עוצרים את השנה הרגילה,
לוקחים פסק זמן מעסוקינו היומיומיים בשביל להתבונן על החיים ועל הבריאה.
להודות על הניסים שקרו בעבר ושקורים כל יום בהווה,
להודות למי שגורם להכל לקרות (למי שגורם לנו להתעורר בבוקר, למי שבלעדיו לא היינו יכולים לנשום, לאכול וכו'),
להודות על כך שהכל, ממש הכל... לטובה

חג שמח לכולםםםם

לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

9

אוקיי אז סגרתם את הפורום לכתיבה של לא רשומים ואתם מנקים אותו מספאם.

כמות המידע ירדה ב90% ורוב ההודעות כאן הן אגו טריפ של ההנהלה ושל הטיפוס המשועמם שקורא לעצמו מין פסיכולוגית ומציף את הפורום בפילוסופיה בגרוש שלא קשורה לנושא.

הנהלת הפורום חושבת שהיא עורך בעיתון ושהכותבים בפורום הם כתבים ולכן עורכת הודעות מעבירה אותם ממקום למקום ובכלל לא שואלת את הכותבים האם הם מעוניינים בזה.

אבל אי אפשר בלי כמה מילים טובות להנהלה - הטיפול שלכם ביחצ"נים הוא טוב למרות שהפכתם ליחצ"נים בעצמכם בעיקר של טלי מחיפה שפתאום אתם הפכתם להיות הדובר הלא רישמי שלה.

אז הציון שלכם עד עכשיו הוא 6 מתוך עשר בזכות מחיקת הספאמים והטיפול ביחצ"נים בכל השאר נכשלתם.

10

היי, אחים שלו .... כזכור לי:

[QUOTE=אחים שלו גברים גברים]

אתם הפכתם את הפורום הזה לפורום למופת בהנחה שזה היה פורום שעוסק בסריגה אבל לצערי הרב אני חושב שכיום הוא פחות יעיל ובהחלט פחות כיפי מזה שהיה בעבר.

לפי דעתי מנהל שאינו חלק מהעולם הזה לא יכול לנהל פורום כזה בצורה שתתרום לכותבים שלו כפי שמורגש אצלכם וחבל.

בכל מקרה בהצלחה בפורום סריגה שיצרתם לפחות אתם מונעים מיחצ"נים להטעות את החברה הצעירים.

לנו כבר אין מה לחפש כאן.

נבוא לבקר מידי פעם אבל אנחנו מכריזים על הפסקת כתיבה.

[/QUOTE]

ולעיניין:

אולי אתה רוצה שאני אמסור לך את מפתחות הפורום לניהול ... ?

נו טוב, זה לא יקרה !!!

מצטער, אבל לא זכור לי שום דיווח או המלצה שלך לחיוב על שום זונה בישראל למען האמת, אני לא מצליח להיזכר בתרומה ערכית אמיתית בעיניין הדיווחים מבחינתך בפורום כי... "הפורום הוא פורום ציבורי שפתוח לכל .... ואתה לא מתכוון לחשוף את הרגליך המיניים בפורום שכזה...."

אנחנו באמת שלא מבינים מה היו או מהם המניעים שלך להשתתף כאן בפורום.
כנראה שאתה צריך למצוא לך איזה פורום תאילנדי לכתוב בו על התאילנדיות, להזכירך אנחנו חיים בישראל ומזיינים בישראל וזהו פורום ישראלי/עברי !!!

בעיניין טלי מחיפה ... כנראה שלא קראת את הדיווח שלי על לורן מר"ג ... ואולי לא תקרא את הדיווח הבא שלי...
אז יחצנות my ass זו דעתך, ולכו לישון איתה בכיף שניכם -
(כנראה שאתה באמת זקוק לפסיכולוגית כלשהיא שתטפל ב- multiple personality המוצהר הזה .... חחח )

בעיניין הפסיכולוגית, אגיב בדיון המתאים ( ... והרי אני סובל מאגו טריפ כדבריך).

ברגשי כבוד והערכה ובלה בלה בלה ......

עמית על טריפ, המנהל הכללי של הפורום

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”