כ דבר המנהל המיזדיין ... - סקס אדיר

דבר המנהל המיזדיין ...

1

אחזור על בירכתי לרגל החג:

בברכת חג ביכורים שמח עם הרבה נוזל חלבי שיישפך ולא לשווא !

מאחלים צוות הנהלת הפורום.

תגובתי הפרובוקטיבית משהו המצוטטת להלן לקוחה מתוך הדיון במדור הפרסומי

הסקסית_של_חיפה_@_נקודה__טלי_!_[יש תמונות] טלי מחיפה 40 4690 היום בשעה 12:28

על ידי 19LOLx8 צפייה בתגובה האחרונה

וכאן בלבד ניתן להגיב ולהתדיין בעיניין, למי שמעוניין ...

כמובן שזהו פוסט גם לרגל החג ... !!!

[QUOTE=19LOLx8]

דבר המנהל החי בסרטים... חחח

היינו בסרט הזה ששמו " שרון מת"א " כמו שהיינו בסרטים נוספים במחוזות אחרים ולא נידחים,
לידיעתכם, הברקסים שאנחנו שמים לטלי לא ימנעו ממנה להעלות את כל התמונות שכבר מאוחסנות בשרת !!!

כנראה שטלי למדה ממישהי אחרת כאן בפורום קצת את תורת יחסי הציבור ולטעמנו צריך טיפה לעצור אותה בעיניין הקפצות הדיון הפרסומי שלה !!!

כדאי שכולם יפנימו שפורום זה לא צ'ט !!!

לגיטימי לשאול לכתוב להתבטא ולחדש !!!

אבל כדי לא להפוך את הדיון לצ'ט סתמי אנחנו לוחצים על דוושת הבלם מדי פעם ....

לפי הבנתי הרבה מהמשתמשים למדו לנצל את תיבת ההודעות הפרטיות - שם בדיוק מקומו של הצ'יטוט !!! בעברית תקנית, שיחוח.

נכון ! אנו מודים שאנחנו קצת קשוחים ומנהלים ביד רמה אבל זה נובע מתוך ראייה כוללת והבנה שנובעת מנסיון רב.
חבל שלא כולם מבינים גם איך זה להיות בנעליים שלנו, אבל בעיניין זה אין לנו ציפיות ועל כן נמשיך לנהל את הפורום לפי הבנתנו !!!

לכל אלה שחושבים כי הפורום כיום הוא "על הפנים" לעומת העבר וכי אנחנו דיקטטורים טוטאליטריים - תודה !
בפרק זמן של שלושה עד שישה חודשים,
יהיו שינויים מבחינת הזמינות שלנו וזאת עקב העברות תפקידים, שיחרורים ו/או נסיעות ו/או כי סתם ימאס לנו ו/או כי לחלק מאיתנו צפויים קידומים במסגרות הרגילות שלנו...
או אז נוציא את הטופרים שנעצנו כאן בפורום ונשחרר אותו מהמועקה של המנהלים הדיקטטורים והלא יצירתיים חסרי המעוף שחיים בסרטים ....
חחח, זה לא נובע מתוך עלבון אלא יותר כהקנטונת ! לכל העקיצונות היתושיות !
כמובן שאם וכאשר רגע הפרישה המיוחל שלנו יגיע מבלי שנמצא פתרון ותחליף הולם לקהילייה שחלקה (אני מקווה כי זהו מיעוט) כפויית טובה ייתכן כי בזעמנו כי רב, נמחק את כל מסד הנתונים או שננעל את כל הפורום .... ואז תחפשו תחליף אחר - כולי תקווה לא לממש איום זה !

תתחילו לכתוב ולדווח יא פרZיטים שחיים במציאות ולא בסרטים, במקום להעביר עלינו קשקשת...

לסיום:

לטלי - זה ממש לא אישי נגדך, ראי ערך: הדיווח שלי עלייך...

האישור לתגובה נוספת של טלי/העלאת תמונה אחת או מספר תמונות (נותרו 3 נוספות לפרסום)
ניתן לה ליום ב' בחג השבועות ... לשיקול דעתה.

כמובן בברכת חג ביכורים שמח עם הרבה נוזל חלבי שיישפך ולא לשווא !

עמית,
המנהל הרגוע של הפורום...

[/QUOTE]

19LOLx82008-6-9 0:5:19
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

דבר המנהל המיזדיין ...

2

טוב זה היה די ברור למעשה הכי ברור שתבוא תגובה כזו או אחרת ולמעשה אני רוצה לדבר על כמה דברים מסוימים אז שנתחיל? כמובן שנתחיל

מיותר לציין שאני די חדש פה לא שנה שנתתים כמו כול השאר פה והאמת אני פה כי אני אוהב את כול הקטע הזה של הפורום שעוסק המציאת בחורות וכיוצא בזה זה רעיון משעשעאפילו אודה שמרוב סקרנות כול יום לאחר חזרתי הביתה מעהבוגה אני נכנס לפורום לראות אם כתבו דברים חדשים כי זה מעניין דעות של אנשים אחרים וכן יש בזה סוג של התמכרות אז כן מנהלים יקרים עד פה הדברים הטובים

ועכשיו נעבור לדברים הפחות טובים אבל בואו קודם כול קחו כוס מים הירגעו וקחו את זה כביקורת בונה ואם המלל שלי ישמע לכם עוקצני וציני זה לא אישי כי זה פשוט אני באופי שלי( כן אני יודע זה זה פאק גדול אצלי)אז ככה

בואו נגדיר את הפורום הזה כמערכת יחסים בין בעל ואישה

שבעל עושה טעות האישה צועקת עליו ונותנת בראש ולהיפך שזה לגטימי

אבל במערכת יחסים שתהיה מוצלחת ככל שתהיה( כן זה נגיק מאאוד היום אגב אבל לא ניכנס לזה)צריך שני דברים

1.פתיחות

2. כנות

.ונמשיך כמובן בהעמקת הדברים והשלכותם לפורום והמנהלים

פתיחות- מנהלים יקרים!!!!!( כן סימני הקריאה זה המקש האהוב עליכם כנראה)אנחנו לא בצבא!!ובטח שלא במקום עבודה בו הבוס צריך לשמור על דיסדנס מסוים!!!! זה הפורום ולהזכירכם למרות היותם מנהלים פורום סקס אז סו פאקינג ואאט אם טלי מעלה תמונות מתי שבא לה אם זה מביא לה יותר לקוחות אדרבא יותר טוב בבילה וכובן בשבילכם שהיא תגיד " וואלה אחלה פורום" לבוא במשפטים כמו ראי הוזהרת" ולא להקפיץ ושוב היא מקפיצה אז מה זה פורום לזה זה נועד ( כמובן שלא לילדים בני 5 -6 שאחרי כמה תוכניות בערוץ הופ קטקטנים באים וסתם כותבים שטיות כי משעמם להם) אבל זו בחורה שאתם מכירים אז מה העניין ראו את אותו עניין לגבי שרון או משהו אחר לגמרי עניין ההודעות שלכם תהיו חופשים אל תהיו עם מלל של רסור בצבא כי זה מרתיע בטוחני שאם המלל שלכם ( והוא לא!!) היה יותר ידידותי וחברמני אז בטוחני גם שהיו כותבים פה דיווחים( כככה אני רואה זאת) אין בעיה תהיו קשוחים זה לטגימי אבל בגבול הטעם הטוב!!

כנות-עמית אתה זוכר את ההודעה( כן אני עדדין חדש פה אז איני יודע לעשות ציטוט מהודעה) שחסמת איזהו משתמש כי הבנת לנכון שהוא מתחזה רומן משהו נדמה לי שזה היה ואין בעיה עם כך אבל שבאו ושאלו אותך תגיד עמית מה היה הסיפור אתה ברוב קשיחותך עברת הודעה בסגנון של לא עניינכים המממ יש מצב שזה לאענין הגולשים פה אבל כהיותנו גולשים פה זכותנו לדעת כדי להישמר מאותו אדם

לסיכום עמית רפאל וכול שאר המנהלים החביבים כול הנאמר פה היא לביקורת בונה בלבד!!!!

כוס כוס מים חשבו על זה וכמו שאמרתי באחת ההודעות פה הפורום הוא שלכם האתר הוא שלכם אך ללא אנשים לא יהיה פורום והראיה הקשיחותית שלכם לא תוביל לשום מקום כי איך שאני רואה זאת ובטוחני שגם אחרים הפורום ידעך

ועוד דבר אחד קטןאתם עושים עבודה טובהאגב אני חושב לעניות דעתי ( ואין לי מושג אגב מדוע זה ככה)שהעניין של הפורום שאין כנסיה אליו מיותר אם זה היה פפתוח בטחוני שכול הגולשים פה היו נהנים וגם נוןתהים דיווחים יתר על המידה

דבר המנהל המיזדיין ...

3

תראה WWW

אני מסכים איתך ש ההנהלה מתחילה ללכת קצת רחוק מדי ובמיוחד שמדובר במדור הפירסומי

ולהתחיל להתעסק בTIMING של התמונות של טלי זה די קטנוני. יחד עם זאת, אני לא יכול לתאר לך איזה בית זונות היה פה לפני שהתחילו לסנן. יחצנים חגגו פה , ומרוב הודעות אנונימיות בריבוי שמות על ידי אותו משתמש כבר אפשר היה לחשוב שכולם במדינה הזאת סכיזופרנים - יען כי סובלים מפיצול אישיות, שלא לדבר על טרולים והודעות זבל בכמויות. מבחינה זאת עדיף כמות קטנה יותר של הודעות אך שיהיו בעלות משמעות.

דבר המנהל המיזדיין ...

5

שוב, חג שמח לכולםםםם !

WWWWW היקר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל מי מהצוות שלנו שקרא את תגובתך כאן, פשוט התאהב בך !!!!!!!!! (עוד סימני קריאה)

אתה חמוד ברמות !!!!!!!!

אוהבים אותך, תישאר כמו שאתה בדיוק - עוקצני וציני גם הולך טוב זה לא בהכרח רע !!!!!

והכי חשוב אתה מקסים חמוד ועם פן משעשע !!!!!!!!!! (זהו נגמרו לי סימני הקריאה במקלדת)

נ.ב
אנחנו לא מתבטאים בצורה בוטה כמו בשרשור של רומןXXX ומעולם לא אמרנו "זה לא עיניינכם"....
התבטאנו מאד בעדינות:

[QUOTE=המלאך רפאל]
הבהרות:

אנחנו לא נוהגים לתת הסברים והבהרות למה מוביל אותנו לקבלת החלטות, שיטותינו דרכי הסקת המסקנות שלנו וכו'...
[/QUOTE]

חלק מהגולשים הבינו את הסיבה הטקטית/אסטרטגית שמאחורי דברינו, חלק עוד צריכים לחשוב על כך.....
אוףףף הנקודות עוד לא נגמרו לי במקלדת.....

לרימינג היקר,

אממממ, מודה באשמה !
החלטנו להחמיר עם טלי יתר על המידה למרות היוזמה שלה שמאד מצאה חן בעינינו.

הגברת פנתה אלינו ושאלה כיצד ניתן להעלות תמונות שלה בלעדית לפורום ואכן סייענו בידה.
למותר לציין שהתנהלותנו לא תפגע לא בטלי ולא בחברים !

כמו כן אוכל לחשוף כעת, כי קיבלנו פנייה נוספת של בחורה
להעלות תמנות בלעדיות נוספות לחברי הפורום שלנו !!!!
נקווה שעיניין זה יתפוס תאוצה כאן ...

[QUOTE=אחים שלו גברים]

על זה יש לנו להגיד רק דבר אחד:

עמית אתה חייב לקבל מציצה איכותית ויפה שעה אחת קודם, מציצה כזו שתנקה לך את כל הרעלים מהראש....

[/QUOTE]

טרם מצאתי מוצצת אולטימטית לתקופה זו,
אבל אגלה לך...

אתמול בלילה (ערב שבועות) קיבלתי מציצה איכותית ביותר שהייתה שידור חוזר משבוע שעבר לסקס לא בתשלום ומחיי הפרטיים ...

אמנם נראה שהרעלים כבר נוקזו, אך עודני הלום זנבת סביאה.

*** פינת הלשון העיברית ***

זנבת-סביאה:
חמרמורת, כאב ראש כתוצאה משתייה בלילה קודם, תופעות לוואי המופיעות לאחר שתייה מרובה של אלכוהול

עמית

19LOLx82008-6-9 13:50:1

דבר המנהל המיזדיין ...

6

כמובן שתגובה תבוא ואיך לא מהעמית עמית אם היית שם לב אז כתבתי בבירור מוחלט שהודעה שכתבת לרומןXXX היא בסגנון כתיבה של לא ענייניכם כתבתי גם בבירור!!!!! ש איני יודע לעשות ציטוט של הההודעה לכן גם כתבתי כדי שתבין!!!!!!!! ( מה שלא הסקת לעשות כנראה)שאני חדש פה כמו כן כתבתי גם שזאת ביקורת בונה אתה "ידידי" מחליט לקחת את זה לכיוןן של העלבת אגו אז לך על זה עם זה עושה לך טוב להתקיף!!!!! ולזלזל!!!!!!!!!

כי אני באתי מכיוון של ביקורת בונה

ואם אתה לא יודע לקבל ביקורת בונה( מה שראינו בבירור בהודעה האחרונה שלך) אז כנראה שלאט לאט נבואותי לגבי פורום זה ( לצערי הרב!!!) יתגשמו!!

אגב לא דיברתי על מקרה טלי או מקרה רומן או מקרה שרון דיברתי בכללליות הענין על הניהול הקשיחותי והאינטרסנטי ואם אתה לא מסוגל לקחת לתשומת לבך דברים שהגולשים אומרים פה זה אומר דרשני

דבר המנהל המיזדיין ...

7

WWWWW היקר והחביב,

כנראה שהתקשורת בינינו לוקה בחסר. אכן התייחסתי לכל מה שכתבת ברצינות מרבית ולקחתי הכל לתשומת ליבי ...

ממש לא נעלבתי מדבריך ובשום פנים ואופן לא התכוונתי או ניסיתי להעליב אותך, נהפוך הוא !

באמת ובתמים אהבנו את התגובה הכנה שלך וניסינו להפנים את רובה, אם תהיה לה מידה כזו או אחרת של השפעה את זאת ימים יגידו ...

ולפינת העזרה:

בראש כל תגובה שנכתבת בפורום משמאל קיים כפתור הציטוט :

לחיצה עליו תעביר אותך לחלון דפדפן עם כתיבת תגובה כשבחלונית הכתיבה כבר מופיע הטקסט עם קודי הציטוט מוכנים,

עכשיו מגיע החלק הקשה: צריך ללחוץ עם העכבר במקום ריק בסוף הציטוט
אחרי הקוד שמופיע : [/QUOTE] ולהקיש Enter במקלדת לעבור לשורה חדשה ולהתחיל לכתוב את תגובתך ....

יש להיזהר לא להרוס את קודי הציטוט בהתחלה ובסוף ( [/QUOTE] )

כל זאת בתנאי ואתה רוצה לצטט ולהגיב באותו הדיון !

אם חשקה נפשך לצטט מדיון אחר,

• אחרי שלחצת בתוך החלונית עם הציטוט המוכן פעם אחת עם העכבר...

• לחץ במקלדת על צירוף המקשים: CTRL-A (מסמן ומשחיר את כל הטקסט המצוטט עם הקודים)

• כעת תוכל להקיש על צירוףהמקשים: CTRL-C אשר מבצעת פעולת "העתק" פשוטה
    (ניתן לחליפין גם עם לחצן העכבר הימני ללחוץ על הטקסט המושחר/מסומן/נבחר ולבחור את אופציית - "העתק" )

• כעת כל הציטוט נמצא בזיכרון של המחשב וכל שעליך לעשות הוא לגשת לדיון שבו אתה מעוניין להגיב עם הציטוט שהעתקת...

• לחצן ימני בתוך חלונית התגובה ולבחור "הדבק" (או לחליפין בצירוף המקשים: CTRL-V )

זהו זה....

מקווה שגם עזרנו וגם יישרנו הדורים

והתגובה שלי לדבריך הייתה אמורה להיות טיפה הומוריסטית. אתה יודע .... צחוק וחיוך מועילים לבריאות ...

19LOLx82008-6-9 14:17:21

דבר המנהל המיזדיין ...

8

עושה רושם שהשקעת בהודעה

האם אני מוציא ממך רוך מסוים?

או שזה סתם בגלל שכמה גבינות עלו לך לראש מארוחת האמש?

נ.ב לא ענית לי על השאלה מדוע החדר של ההרשאות סגורהרי רשום שהוא לחברי הפורום אז מה אני וכול האחרים שגולשים פה? עדר של פרות

שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”